Setkání akvaristů - Poděbrady, Nymburk a okolí
Srazy - vila Jarmilka, Pionýrů 208, Poděbrady
tentokrat budu pryc, takze vynecham...
Starší reakce
Starší reakce
Jitko, bylo to bezva, určitě vydrž, pamatuj, co jsem říkala o začátcích v Liberci.
A mimochodem, i naše slavné Trojky prý začaly srazem ve třech lidech. A kde jsme dneska
tak, blahopřeji k prvnímu srazu
ty maminky vychovaj mladý akvaristy
a jinak po zkušenostech z Liberce : trpělivost trpělivost trpělivost ........
někdy je to na nervy, ale když je ten sraz, tak člověk na všechno zapomene a je to krásnej pocit že lidi příjdou a nebo i ty nervy, že lidi nepříjdou
Nevzdavej to. Zkus vydrzet rok (se lehce rekne, zejo), pak uvidis.
Jo, a kockam se moc zalibil prikaz "lux"
5 05.09.2014 21:28 jitkaS Tak můj první akva sraz v Poděbradech právě skončil a já teď nad kávou přemýšlím. Jak vlastně dopadl? V prvé řadě děkuji všem co dorazili a hlavně těm co neváhali cestovat pěknou dálku a podpořili mě. K vidění tady kromě rostlinek a šnečků byly i hodně vlídné a kompetentní tváře. Byl to skvělý pokec, nejen o rybičkách a doufám že se to všem zůčastnělým líbilo. Mě moc. Jo a omlouvám se za mé malé" koplikace".
Díky všem a budu se těšit zase někdy někde.
Na druhou stranu, mě ale velmi mrzí, že nebýt maminek tak z Poděbrad, Velkého Oseka, Nymburka ani z Kolína nedorazil nikdo ,a to se i hlásili a slibovali
No mám dvě možnosti, buť to vzdát nebo vytrvat.
A tak si říkám vždyť ani Řím nepostavili za jeden den .
DALŠÍ SCHŮZKA BUDE 3.ŘIJNA tamtéž.
Mile setkani, ktere se pro mne zvrhlo na vzpominku na detstvi. Ze si dovezu nejakou tu rostlinku, to jsem pocitala, ale ze si z akva-srazu dovezu znamky!!! Supeeer
)) ... (jeste jednou dekuju za ochotu!) Pro ty co nebyli - vono se to konalo ve... filatelistice
Echinacek Rubin je sice bez korinku, ale za to dvojmo
zresuscituju a nekoho tim druhym pak podaruju.
Jo, a dostala jsem strasnyho sprdana vod kocek, co se mam co mazlit s nejakym psem!Mam byt doma, a delat jim pomysleni!
Echynáč je tvůj, ale ten písek zatím nevoz. Uvidíme příště. To víš je to poprvé a to většinou nebývá nic moc
.
Mam doma dva pytliky s kremicitym bilym piskem, drobnejsi frakce, myslis, ze by se to tam nekomu hodilo? Vyhledove bych mohla dovalit pouzite 30litrove akvarko...
Jo, a nabizelas echinacek rubin - jestli neni zamluvenej, tak bych si prosim vzala. Dik.
Parkování je možné u obchoďáku hned vedle náměstí, nebo přímo v ulici a nebo v přilehlé ulici na dalším parkovišti.
Jaky jsou tam moznosti parkovani?
Bohuzel to vypada, ze budu mit tak pul hodky - hodku zpozdeni
V Poděbradech budu už asi ve tři...Kam jítz do tý doby? kdo to tam zná? Odjíždím v 10,15 takže bych to potřeboval vědět do tý doby
Spis pestovat kyti, neprotrhavat a nevyhazovat
(abych podelila Podebrady, Prahu a Liberec
)
To vypadá na pěknou akvaristickou osvětu
Tak držím palce
Máš pravdu tady na foru je přihlášených málo, ale včera mě ve škole oslovilo několik maminek co chtějí přijít a informovat se. Tak doufám, že je to jen vrchol ledovce.
povytahnu tema
aby nezapadlo, zatim je nas malo
MOŽNÁ pořešíme v redakci a dáme vědět, ať tu tím nezahltíme sraz.
