Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Aqua - Daho

NápovědaFórum » Obchody » E-shopy 

Přejít na předchozí stránkuPřejít na další stránku   1  
Aqua - Daho
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.04.2016 20:11 Muž JduSi [16] Re: romant
To chapu,podivej se na moji prezentaci,mam tam jednu fotku a myslim,ze mam akvo osazene solidne.. Treba se pletu,ale zdalo se mi to fakt moc :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   06.04.2016 19:53 R Muž romant [28001] Re: JduSi
Chyba, při zakládání je dobrý mít osázených až 80% plochy dna, ovšem chce to počítat s tím, že ne všechno co zasadíš, nemusí růst a finální podobu složení rostlin budeš tvořit v průběhu následujích několika měsíců. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.04.2016 19:17 Muž JduSi [16] Re: konrad
Vedet jake mnozstvi posilaji,tak toho tolik neobjednam.. Bal jsem se ,aby toho nebylo malo a nakonec jsem spoustu rostlin do akvarka ani nepouzil,pac by tam rybicky nemeli zadne misto.. Priste budu vedet :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.04.2016 18:51 Muž konrad [45] Re: JduSi
Škoda toho biedneho výberu teraz v zime. Tiež by som potreboval spraviť podobnú objednávku len väčšinu momentálne nemajú. Inak tiež max spokojnosť
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.04.2016 17:57 Muž JduSi [16] – Daho je TOP
Tak jsem si objednal rostlinky od daha v cene cca 1200Kc... Vse prislo krasne zabalene a rostlinky byli urostle,pekne zelene bez vad. Dokonce jich v kosicku bylo tolik,ze jsem mohl prebirat a pouzit ty nejsilnejsi kusy. Jako darek jsem dostal Hygrophila pinnatifida, coz je v CR raritka :)
Kdybych byl zkuseny akvarista,tak bych to ocenil,no do meho akvarka se bohuzel diky narocnosti nehodi..
Dalsi darek byla nenarocna Sagittaria,takze spokojenost.

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.01.2016 19:04 olejar Re: SelenaEnail
Dnes sem taky posílal objednávku, už mám zprávu od PPL že balík je na cestě takže zítra očekávám. Předpokládám že budu také spokojen.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.01.2016 17:10 SelenaEnail – aqua-daho
Minulý týden jsem si objednávala od aqua-daho několik rostlinek. Kvůli mrazům jsme se domluvili na odložení zásilky a dnes jsem se dočkala. Komunikace suprová, rostlinky parádně zabaleny, některé mi přišly trošku menší, ale to bude asi okem laika, kvalitou však 100% předčí nabídku některých kamenných obchodů, kde jsem šomtila :-D

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   12.08.2015 22:24 Žena Belisana [476] - gavúnci, labyrintkyRe: hombre
aha, tak to jo, ale tam se přes net výborně nakupuje, a když budeš zařizovat akvárko, tak se ti to vyplatí, protože toho budeš potřebovat víc
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   12.08.2015 20:03 hombre Re: Belisana
No já tam nenakupoval,ikdyž mi to nabízeli,jelikož nádrž budu v řádu týdnů teprve zařizovat,zatím si ujasňuju co a jak bude ;-)
Mám to tam přes sto kiláků,takže příště to bude taky přes net,jet by se tam neoplatilo,snad kdybych jel kolem :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   12.08.2015 15:22 Žena Belisana [476] - gavúnci, labyrintkyRe: hombre
Tak to máš super, já tam několikrát nakupovala k max. spokojenosti přes internet, ale moct tam nakupovat rovnou, to bych brala palec palec
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   12.08.2015 13:27 hombre
Minulý týden jsem měl cestu přes Šumperk,tak jsem se v aqua-daho zastavil.Nechali mě projít si jejich skleníky,poradili na co jsem se zeptal a personál ochotný a usměvavý.Já už mám jasno,kde budu nakupovat palec

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   01.08.2015 16:10 Muž Džouzif [25]
Ačkoliv je to tu několikrát řečeno, tak se také přidávám ke spokojeným zákazníkům. Nádherné rostlinky s pořádným kořenovým systémem. Rychlá doprava, dobře zabaleno. Cenově je to za poloviční cenu než v Super ZOO, kde jsem na Aqua DAHO přišel. palec

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   02.07.2015 09:38 Koště
Také se podělím se zkušeností. Objednával jsem si kytky v pondělí v noci, druhý den byla objednávka vyřízena a ve středu po obědě jsem už sázel (dovoz PPL).

