Věk ryb
To určitě jo ale taky záleží na štěstí. V obchodech jsou často k dostání dost nekvalitní rybky a pak se nedá očekávat že budou dlouho žít.
Třeba je délka života závislá na prostředí a hlavně jak často a čím ji krmíte... Hlavně aby asi měla prostor, aby byla občas hladová-několikadenní hladovka jen prospěje a kvalitní krmivo které je vícedruhové-živé, sušené, mražené...

Ne?
Můj strejda měl skaláru a ta se dožila asi 19
ti let

Nejméně halančíci-určité druhy a nejdéle asi sumci

Hmm tak koukám, že moje ryby se dožívají daleko méně. Nejvíc asi tak 10-14 měsíců.

Já jsem se vrátila k akvárku teprve před 5 lety, ale táta měl kančíky červenooké, kteří se dožili 16ti let.
Mám 4 roky akva a nejstarší mám 4 roky neonku a 4 roky sekavce
Tohle je docela zajímavý téma. Schválně napiště jakou máte nejstarší rybku. Já mám např. 11 let starýho pancéřníčka kropenatýho.
Co sem se docet tak Betta asi 3 roky
A u sekvcu je napsano dlouhoveka ryba

ale tezko rict co si pod tim vyrazem predstavit
jinak nevim to je otazka pro zkusene ....

Kolko sa asi dožívajú akv. ryby? Viem, je to u každej iné... Ale napr. neonka, rajovec, lebo v atlase to nieje... A ak viete o nejakých zaujímavostiach (kolko najviac sa dožije nejaká ryba, alebo najmenej...) ...Píšte..

mě se dožila nanejvýš 3,5 roku, a to jsem jí krmil kvalitnim krmivem.
Samecci se doziji 2-3 let, samicky zpracidla mene protoze je samci utahaji. I kdyz je samicek v nadrzi vice.
Žiji tak 2-3roky

Jak dlouho žijí Betty?dyk

Přidat reakci
1 2 ...... [3]
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 3977x