Setkání akvaristů - Poděbrady, Nymburk a okolí
Srazy - vila Jarmilka, Pionýrů 208, Poděbrady
OT: Jenze bez nich neudelam polovinu hrubek
.
Já netušila, že jsem pod dohledem pana učitele a smím psát pouze spisovně.
Když člověk píše v rychlosti občas se chybce neubrání.
Ovšem nemluvila jsem o dětech, ale o dívkách a ženách a o tvrdých rodičích. Kdyby jste tu byl, tak by jste věděl. Děkuji za upozornění a ráda přijmu od vás osobní konzultaci o českém jazyce na příštím setkání.
. Doufám, že dorazíte a nebudeme si jen dopisovat o gramatice.
Ti koupelnu půjčím ale musela by jsi dorazit do Kolína
No jo, když se to táhne až do jedenácti večer
.Jo a ještě dnes se nemohu jít koupat, protože vana je plná rostlinek. Zítra ze mně bude roznášková služba, právě pro ty co nemohly dorazit, či je rodiče nepustily.
Moc prima setkani, kdo nebyl at lituje
Téda to je zeleniny. Piskořky vem budeme měnit.
0 30.01.2015 01:07 Clara – Nabídka
Tak jsem tajně doufal že mi to vyjde, ale bohužel ani napodruhé. Snad tedy další termín
Jinak kdyby někdo chtěl nějaké plovoučky popř egerie možno průběžně v Kolíně.
h.
Starší reakce
bych prosim toho lotusaka prekuryrovala do Prahy Risovi
0 21.01.2015 12:55 jitkaS Můžu darovat obří lotus červený, valisnerie, rotalu.
Dafnie bude na jaře...teď je zalezlá...
Neměl by prosím někdo z okolí násadu trepky a dafnie?
Starší reakce
0 06.01.2015 09:40 jitkaS Lednové setkání příznivců akvaristiky je v pátek 30.1.2015 od 17 hodin. Na stálé adrese.
Kdo by potřeboval nějaké rostlinky či živočichy dejte vědět předem. Jinak pro všechny olšové šištičky a dobrá nálada zdarma.
Budu se těšit.
Starší reakce
0 19.12.2014 21:57 Bella [1047] - Rostliny Kdo nebyl, litujte
dik za filatelistickyho jeziska
prohlidku arzenalu
cukrovi, povidani o zvirectvu, a tak vubec!
Starší reakce
Starší reakce
Skoda
uz jsem se tesila na filatelisticky povidani
tak priste.
Aha, do akcí jsem nekoukala, tady ve vlákně to nebylo, takže netuším, kdo všechno si tam toho všiml.
Jinak 12.12. je sraz u Trojek a 13.12. burza v Úvalech, takže mi z toho vychází až ten další pátek.
Byl tady v akcích již skoro měsíc. Teprve včera jsem to stáhla. Jo a s tím krytím s Úvaly máš pravdu . Ovšem mě to jindy nevyšlo a ani tento termín nakonec nevyšel. Bohužel... Nebyl by nějaký návrh na termín na prosinec, pro mě by v úvahu přicházelo 12 nebo 19.
No jelikož jsi ten termín nikde neinzerovala, tak bych to tiše přešla a naplánovala rovnou prosinec.
Jen bacha na termíny Prahy a Úval.
0 13.11.2014 16:52 jitkaS Tak jelikož má být další sraz 21.11 a vyskytli se mi rodinné komplikace. Musím jej odvolat.
Jitka
Starší reakce
I ty jeden zvědavý.
Sešlo se nás cca 10. Musím se přiznat, že jsem to nepočítala. Byly tam Kytka, Miko, technik, pavluška s přítelem, harryha a ještě další dva roztomilí mládenci, u nich nevím zda jsou zde registrováni a zda by vám jména něco řekla. Jeden je kamarád Mika a druhý z Kostelce. Jo takže devět. Dvě maminky jsem měla den předem a jedna měla přijít v pátek ale nedorazila. Příští týden mám přednášku ve školce a asi exkursi ke mě domů. Tak doufám, že se jim ty mé plivátka budou líbit.
Máš pravdu, dělal mi to kamarád a já si toho všimla až při převzetí. Prý to po mě nemohl přečíst. Ovšem na stránky se dostanou a potom to najdou sami a kdyby ne tak telefon je dobře.
je tam špatně ten odkaz
Chybí počet lidí...připadně jména
5 06.10.2014 11:05 jitkaS Nový háček na nové i staré akvaristy.
2 05.10.2014 13:15 jitkaS ZPRÁVA O SETKÁNÍ
Druhé setkání ve vile Jarmilce proběhlo, opět s účastí skvělých lidí. Tímto děkuji všem za účast.
Probíraly se nejen akvaristické věci a příběhy, nosnost podlah ale i ultralehké létání, a třeba i správné pojistky
.Mě jako pořadatelce přijde, že bylo zase o stupeń lepší, než předchozí. Bohužel opět bez účasti Poděbraďáků.
Tak snad příště. Další se bude konat až v listopadu, takže se určitě bude probírat. Výstava v Lysé nad Labem, led reflektory a další. Bližší info. příště.
0 03.10.2014 08:12 jitkaS Tak buchta upečena, vše přichystáno. Prosím, sejdeme se jako minule v klubovně filatelistů- otevřený vchod v plotě a pak se přesuneme o pár pater výše. Takže kdo dorazí cca kolem 19 hodiny zvoňte na zvonek Svobodovi.
Těším se
Klidně nechám vyčistit nádrže...z Poděbrad to tak daleko není...
dovezu co stihnu vylovit.. množí se mi to geometrickou radou.. piskořky uvítám tak do mé 150tky par kousku.. předpokládám ze se jim bude dařit a rozmnoží se
Vyměním šneky za šneky
Okružáky i levatky uvítám v jakémkoliv množství.
Kolik těch piskořek? Nebo do jak velkýho akva?
Pokud by byl zájem můžu vzít okružáky, levatky plus nějaké rostlinstvo. Uvítám Piskořky
Podíváme a dyž najdeme tak ustřihneme .
Já bych si klidně tu rostlinku vzala
Pokud má někdo zájem, mohu dovézt Salvinia minima a piskořky.
0 01.10.2014 10:22 Pavluška – přebytky
Kdyby někdo chtěl můžeme přivézt nějaké vallisnerie co se nám rozrostly
kdyby měl někdo nějakou jemnější vyšší rostlinku do nano akvária tak ráda vyměním
To ví jen bůh.
Ale v sobotu dám vědět, jak to dopadlo. Jinak co šnečci, přežili? Já helenky udala a mají se k světu.
Tak pokud se nic nepo.. tak se rád zastavím nachytat nějaké rozumy
Starší reakce
0 22.09.2014 18:39 Pavluška – sraz v Poděbradech
Ahoj, nápad se srazem se mi líbí, dorazíme s přítelem jelikož je stejně postižený
Jsme z Luštěnic (15 km od Ml.Boleslavi) takže to pro nás není ani tak daleko.
Srazy - vila Jarmilka, Pionýrů 208, Poděbrady
Přidat reakci
1 ...... [2] 4 5
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 4664x