Kytky vypadají v pořádku, není si na co stěžovat. Nic mi nenahrazovali i když jsem jim tu volbu nechal. Dárek byl opravdu podobný mému výběru rostlin.

Rostliny přišly zabalené do mokrých novin, následně do igelitového pytlíku a krabice.

Rozhodně nebudu váhat s dalším nákupem, super kvalita. Cenově to vyjde tak na půlku jak když člověk nakupuje v akvaristice (při větších objemech, kde se už ta doprava ztratí).

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   20.06.2014 20:01 Muž Kubasix [134] - Pancéřníčci, malé tetry a Bucephalandry
Aqua-Daho jsou na tom v poměru kvalita/cena podle mě nejlépe na našem trhu X-)

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 6   11.02.2014 15:50 Muž Anubis007 [22] Re: miguela
kvalita a cena rostlin od AQUA-DAHO nemá chybu a děkuji jim.. zprvu jsem se bál té nízké ceny, ale kvalita je super.. Kupoval jsem tropicu 1-2grow, kelímek za 155,- ale s Adou si to nerozumí a rostliny odcházely.. nyní vše ok.. doporučuji všem, jen kdyby měli trochu větší výběr těch raritnějších rostlin nebo průběžně přidávali nové..
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.02.2014 10:08 Žena Kaira [927] - LabyrintkyRe: Ciffik
To ano, řízky, ale s kořeny. Aspoň já jsem je vždycky s kořeny měla. Nestalo se mi, že bych koupila od AD stonkovku bez kořenů.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.02.2014 09:55 Muž Ciffik [761] - RostlinyRe: Kaira
pokud si dobře vzpomínám, tak stonkovky chodí jako vrcholové řízky - tudíž bez kořínků, ale možná si to už pletu...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.02.2014 09:45 Žena miguela [21] Re: Kaira
paráda, to jsem chtěla slyšet :-D palec
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.02.2014 09:20 Žena Kaira [927] - LabyrintkyRe: miguela
S kořenama, pěkně v košíčkách s vatou. AD má pěkný kytky. :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.02.2014 08:24 Žena miguela [21]
dnes mi mají přijít rostliny z AQUA-DAHO, nevíte, jestli chodí řízky, nebo zakořenělé rostliny? vzhledm k tomu, že mám mřenky, které všechno "vyryjí", mohly by být kytky v ohrožení.. :-D
Vyzkoušejte

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   18.08.2013 14:31 Žena Kytka [2146] Re: Aforte
Doprava:
PPL - Dobírka 120,00 Kč + DPH
Česká Pošta - Dobírka 140,00 Kč + DPH
České dráhy - Kurýr-dobírka 162,00 Kč + DPH

Objednávku jsem si posílala nad ránem, pak jsem si jí ještě s asistentkou upřesňovala telefonicky, dopoledne mi to zabalili, odpoledne to šoupli na vlak a v devět večer jsem si to vyzvedávala v Praze na nádraží. Bezvadně zabalený, každá kytka s cedulku zvlášť.

Jinak na těchhle stránkách se dá vybrat konkrétní vlak, kterým to pojede, i to lze upřesnit do objednávky. www.cd.cz/…

V objednávce je na konci poznámka, je dobré to vyplnit co nejpodrobněji:
* jestli souhlasíš se záměnou rostlin - když nebudou mít třeba Vallisneria torta, tak ti pošlou třeba Vall. spiralis, která bude zrovna k dispozici. Pokud takový záměny nechceš, tak to zdůraznit.
* jestli chceš poslat objednávku až kompletní (může se stát, že ne všechny rostliny jsou zrovna "skladem")
* pokud máš nějaký preference k rostlinám zdarma, je dobrý to tam vypsat

jinak ze zkušenosti objednávám rostliny bez ohledu na to, co mají zrovna zaškrtnuté skladem, protože se to průběžně mění.

