Setkání akvaristů - Poděbrady, Nymburk a okolí
Srazy - vila Jarmilka, Pionýrů 208, Poděbrady
Já si to píšu do kalendáře...a nějak o tom zpravím manželku...nebo jí to mám říct až potom? Nějaká pomoc v mým případě asi nepůjde. Sem fakt daleko.
3 11.07.2014 12:50 jitkaS JIŽ JE STANOVEN PRVNÍ OFICIÁLNÍ TERMÍN SCHŮZKY.
5 ZÁŘÍ OD 17 30 . V PODĚBRADECH NA ADRESE PIONÝRŮ 208- VILA JARMILKA .BOHUŽEL SE MI NEPODAŘILO NAHRÁT POZVÁNKU.
SNAD POZDĚJI.POPIS CESTY PRO PŘESPOLNÍ S PLÁNKEM ZVEŘEJNÍM V ČAS, ALE JE TO HROZNĚ JEDNODUCHÉ. Když se podíváte do mapy pochopíte.
Ovšem, protože to pořádám pouze sama a nesehnala jsem nikoho z okolí, kdo by mi byl nápomocen a klubovna je vázaná na mou přítomnost, tak doufám , že se mi nic hrozného nestane a vše proběhne tak jak má. Prostě to chci zkusit a jdu do toho.
Starší reakce
Je, ty jsi mě vyděsila ,drobné chyby prosím omluvte jedná se o první verzi. Zaslaná omylem další již opravená se mi nějak nepodařilo naskenovat
. Nevím proč nějak zlobí scaner. A tak v domnění, že je to ta správná jsem ji poslala. Na originálu jsou v pořádku všechny čárky , háčky i adresy.
Ó děkuji velice mademoiselle a klaním se hluboce.
jestli je to veřejný leták, tak je tam drobná gramatická chybička. SCHÚZKY
Bolí z toho letáku za krkem
U nádraží je parkování jestli se nepletu za 20Kč na celý den.
Navigaci i pro ty prvně ve městě
myslíš za Libeňákem nebo naproti ? Sem uplně zmatenej , vilová čtvrť u hodin
směr Jiřík nebo směr jako k Markovi jak se jde na Vala ? Lepší by bylo střetnout se u toho Libeňáku u schodů, to lehce najde každej
Patek a zari a po 17h je fajn. Pak prosimte napis presnou adresu a moznosti parkovani.
0 09.06.2014 06:34 jitkaS Místo konání bude ve vilkové čtvrti v Poděbradech blízko Květinových hodin. Místo je asi 5 minut od nádraží i autobusu a parkoviště se také najde. Blížší info bude následovat.
ne že by jsem byl alkoholík ale do Pátku jsem chodil jen na pívo a to ale spíš po celích Poděbradech
třeba na srazu potkám i lidi se kterýma jsem se znal a chodil na zábavy a pd
Jo tak já myslel ten druhej
No to nevím, ale my chodíme na procházku do Pátku u Poděbrad
Taky chodím do Pátku na procházku
Pátek jako místo bych neměl daleko.
jedno je fakt .... nejde vyhovět všem
no a když se někomu točí směny, tak má holt smůlu
Pátek jako den nebo místo setkání
?
Jsem pro pátek.
Pátek, nebo sobota. Pracovní den ani neděle se mi nehodí. Ale je pravda, že takhle dopředu se těžko slibuje účast - může se stát cokoliv: tah ledních medvědů na jih, útok ufonů, erupce na slunci ...
Taky bych se rád připojil ale bez pevného termínu nejsem schopen říci, zda se účastním, či nikoli
Pro vzdálený pátek
Odpovídám jako jediný organizátor investor a pořadatel.
Zatím to vypadá na schůzky v upravené klubovně velikosti 6x5m2 u mě doma. Pokud nebude stačit lze se scházet i v nějaké hospůdce. Máme jich tu dost na výběr.
