Setkání akvaristů - Poděbrady, Nymburk a okolí
Srazy - vila Jarmilka, Pionýrů 208, Poděbrady
Jestli Lysa/Celakovice spada do toho okoli - tak ja
Já
Starší reakce
Starší reakce
Nechce někdo malé mečovky ?
Lysa by byla super
Celakovice nebo Lysa nad Labem je pro tebe jeste blizke okoli?
Nemáte někdo z Nymburka a blízkého okolí v akvariu rostlinu Blyxa Japonica? Pokud ano, bylo by možné ji vyměnit třeba za anubias, pistie, případně za weeping moss?
Starší reakce
Starší reakce
Jen si to tam dej, za 10 dní to stejně smáznu, nadiktuj si podmínky a fertig.
Dals to i do tematu "Daruju"?
Starší reakce
0 07.11.2016 11:02 Voky [23] - Cichlidy Starší reakce
Neškodilo by si založit prezentaci s kontaktem.
Starší reakce
Každý akvarista je vítán.
Starší reakce
Omlouvám se všem, že jsem tak dlouho nereagovala. Bohužel má životní situace mě donutila omezit aktivity a přerušit srazy. S radostí vidím, že i někdo jiný se snaží. Mohu nějak pomoci? Popřípadě přinést přebytky rybek i rostlin a poklábosit?
Starší reakce
Tak snad nekdy budu mit cas a zajdu na cumendu. Ryb mam az moc v akvarku ale krmeni mi pomalu dochazi
Chovatelské potřeby Štok jsou přestěhované dopředu místo Květinky. Mám to pronajaté po nich. Prozatím mám otevřeno po, st, pá od 15:00 do 17:30, protože chodím do práce. Stavte se.
chovatelské potřeby Štok a nebo něco jiného ?
Tam už jsem byl a něco málo nakoupil
Zdravím. Akvaristika je vedle pošty naproti dětskému hřišti na Žižkově v Poděbradech. Pomalu to dávám dohromady, ale už teď nabízím zhruba třicet druhů ryb z vlastního odchovu. Většinou živorodky. Do budoucna toho bude více. Plánuji třicet prodejních akvárií. A pomalu začínám dávat dohromady i výstavní akvária. Těch bude taky třicet o celkovém obsahu deset tisíc litrů.
kde co jak ?
Napiš vic podrobností
Starší reakce
Zdravím. Na Žižkově v Poděbradech otvírám novou akvaristiku. Plánuji i stálou expozici akvarijních rybiček. Zde by se mohly konat srazy.
Starší reakce
0 30.03.2016 13:49 Voky [23] - Cichlidy Starší reakce
Zdravím. Klidně mohu s nějakými přípravami, bude-li třeba. Jsem z Poděbrad, není problém. Na srazů jsem ještě nebyl a docela bych uvítal si o akvaristice poklábosit.
Starší reakce
Z Pardubic to je kousek, tak být to v rozumném čase, stavil bych se
Vypadá to , že jsem na vše sama. Ale v příštím roce něco určitě bude.
Starší reakce
0 31.08.2015 14:30 jitkaS Z DŮVODU ÚMRTÍ V RODINĚ A MAJETKOVÝCH ZMĚN. JSEM BYLA DONUCENA PROZATÍM POZASTAVIT SRAZY. NEŽ SE VŠE VYŘEŠÍ. Všem se omlouvám .
Pokud by někdo chtěl převzít záštitu, nebo by mohl poskytnout prostory pro sraz.
Ráda přijmu pomocnou ruku.
DOUFÁM, ŽE SE VŠE BRZY VYŘEŠÍ A OPĚT SE SETKÁME.
Starší reakce
Zdravím, netušil jsem, že se v Poděbradech konají akvaristické srazy. A to jsem místní. Rád bych se zúčastnil. Kdy bude další? Děkuji
Starší reakce
Škoda, příště snad se mi podaří dorazit...aspoň na chvilku
0 30.05.2015 08:42 jitkaS
No jo, tak všechny kytky dostane Kytka.
Sakrys, sem pozvana ke kamaradce na svatbu... Takze mi to zase nevyjde
(a ani ke 3Trojkam uz nejakou dobu nestiham, furt neco...)
0 27.05.2015 12:58 jitkaS Tak co přijde někdo? Nebo tady budu poprvé sama? Budou k vidění novinky od Hořánka.
Starší reakce
0 29.04.2015 17:45 miko Tak se omlouvam to už budu v norsku tak čau kolda.
0 28.04.2015 19:58 jitkaS Tak to vypadá na 29.5. Co vy na to?
Starší reakce
ja vim jen mi to tak vzdycky vyjde /nemoc,oslava,navsteva,hlidani prcka .../
Sorry, není to úmyslné. Zrovna řeším kdy to udělat v květnu 15 nebo 29 ?
0 19.04.2015 22:03 michal94 K takovým setkání bych klidně rád přišel
Starší reakce
Ahojda, hlásím, že se hlásím
... vypadá, že mi to konečně vyjde a dělám vše pro to, abych tentokráte nezapomněla.
No pokud vše vyjde tak se rád zastavím. Pokud by chtěl někdo Okružáky i na krmení mohu vzit.
Starší reakce
Sakrys, jsem pryc (i na 3trojky)...
0 02.04.2015 10:06 jitkaS Pozvánka na setkání příznivců akvaristiky v pátek 17.4.2015 od 17 hodin.
Budeme Vás čekat na adrese- Vila Jarmilka - plotový vchod, ulice Pionýrů 208, Poděbrady.
Pro všechny připraveno občerstvení a dobrá nálada zdarma.
Prosím, kdo může, přihlašte se tady na stránkách. Děkuji.
Hezké Velikonoce a na všechny se těším. Jitka Svobodová
Starší reakce
Srazy - vila Jarmilka, Pionýrů 208, Poděbrady
Přidat reakci
[1] ...... 4 5
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 4664x