Dárky byly fajn, ale já jsem měla trochu spešl podmínky, takže nemůžu hodnotit, jak to chodí běžně.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   18.08.2013 13:31 Muž acik [416] Re: Aforte
ano měl jsem větší objednávku a dostal jsem tuším 1x navíc Anubias a 1x Vallisneria tiger new,do 24hodin byl balík doma,ale je jasné,že když to objednám ve 22hodin,tak,že to nebudu mít druhý den doma v 11hod,to je zcela logické... Mají o dopravě info na stránkách.

mimochodem nedívám se kolik a co dostanu,jde mi o kvalitu a to aqua-daho je,to byla pro mě priorita,nic bych zadarmo ani nepotřeboval.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   18.08.2013 13:28 Muž Aforte [628] Re: acik
A nevíte za jak dlouho to chodí? Jinak přišli vám rostlinky vpořádku?

Prý dávají rostlinky navíc. Můžete si napsat jakou chcete popř.: když máte stonkovky a kobercovky, tak jestli nedají nějakou úplně odlišnou rostlinu. Také by mne zajímalo za jakou cenu dávají rostliny zdarma. Když nakoupím za 300,-Kč, tak kolik mi dají rostlinek navíc.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   18.08.2013 13:23 Muž acik [416] Re: Aforte
poštovné a balné 120.-
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   18.08.2013 13:14 Muž Aforte [628]
Zdravím,

mám dotaz. Koukal jsem na jejich stránky a mají vcelku levné rostliny. Kolik stojí poštovné? Nebo PPL vyjde levněji?

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   14.04.2013 15:34 Muž acik [416] Re: Honza
parádní přístup,mám od nich veškeré rostliny.... :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   14.04.2013 14:18 Honza
Musím říct, že teď ty nové stránky jsou o hodně lepší než ty předešlé! Moc hezké fotky, a když potřebuji s něčím poradit, "aqua-dahováci" mi vždycky nějak pomůží a poradí.. Takže jen a jen palec hore!! palec palec ;-)

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   01.04.2013 16:02 Muž Burik [727] - AquascapingRe: LinaDee
přesně tak.Dřív mě tam nákup spíš odrazoval,díky vzhledu jejich webu.Nebýt od kladných ohlasů,tak by mě nenapadlo tam něco koupit
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.04.2013 15:17 Žena LinaDee [167] - AquascapingRe: acik
Trvalo to dlouho, ale zatím to vypadá dobře. Když vezmu kvalitu rostlin a služeb celkově, se kterou jsem na výsost spokojená, tak by tomu měly odpovídat i stránky.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.04.2013 14:05 Muž acik [416] Re: Burik
já zatím vybírám,tak raději budu psát i mejlem
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.04.2013 14:04 Muž Burik [727] - AquascapingRe: acik
konečně:-)Snad budou lépe aktualizovat eshop..objednával jsem minulý týden rostlinky,které měli skladem..a obratem mi volali,že rostlinky nemají,že se omlouvají,ale mají bordel v nabídce
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   01.04.2013 13:40 Muž acik [416]
myslím,že Aqua Daho už má nový web :)

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   24.09.2012 19:20 Muž Filip980 [398] - RostlinyRe: dvorak
Navíc pokud ty rostliny půjde dávat do košíku, tak se bude automaticky počítat celková cena za všechny přidané rostliny do košíku. Teď když si objednávám tak se mi to blbě sčítá + s tím nepřidaným dph v ceně rostliny. Takhle se aspoň ušetří práce.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.09.2012 17:54 Muž dvorak [94] - RostlinyRe: ryba
Tak to se mega těším!! Do teď to nebylo špatný, ale stránka, kde se objednávalo působila tak nějak .... takovým zvláštním dojmem ... X-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   24.09.2012 12:46 ryba – ahojte
aqua-daho chystá nové stránky s novým objednávacím formulářem, který funguje na principu e-shopu.. :) bude to super.

