Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Zahradní jezírko

NápovědaFórum » Jezírka a venkovní nádrže  

Přejít na předchozí stránku 4 Žádná další stránka   1  
Zahradní jezírko
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.07.2007 10:23 Žena katunka [159] Re: Anonym
neviditelnypes.lidovky.cz/…
www.catfish.cz záložka jezírka
Na internetu je odkazů spousta stačí jenom hledat ;-)
Pokud bude jezírko hlubší než 80 cm můžou v něm ryby i přezimovat, já osobně mám v jezírku jenom čerpadlo kvůli pohybu vody, ale díky rostlinám vše funguje i bez spousty drahé techniky. Vpodstatě platí ta samá pravidla jako u akvária...nepřerybnit, hodně rostlin, měnit vodu (u jezírka jen dolévám odpařenou), nepřekrmovat.....atd., atd.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.07.2007 10:03 Anonym
Zdravím akvaristy, se ženou jsme se rozhodli vybudovat zahradní jezírko. Bude to plastové jezírko, velikost ještě přesně nevím, ale rozhodně to nebude míň jak 500l. Na internetu jsem nenašel nic o zakládání, vyjelo mi to jenom nějaké firmy, takže za odkazy budu rád. Chci se vás zeptat jaká technika je potřeba do jezírka, případně značky, které jsou kvalitní. Dále by mě zajímalo, jestli se technika musí na zimu vytahovat a jak často by se měla čistit. Doma máme několik akvárií, z toho 54l-prázdne. Tak jsme uvažovali, že do jezírka koupíme 2 závojnatky a přes zimu by byly právě v tomto akváriu. Vím jak se chovají...Bude jim to stačit, kdybych častěji odkaloval? Děkuji všem a moc ano .

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Žádná další stránka

1 ...... 3 ...... [4]

Zpět na obsah sekce Jezírka a venkovní nádrže • Zobrazeno 4738x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/3540-zahradni-jezirko?od=151