Burza Hradec Králové
Ahoj neva. Mám to pro kamarada k narozkam on má 1500l. Ale spíš mě to zajímá jestli radši nesehnat neco sehnatelnějšího

špatně se to schání ;) inak diky
Ne s největší pravděpodobností rovnající se téměř jistotě ne.
Ahoj. Byť to není slušné odpovídat na otázku otázkou, neodpustím si.. Máš na ně adekvátní nádrž? Respektive tak 2000 litrů?
0 16.04.2018 07:40 Filip - Život je jeden z nejtěžších. – Sumeček žraločí
Zdravím nevíte někdo jestli na burze v HK bych sehnal sumečky žraločí 2 kousky
Starší reakce
0 13.01.2018 13:45 Adam – Cichlidy papousci
Zdravím,nevíte jestli bych na burze v HK sehnal cichlidu papouščí?
Ahoj,..nevite jestli sezenu na burze akva tera zítra nejake varianty plat??
A ještě poprosim,...shanim kryptošku kalatkolistou..nemel by někdo na prodej??zítra bych na burze koupil
Starší reakce

Taky mívají moc pěkné C.elegans
Ano, seženeš, pandy, paleáty, šulcáky.
Starší reakce
Ahoj, seženu v HK na burze pancéřníčky Sterbovi nebo jiné podobné?

Starší reakce
Tak směrem na Prahu z HK pojedu, ale bude mě zbejvat ještě takovejch 85km a už budu doma.

A nepojedeš domu přes Prahu...?

0 14.11.2017 19:48 R
romant [26381] Na nedělní burze budu mít k dispozici následující rostliny:
Cenová relace (30,-)
Hygrophila corymbosa
Hygrophila siamensis
Bacopa monniera
Alternanthera bettzickiana red
Ludwigia cardinalis
Limnophila sessiliflora
Sagittaria subulata
Cenová relace (40,-)
Cryptocoryne wendtii mini
Ceratophyllum demersum
Echinodorus amazonicus
Sagittaria platiphylla
Vallisneria asiatica
Cenová relace (50,-)
Nuphar japonicum
Cryptocoryne costata
Cryptocoryne pontederiifolia
Cryptocoryne hudoroi
Cryptocoryne becketii
Cenová relace (70,-)
Anubias coffeefolia
Anubias barteri
Můžete tzv. předobjednat, tedy ozvat se mě do vzkazů, budu rezervovat, počty samozřejmě nebudou neomezené.

Starší reakce
Příště se na tebe přijedu podívat, ať vidím, kdo mě dře z kůže

Mě a bát se?

Asi to jsou průseráři a bojí se tě.
Všem se omlouvám

Hradec je odvěká konzerva, tam můžeš mít ceduli jak vrata a stejně budou přešlapovat jak školáci před tabulí a vo slevu si stejně neřeknou.

A víš určitě, že tě poznali ? Měls tam ceduli, že jsi romant z Rybiček ?

Co se děje, že vylezeš z brlohu...?

