Ceny
0 27.02.2007 10:33 zdenál – ceny
Ahoj všichni.Chci se jen optat na ceny ryb u vás,jedná se o "řasožravky"
otocinclus affinis-krunýřovec jednopruhý
crossocheilus siamensis-parmička siamská
U nás ty akvaristiky,Olomouc,nic moc,aspoň co se prodavačů týče,jsou to opravdu spíše prodejci.Poslal jsem tam ženu pro jasnou věc a oni jí chtěli prodat půl obchodu jen tu jednu věc ne.Byl to odkalovací zvon za 19 korun.Měli ho,ale dali jí ho až po půlhodinové přednášce o vyjímečnosti těch dražších.Tak je to bohužel tady u všeho.
Starší reakce
Nevím odkud jsi, ale pokud nemáš v dosahu akvaristickou "burzu", pak rybky rozhodně nevybírej podle ceny Mnohem důležitější je kvalita. Např. hobbymarkety mají ryby o dost levnější, ale na co je ti neonka za 9,- když vydrží 14 dní? Radši vyhledej v okolí specializovanou prodejnu a dej na reference nakupujících.
0 03.01.2007 11:57 Xantis – cena
v plzni ve velaslavínově ulici mají neonky 10,-kč,což si myslím,že není drahý a myslím,že tento akva obchod má rozumné ceny.
Starší reakce
Burzy by se nemělo už říkat .V Praze to jsou akvaristické srazy Praha 8 nebo Vinohradské rybičky. Jsou to vlastně trhy se vším co k akvaristice patří. Ceny mírné už podle vstupného 10 kč někdy je sortiment až o 50 procent levnější A ryby na první pohled i zdravější
0 30.09.2006 12:59 Eva –
Re: Hele já se v tom ještě tak nevyznám, co to jsou ty burzy?
To je něco jako výstava, ale je to tam levnější?
Tak to je jasná věc,že kdo má krám musí vydělat aby splatil nájem,hypotéku,auto,jachtu,dovolenou v karibiku,manželku a její činčilové kožíšky a v neposlední řadě musí nakrmit potomky.
Příklad-Neonky v obchodě +-20,-kč na burze od chovatele 8-12,-kč dle velikosti.Pak si jich kup třeba 40ks a počítej.
0 29.09.2006 19:57 pcword – Ceny rybiček v obchodech....
Mám dotaz jaké jsou ceny rybek? v obchodech? hledal jsem na netu ...ale nikde žádné ceny...tak mám dotaz kolik které stojí..někdy se mě zdá že je mají občas předražené......
Přidat reakci
1 2 ...... [3]
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 1782x