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 7   17.07.2012 17:34 roman Re: Jarda Minařík
sem naprosto spokojen. Doprava super, rostlinky ještě lepší a čtou mi myšlenky. Objednával sem si rostlinky a nevěděl jestli vzít ještě ludwigu repens, ale nakonec sem ji nevzal a oni mi ji poslali jako pozornost podniku :) :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.07.2012 15:01 Jarda Minařík
Pokud mohu posoudit, tak Aqua-Daho je ta nejlepší firma co se prodeje akva rostlinek týká. Už od nich kupuji rostlinky v průběhu tří let asi po čtvrté a nemám nejmenší důvod mít jedinou byť malinkou připomínku, co se kvality rostlin týká. potlesk potlesk potlesk

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.05.2012 19:15 Žena MajkaK [50] - Raci, krabi, krevetkyRe: Angusss
Taky mám s Aqua-Daho jen ty nejlepší zkušenosti. Vytkla bych jim snad jen ten nepřehledný objednávkový formulář, o kterém se píše pár komentářů přede mnou. Na něm by opravdu mohli zapracovat. Ale jinak, jak říkám, nemám výhrady.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.05.2012 18:19 Muž exit [116] - RostlinyRe: Angusss
Mám s nimi jen dobré zkušenosti.Je to spolehlivá firma.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.05.2012 14:03 Muž Rounce [30] Re: Angusss
Lepší obchod na akva rostliny s takovým výběrem a kvalitou snad není.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   24.05.2012 13:54 Muž PaYoch [134] Re: Angusss
Skvělá firma, rostliny kupuji já i sousedi akvaristi. Jediné, co mi trošku vadí je jejich web, resp. objednací formulář, ten je děsivý coze Z hlediska chování k zákazníkovi je to jedna z velmi mála firem, která vyznává heslo "Náš zákazník, náš pán", smluvené termíny platí a dodávky bezproblémové.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.05.2012 08:36 Žena Miluška [9] Re: Angusss
Také s nimi mám jen ty nejlepší zkušenosti palec
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 10   23.05.2012 11:02 Muž Angusss [10] - Raci, krabi, krevetky – Jednání s Aqua-Daho
Ahoj, tak nějak cítím potřebu napsat své zkušenosti s jednáním AQUA-DAHO. Před několika dny jsem si objednal 6košíčků HC Cuba. Po otevření balíčku jsem zjistil, že jsem dostal Ludwigia Var. Cuba. Tedy úplně jiné rostlinky. Ihned jsem volal do společnosti a tam jsme přišli na to, že paní zmátlo to "Cuba", že oni mají pouze Hemianthus callitrichoides. Výsledkem toho bylo, že sa AquaDaho omluvilo za komplikace a ZDARMA tentýž den poslali 6košíčků HC Cuba + 1zdarma. Za mě má AQUA DAHO JASNÉ DOPORUČENÍ ZA PERFEKTNÍ JEDNÁNÍ palec

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.05.2012 17:12 Muž Ad@m [1051] Re: Rounce
Áno. Wendtii existujú tri varianty: Green, Brown a Tropica. Všetko sú to veľmi pekné a nenáročné rastlinky.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   14.05.2012 22:32 Muž souky [637] - RostlinyRe: Rounce
a navíc v každém akváriu vypadá jinak(u mě v jednom zeleno-hnědá, a v druhém taková do růžova)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   14.05.2012 19:44 R Muž vaclav [15032] - Echinodory + stonkové rostlinyRe: Rounce
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   14.05.2012 19:32 Muž Rounce [30]
Zdravím chystám si kopit tuto rostlinu Cryptocoryne wendtii tady na rybičkách je rostlina zelená ale v nabídce aqua-daho je do červena tak se ptám jak to je.

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   04.04.2012 09:49 Žena petulinakk [2017] Re: lukasleibelt
Měla jsem to podobně, přibalili mi jako pozornost dva ech. indian red... do mojí 126l kde už byly dva velký aponogetony :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.04.2012 19:49 Muž Cosmogagy [592] - AmerikaRe: darka
tak to máš štěstí na dobrý přístup akvaristiky :-)

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... 11

Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 33645x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/4279?od=85