Přihlásit se RYBICKY.NET »

Mražené, syrové, živé krmení

NápovědaFórum » Krmení » Neživé krmení 

rostlinna-akvaria.cz
Přejít na předchozí stránku 7 Žádná další stránka   1  
Mražené, syrové, živé krmení
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Re: Kate
A víš na 100% že to krmení bylo někdy zmraženo na -60*C?Je jasný že mražený je možná trošku bezpečnější než živé,ale zkus si zjistit kolik stupňů mrazu vydrží nějaká mrcha parazit.(plísně,viry,baktérie atd.)Jinak,je to ale pořád jedna z nejlepších forem krmení.
Mražené nítěnky? pěkný sajrajt. A gammarus?Nejlépe prospívá v zamořených pstruhových revírech.A co ti pstruzi mají za parazita?Obyč žábrohlísty.Gyrodactylus nebo Dactylogyrus. :-O
 Reagovat na tento příspěvek 0  - KateRe: Falcon-554
Já myslím, že když je to žrádlo hlubokozmrazený, tak si do akvárka žádný parazity nezatáhneš. Krmim nítěnkama, nebo komáříma larvama (co je zrovna k dispozici) Dobrý je ty kostky nakrájet na menší, pak to ryby spíš sežerou. Mně to vysbírávaj pandičky, ale stejně je potřeba trochu častějc odkalovat. Jinak všem rybám to strašně chutná (ale pěkně to smrdí :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - wladys Re: Falcon-554
Jsou to takoví drobní ráčci...pro ryby ideální krmení.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Falcon-554Re: wladys
Co to je ten Gamarus? ... u nás to je prodejna rybářských potřeb smich
 Reagovat na tento příspěvek 0  - wladys Re: Falcon-554
..pokud ho ryby nesežerou a zůstane na dně tak určitě bude kazit vodu....takže krmit jen to co ryby sežerou hned...pokud něco zbyde tak je dobré to odsát.....já občas krmím strouhaným filé a gamarusem a ještě se mě nestalo,že by něco zbylo....nítěnky a podobné svinstvo mi do akvárka nesmí. no
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Falcon-554 – Mražené, syrové, živé krmení
Opět se ptám obecně na vaše názory či zkušenosti s mraženým , syrovým krmením pro rybky. Slyšel jsem názory, že syrové krmení kazí vodu, živým a mraženým si mohu zatáhnout nějakou nemoc do akva. :-|

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Žádná další stránka

1 ...... 6 ...... [7]

Zpět na obsah sekce Krmení • Zobrazeno 9924x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/762?od=301