Za me dobry. Pravda proti tomu co pamatuju jako kluk z Ostravy v obchodech tenkrat je to nejaky maly, ale co jsem tak koukal na vubec dnes dostupnou konkurenci, tak to je kralovstvi akvaristiky ;)
Personal jsem bohuzel nemel tak prijemny ani vstricny jak uvadeji kolegove vyse, nevim, jestli se p. Danila jeste angazuje v prodeji, mel jsem tam nejakou slecnu a mladika (ze by dcera ?) Moc toho nenapovidala, ve snaze dostat nejakou tu radu jsem se sveril, ze zakladam malinke akvarium, kvuli obyvakove skrince pouze 50x25x30 a s nadeji, ze dostanu nejakou tu radu, nebo ze se snad opta co uz mam a nemam, jestli mi neco nebude chybet, tak reakce zadna, takze jsem v tom po tech letech byl trosku sam, okolo plno zarizeni, ktera davno prekonala membranovy vzduchovac, skrtitko a molitanovou kostku
Rostlinky jsem nektere znal, jine mi prisly zajimave, ale s temi malinkymi nemam zadnou zkusenosti, preci jenom tak male akvarko jsem jeste nemel, tak jsem si chtel nechat trosku poradit, no opet zadna presprilisna prednaska co by bylo treba vhodne, nebo co se treba dobre chytne, nebo se snad dobre hodi do prazske vody atd, nejaka informace prisla, ale v zasade ze si mam koupit, co se mi libi
Co z toho, ze jsem si koupil nejakou brazilskou travu v pletivu, takovy mensi obdelnik, 280Kc bratru pane, nu coz, aby toho nebylo malo, koupim radeji 2.
Doma jsem proklinal vsechny vcetne prodavacky, ze mi taky mohla rict, ze je tam tech rostlin asi tak 100, ze mi jedno to pletivo bohate staci na tak male akvarium
Ale tak co, treba budu mit priste vice stesti, vcera jsem totiz navstivil jiny obchod ze seznamu, taky pobliz domova a tam to bylo daleko horsi. Chtel jsem testy, preci jenom voda v akvarku tyden, chci vedet nez vymenim vodu, jak si to sedlo a jak to bude po vymene. nemaji... Prej jenom na pH...
Mimochodem v te trave jsem si pritahl sebou taky sneky, tak uz asi hapu tu cenu, akorat jsem je teda nechtel a trosku jsem se podivil, kdyz jsem v cesrstve zalozenym akvu nasel malinky cca 1-2mm pruhledny hajzliky...
Lepsi prazsky akva obchod nez Zoo Branik jsem vsak zatim nenasel.
Pravda, kdyz jsem po tom vydatnem nakupu chtel jeste zradlo pro fretky, tak nemaji (na ostatni havet tam veci jsou), takze jsem stejne musel do PetCentra. Ciste akvaristice bych to nevycital, pevne vsak verim, ze se tam budu rad vracet a ze treba ma pristi navsteva bude mit lepsi prubeh.