Tak super, snad mi to vyjde. PMDD kuličky by se mi hodily

0 07.10.2017 20:21 R
romant [26381] Starší reakce
Starší reakce
Starší reakce
Ahoj! Nebude prosím někdo mít příští neděli v Hradci na burze hnědovku 'Trident'?
Starší reakce
Ano,někdo tam Betty měl z vlastních odchovů.Ale jaký druh přesně nevím.Měl je v pěkných specielních velkých sklenících.Každou zvlàšť.Třeba si někdo vzpomene i na druh.
Já po rybičkách moc nekoukal. Betty tam byly, ale jakého původu nevím.
0 12.02.2017 20:15 zlatarybka –
Re: Zip Zip a pitris65: A co Bety pestré, byly tam nějaké z domácích odchovů (ne import ze zahraničí)? Díky za odpověď
Souhlas,byl jsem tam taky.Chtěl jsem dokoupit nějaké rostlinky.Chyběli 2 obvyklí prodejci rostlin.U těch dvou co tu byli hodně brzo přebràno a vybráno.Dost lidí zakládalo akvárko...Ale lidí na burze opravdu spousta!
Odpovím si sám, nemělo. Byli jsme tam poprvé, fronta lidí asi 150m, přes celé patro a ještě do zatáčky, ale je fakt, že to šlo rychle. Asi za 25min jsem byli uvnitř. Pro tera paráda, akva je v menším sálečku, něco rybiček, krmení, 2 stánky s rostlinkami, ale takové základní, sice jsem 3 celkem pěkné koupil, ale jiného druhy než jsem původně chtěl. Takže pro mě zklamání.
Starší reakce
Zdravím, příští týden je burza v Aldisu, zatím jsem tam nebyl. Potřebuji kytky (např. Heteranthera zosterifolia , Microsorum pteropus 'Windelov', Pogostemon helferi, Riccia fluitans, Taxiphyllum barbieri), bude tam něco na výběr, má cenu tam jezdit? Díky
Starší reakce
Já bych se tam také ještě jednou zastavil a tomu pánovi upřímně poděkoval.

Špejle+okurka=ráno vytáhnout obsypanou okurku šnekama, rád se jich ujmu, okružáci mi v akvárku chybí.
Turbínka má plnou pravdu, jsou to vděční pracanti v akvariích.
Plž je kámoš

A pokud ti tak vadí, dopřej rostlinám než je hrrr narveš do akvária hypermanganovou koupel. A máš aspoň jistotu, žeš koupil krásné submerzní rostliny - tedy pořád nechápu proč se rozčiluješ

0 16.01.2017 20:27 alf – AKVATERAFLORA HK 15.1.2017
Tak jsem si koupil kytky u pána v rohu na leve straně (prodavá jen rostliny)je tam pokaždé,a najednou mám v akva 25 šneku....už u měho nic nekoupím. Dík pane prodejce..

Milan
Starší reakce
Zdravim da se na burze sehnat L177 gold nugget ?

a jedete nekdo ted 15 .1 ?
Starší reakce
Ahoj všem!
Byl jsem dnes na burze HK.Byla zde rybka podobná ancistrusu,ale měla podobu jako malinký rejnok.Měli ji asi za 145 korun a v nàzvu měla něco jako Sevilla nebo Sevilia.Nepamatuje si prosím někdo její jméno?Nenapsal jsem si ho a teď nikde na netu nemůžu nic najít protože nevím co zadat.Díky za případné rady od těch kdo si nejen všimli,ale taky si pamatují.Na rozdíl ode mně...

Starší reakce
Nabídka akv rostlin je velice dobrá, chybí microsorum pteroptus trident. Z ryb bych rád tetru modrou nebo neonku modrou. Díky Pavel
0 17.05.2016 17:53
blegon [136] - Jihoamerické cichlidy hlavně Perleťovky. Pokud by někdo chtěl tam v neděli mohu dovést:
2x Loricaria sp. 14cm
1x Microgeophagus altispinosa - samec
2x Geophagus megasema 15cm
Když tak pošlete vzkaz

.
Starší reakce
Nechci nokoho hájit, ale to co popisuješ je sem tam viditelný na všech burzách.

0 24.04.2016 19:47 bwater živé krmení jsem pořídíl to jsem spokojenej ale ta kvalita některých ryb-katastrofa videl jsem skaláry za sebou vláčet pruhledný výkal a taky s uplně červenou žábrou plavala jedna po boku chudák
Ona je to pravěká teraristická burza s akvaristickým přívažkem, ale paradoxem je, že pořadatelé jsou kovaný akvaristi.

Starší reakce
Ja by som sa rád opýtal, či niekto bude predávať Razboru skvrnoocasú. Ďakujem.
Zdravím bude někdo nabízet Gavůnky Wernerovi?
[1] 2 3
Zpět na obsah sekce Obchody • Přidat příspěvek • Zobrazeno 5092x