Ono už dost naznačuje, že je varianta Možná vytučněná, když to prvně zobrazíš a když klikneš na ANO nebo NE, vytuční se patřičné slovo.
romant:
se to musíme naučit ale chce to návod
Vepsal jsem text, klikal na možná a OK a nic.
Kytka:
no když nejde, tož to sa nedá nic dělat
... Každopádně za mne "Možná" ... mám to složitý
jitkaS:
Kdyby měl někdo zájem, mám doma nedbytek KNO3 ... 2x0,5kg tak kdyby měl někdo zájem, mohu to tam vzít, pokud bych přijel.
U možná je ta poznámka pod tím, kam se vepíše text proč třeba možná, což je sice hezký, ale neumíme to používat.
150koni napsal: no já nevím ale mi se nezobrazuje nikdo, že by byl na akci přihlášen ... ani nefungovalo, že jsem dal možná.
Pokud klikneš na MOŽNÁ, neukáže se nic, je to tam jako nějaký výchozí stav u všech, Rex už to párkrát vysvětloval v Připomínkách. Technicky tomu nerozumím, ale ber to tak, že máš jen varianty ANO a NE, ty se ukážou.
donesu heterantheru, sagittarku, hygrophylii polyspermu, ech. Ozelot a Fantasy Color (mimina, jedno mensi nez druhy
nejak mi zmizely v dzungli), kdyby mel nekdo zajem tak by se nasel i kus bolbitisu, a kdyby nekdo chtel snad mi do ty doby dorostou i plovoucky (limnobium, salvinie, pistie)
Už to šlo a sem tam
Tak snad to už bude fungovat. Jinak samo se můžete nahlásit přímo sem. A napsat, co by jste třeba potřebovali, nebo můžete přivést.
Tady je screen co to zobrazuje
Tak to "možná" je fakt nějaký divný, mrkneme na to a jinak díky za připomínky že něco nefunguje tak jak má.
teprve teď tam vidím jitku ale nepřihlašoval jsem se do akce
a dal jsem možná a taky se nic nezměnilo
Ani když přihlásíš sám sebe a obnovíš si stránku?
Edit: Teď už tam vidím přihlášenou svolavatelku.
no já nevím ale mi se nezobrazuje nikdo, že by byl na akci přihlášen ... ani nefungovalo, že jsem dal možná.
Ta možnost se nahlásit přímo u Akce by měla fungovat, testoval jsem to a fungovala mě jak var. účast, tak neúčast.
Já zelí moc nemám ale nabídnu surmovky. A taky asi vezmu nějaký neakva mlsky. Tak se hlašte sem.
Sem tu pár dní nebyl...sem se hlásil ale nikde to nevidím zaznamenaný.
Starší reakce
tak jak to vypada prijde nekdo ?
No jistěěéé, někdo neví do poslední chvíle jak na tom bude a tak prostě, máte štěstí že jedu kolem.
Jako organizátor ráda přivítám přihlášení, nepřihlášené, zkušené, nezkušené, malé, velké staré, mladé. Prostě beru všechny
Ahoj,
rád bych se přihlásil, i když nevím, nevím jak se svými skromnými začátky mezi vás zapadnu a zároveň doufám že budu moct dorazit. Zatím nevím jak se přihlásit na akci pomocí daného odkazu, doufám že to není jen pro registrované zde na foru.
invalida napsal: Navigaci i pro ty prvně ve městě
Ty navigaci po Poděbradech neřeš...Pokud se něco nepos... tak bude stačit,aby ses z Masaričky dokodrcal do Brodu a odtud budeš mít zajištěnou limuzínu....My středočeši si VIP umíme vážit
Mimochodem,rád se taky zúčastním, teda pokud mi to vyjde..
3 14.08.2014 11:32 jitkaS
Starší reakce
Super pozvánka.
Všude jsou srázky a u nás nic. Jen je něco v Olomouci, což už je docela daleko a navíc i ten upadá poslední dobou.
0 13.07.2014 07:57 jitkaS
Super! Snad to dobre dopadne a rozjede se to.
Srazy - vila Jarmilka, Pionýrů 208, Poděbrady
Přidat reakci
1 ...... ...... [3] 4 5
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 4664x