Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Přestavba krytu s osvětlením

NápovědaFórum » Technika » Osvětlení 

Akvaristik.eu

Přejít na předchozí stránku 4 Žádná další stránka   1  
Přestavba krytu s osvětlením
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.01.2008 19:33 Frigo112 Re: krysimouse
a kde sa to da zohnat. da sa iba v akvaristike alebo aj v obchode so svetlami? a aku ma dlzku ta tvoja trubica?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.01.2008 19:28 Muž krysikmouse [11] Re: Frigo112
takleuci zrovna zahod . To dávaj snad do všech krytý takovýhle nevhodný zářivky ... Hele já jsem koupil aqua oceanic light viz diskuze rybicky.net/forum/5309… a jsem spokojen. Má vyšší svítivot než tyhle cool white a daleko lepší barevný podání a taky složení spektra pro život v akva . Hele tyhle zářivky co tam dávaj se maj dávat podle kataloů jen pro osvětlváí skladů a hal a chodeb :-)
Edit: narva.netdirect.cz/…. nevím ale zatím dobrý. Maj to snad ve všech akvaristikách tyhle spec. zář.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.01.2008 19:20 Frigo112 Re: krysimouse
Fotka k příspěvku jo, to bol set, aqua-el kryt 50*30 oznacenie Z1
ta trubica je znacka leuci 4500K T8 cool white, pred ym som mal inu lenze tu sa nedalo zohnat

pozry obrazok(z navodu)

Edit: alebo nejaku inu 15W trubicu ktora lepsie svieti, ja sa do toho neviznam tak napiste aku :-(

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.01.2008 19:11 Muž krysikmouse [11] Re: Frigo112
To se ti nevejde . výkon trubice závisí na délce. i když jsou i vyjímky .. spíš jedině dopřidat DZ zářivku např. zarivky.cz/…. ale k tomu potřebuješ taky nějak nacpat patici a tlumivku. Jedině pak dopřidat ještě jednu 15W zářivku ale ta se do typizovaných plastových krytý stěží vejde.. jedině dokopit nějakou sadu co se řešilo vjiném foru... A nebo místo krytu krycí sklo a na to dokoupit nejaky osvetlovaci teleso 2x 15. jinak neví´m... koukal jsem na muj kryt co mam a do nej dodelat bezpečně a dobře druhou 15W trubici je spíše nemožné a s normou nespolupracující ... jak nekdo psal že to jde ... a jaký máš typ krytu ? to byl nějaký set ? jako mám já ? a jaká tam je trubice ? co je na ní napsané ?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.01.2008 18:59 Frigo112 Re: krysimouse
:-( , nevim max miesto je tam 46cm, a jak by sa to dalo nejak vylepsit(na dalsiu trubicu tam neni miesto)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.01.2008 18:56 Muž krysikmouse [11] Re: Frigo112
no nedá . Musela by se převíjet tlumivka . mylsím že v krytu jetsli o je nějaký set elektronika neni. chvíli by to svítilo ale přehřívala byse tlumivka a nebyly by ideální parametry pro trubici. to bych neriskoval. Otázka pro tebe spíš je jetsli se ti tam 18W zářivka vejde na dýlku ...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.01.2008 18:49 Frigo112 – kryt aqua-el-prestavba
Zdar, mam jednu otazku. Chcel by som prerobit kryt tak ze tam dam 18W trubicu namiesto 15W , tak rozmyslam ci sa ten prehradnik ci co to je v tom kryte da prerobit tak aby sa namiesto tej 15W dala dat 18W.

Ak je to blbost nerozculujte sa prosim, nevem o tom vobec nic. ;-)

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Žádná další stránka

1 ...... 3 ...... [4]

Zpět na obsah sekce Technika • Zobrazeno 6366x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/5401-prestavba-krytu-s-osvetlenim?od=151