Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Mořský písek

NápovědaFórum » Dekorace a dno » Dno 

Přejít na předchozí stránku 2 Žádná další stránka   1  
Mořský písek
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.02.2008 20:12 Muž Johan [4955] - RostlinyRe: Usine
copak je mořské dno z vápence? ani náhodou, vápenec je relativní vzácností, ohodně ho je víc na souši. ale to je teorie, stačí kápnout hcl, nebo ocet a je to jasné=) že ho "slaná" voda nerozpouští? já myslel že jo.. ;-) (ikdyž asi o hodně méně=))
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.02.2008 19:46 Usine Re: Johan
Je to přeci jen rozdíl slaná voda vápenec nerozpouští, ale mírně kyselá voda v řece ano. Takže z největší pravděpodobností šumět bude. Pokud je to opravdu mořský písek. :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.02.2008 19:29 Muž Johan [4955] - RostlinyRe: Usine
to vůbec není pravda. někde je vápenec někde ne.. v podstatě jako když berete třeba z řeky, zkusit jestli šumí, když ne, tak je to ok.. já bych ho bral hned.. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.02.2008 18:30 Usine Re: Martafix
Mořské dno je samý vápenec a to je pro sladkovodní rostliny to nejhorší co jim můžeš udělat. :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.02.2008 18:24 Muž Martafix [12] - Rostliny – Dno-Lze použít to od moře??
Jak jižž jsem napsal nahoře v názvu threadu.Nejsem si jistý zda by to nějak neškodilo?Jednalo by se o nádrž bez rybiček ale s rostlinami :-O

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Žádná další stránka

1 ...... [2]

Zpět na obsah sekce Dekorace a dno • Zobrazeno 968x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/6254?od=51