Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Zatemnění akva

NápovědaFórum » Voda, přípravky na úpravu a testy  

Přejít na předchozí stránku 3 Žádná další stránka   1  
Zatemnění akva
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.01.2008 13:22 Žena pavliina [50] Re: filipsi
Mám to chápat tak, že by vzduchování bylo zbytečné úplně, třeba 5 dní zatemění a nevzduchování??? V noci nevzduchuju a rybky jsou OK. Ale přeci jenom 5 dní je 5 dní :-O a jak akva vypadá je v prezentaci... ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.01.2008 13:15 Muž filipsi [1298] Re: pavliina
Da se odpovedet pomerne tezko. Zalezi na velikosti akva, zarosteni rostlinami, poctu a druhu ryb. Pokud rozdychaji pri zatemneni noci bez vzduchovani, bude pravdepodobne vzduchovani zbytecne uplne a rozdychali by to stejne i pres den.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.01.2008 13:03 Žena pavliina [50] – Zatemnění akva
Už jsem vážně rozhodnutá, že bych zkusila zatemnit akva. Jak už jsem zde psala, řádí v mém akva sinice a nemůžu se jí zbavit. Bylo mi doporučeno vzduchování a já se chci zeptat, jestli by rybky rozchodily, kdybych jim vzduchování na noc vypínala, protože mi motůrek dělá docela randál a akva mám v ložnici hmm tak to bysme se asi moc nevyspali tone

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Žádná další stránka

1 2 ...... [3]

Zpět na obsah sekce Voda, přípravky na úpravu a testy • Zobrazeno 3465x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/5549-zatemneni-akva?od=101