První veřejná schůzka se bude konat začátkem září. Letáček zveřejním příští týden a bližší nové info opět zveřejním. Zatím uvítám návrhy, který den v týdnu a od kdy do kdy. Já osobně navrhuji pátek od 17 hodin, nebo sobota odpoledne. Co vy na to.
to už zní dobře , a kde by se to mělo konat?
No když vezmeš do úvahy, že jsme jeden za osmnáct a druhý bez dvou za dvacet a už jsme čtyři, tak vlastně můžeme říct, že je nás přihlášených už 72
0 08.06.2014 17:41 JosefVavra pokud by bylo více lidí pak by jsem přijel taky ale sraz o 4-5 lidech mě neláká , jinak jsem původně ze Žiškova a pak jsem bydlel na kolonádě ( za Libeňákem , dům se jménem Rádio )
Josef
No pro ty kvanta příspěvků, které tady jsou, začíná být tohle fórum značně nepřehledné ... už si ani nepamatuji, jak zněla původní otázka. Myslíte, že se vejdeme alespoň na kolonádu?
Starší reakce
zalezi kolik nas bude a podletoho se da neco resit, pokud budeme 3 tak bych prosil zamluvil celou hospodu at mame klid
Ahoj, mě je to jedno. Obě varianty mají něco do sebe.
Podle mě a verze
0 02.06.2014 16:18 jitkaS Dobrý den, zdravím všechny a prosím o názor. Co bude lepší pro setkání? Soukromá klubovna se základním domácím občerstvením(voda,limo,káva,čaj,pečení), nebo útulná hospoda s parkovištěm, kde si může každý koupit co chce.
Ahoj, jako podobně postižená se hlásím a začínám to tu sledovat
Děkuji za kontakt. Už má zprávu ve vzkazech.
Píši "povídky" ale mám na mysli tvoje příhody s dětmi a rodiči a pod., co jsi my poslal na e mail. Skoro jsem je zhltala, ale některé události bych asi neustála a neprošly by mi jako tobě. Proto "síla". Jinak super, takového člověka bych v Poděbradech potřebovala.
Jaký povídky? Jaká síla?
V hospod u Tri Trojek byla jedna holka, taky by mela byt z tohoto okoli - tady ma prezdivku asttra.
Datum i místo konání bude minimálně 14 dní dopředu zveřejněno tady. Bohužel se mi to nějak zpožďuje, takže první předpokládané setkání bude srpen či září. Podrobnosti opět zveřejním zde. Děkuji za podporu a taky za povídky(občas to je síla
Jitka
Datum tejden předem plís.........
No prosím a pak že to nejde.
Obracej se na kolegyni s nickem jitkaS, já jenom vypomáhám s propagací té srazové myšlenky.
kdyz bude cas tak prijdu.
Starší reakce
Já bych se také rád přidal. Jsem z Lysé n/L.
1x za měsíc si myslím že je rozumné a i jako pokec a odreagování si myslím že je to opravdu fajn nabídka...
Starší reakce
Děkuji moc, za nabídku. Pokud bude možnost určitě ji využiji. Věk uvedený v občance neberu v potaz, pro mě je směrodatné mladé srdce a zdraví rozum
. Jsem ráda, že jsou tady lidičky ,co ikdyž nejsou zrovna z blízka, chtějí pomoci.Jen doufám, že se připojí i někdo z Poděbrad a okolí a pak to rozjedem.
Kdyby se něco dělo a nebyla by podmínka ta mladost tak bych se i občas přidal. Ohledně kroužku bych možná nabídnul i nějaký zkušenosti a možná i nějaký materiální nevyužitelnosti.
Ano máte pravdu, samozřejmě budu ráda pokud se to rozjede a budou k nám jezdit i z jiných oblastí republiky. Ovšem, aby to vůbec mohlo fungovat, potřebuji dát dohromady nějakou základnu . Aspoň se to domnívám, ráda si však vyslechnu jak to funguje vám. Vaše stránky znám a ikdyž jsem spíše přes kytky na hezké velké ryby se taky ráda podívám.
Srazy - vila Jarmilka, Pionýrů 208, Poděbrady
Přidat reakci
1 ...... ...... [4] 5
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 4664x