CD na přání
Upozornění pro všechny (včetně pravidelných odběratelů):
Požadavek na odběr povídek zašlete vzkazem uživateli vlk9
http://rybicky.net/profil/14393 nebo nechte v příspěvku svůj kontakt.
V případě, že vás přejde chuť, stačí poslat odhlášku.
Automaticky se bude rozesílat v elektronické pdf. podobě.
Já stihnul jen první kapitolu :-/ No alespoň se mám na co těšit
Osmička přečtena
Pracovní den byl vážně super
Osmička rozeslána.........
Starší reakce
Pravidelní odběratelé samozřejmě nic posílat nemusí, seznam jejich adres je uložen v adresáři rybičkovýho cd mejlu. To jen šéf má zase sklerózu a neví, kde co má.
Ok tak máme technický potíže...jsou hotový už dvě cd dokonce i opravená čeština je. Bohužel sekretářka nebere telefon a tak dále. Nejhorší je že nemám adresy takže kdo mi vzkazem pošle mejla tak mu cd pošlu. Jen to zkrátka nebude naformátovaný protože to neumím a nebudou tam ty kecy na úvod a na konci. Prázdniny totiž letěj a nám by mohlo hodit že si něco přečtete a třeba něco kápne. Takže se omlouvám protože nevím co se děje. A nechci bejt opět za slibotechnu ne zrovna vlastní vinou. Venca
Starší reakce
Tak teda vytvářím bombastickou reklamu..akorát netuším jak s to dělá. Tak jinak, další cd je hotový a jelikož byli kecy kvůli hrubkám tak se to opravuje. Mám slíbeno do tejdne a tak to tak asi bude.
Jo spešl pro Mouchu kterej se teď už možná potí kolem výstavy. Ta svítící žížala fakt je ale je celkem vzácná takže by byla drahá. I kdyby bylo pětikilo za kus, nechtěl bych hledat pro rybáře piksličku čerstvejch.
Starší reakce
0 21.04.2014 20:03 zvedavka – Invalidovy povídky - zaručený tlemenec..
Hlásím se mezi fanoušky. Klobouk dolů, já sice žádný nemám, ale i tak... Dokonale jsem se pobavila. Děkuji převelice za zvednutí nálady až po strop.
Na rybičkový mail se s objednávkou elektronické podoby povídek nahlásím.
AlE: Pokud by povídky vyšly knižně, s koupí nebudu váhat.
Opravdu jste se nepokusili oslovit nějakého "papírového" vydavatele?
Starší reakce
jako distibucny kanal, pdfko v profilu by podle me byl dostacujici... otazka je co na to REX a server
dalsi knizka je suprova, jen na me lidi divne cucely, kdyz jsem se chlamal poranu v metru cestou do prace....
pockej haz se povest o svitici zizale rozkrikne mezi rybarema.....
Tak sem teda dal do profilu něco na ukázku. Abych nemusel furt odpovídat na otázky co tam na tom je. Účel snad je k pochopení.
Starší reakce
no neslušně je to soudruhu generále vy ste vůl a slušně pane nadporučíku, ty seš ale de...
Také by byl problém s autorskými právy na název...
Květa a Vašek tuším registrovaní nejsou...
Jak se slušně říká soudruhu generále vy jste vůl?
Teda Václave sem asi v půlce a to je super den blbec
Mimochodem věci, co jsem ti slíbil sice zatím nemám, ale prcek tady nějaký pampersky má, tak kdybys chtěl...
Tak jsem to dočetl a zase mam chuť na klobásu jako pokaždý když od Venci něco čtu..
si snad kvůli tomu našemu spisovateli postavim udírnu
Ale co se cd týká tak
Děkuji za poslání.Václave,už jsem byl navštívit "internetbanku"-pokud Ti to něco říká
)),dělám si srandu,narážím na Tvé zkušenosti s "moderníma vymoženostma",jak píšeš v některých částech povídek.
A za mne:určitě se nic nestane,když budou lidi vědět "vocogou",je to pro dobrou věc.
Měj se a snaž se dál.
Ok díky.. Nevim kam na to lidi choděj ale mám tady pár dotazů o co jako jde. Kdybych dal k sobě do profilu jedno cd. Vadilo by přispěvatelům že je jakoby grátis..což samozřejmě je. Vše je na dobrovolnosti. A který případně by bylo dobrý jako vzorový-ukázkový? A sem samozřejmě moc rád za to že mě nekamenujete.
Diky Venco,zase si nesklamal.Super počítaníčko,škoda že to nemá aspoň 1000 stránok
ta má na triku sekci zpoždění, výmluvy a češtinu smich
Pachatel sem já...za to Kytka nemůže...ta má na triku sekci zpoždění, výmluvy a češtinu
V tomto smere ozaj zaostávam.Budem veriť,že mi Kytka neposlala dáky plagiát.
To nemůžeš mít přečtený...třeba to za platbu nestojí
0 08.02.2014 18:54 - Ďakujem Venca.Niečo málinko som poslal.Držte sa ve čtverečku.
PS:Ďakujem aj tebe Kytka.
je to doma
děkuju
Já mám hotovo
Korektury jsou ve finále, dělám poslední povídku.
Máte se na co těšit
.
deck napsal: O čem toto vlakno je? Jaké CD?
the best of eva a vasek
projdi si vlakno
O čem toto vlakno je? Jaké CD?
snehulda007 napsal: A taky jako správná kytka získáváš živiny z hnoje?
Ne, používám hnojení tmavou čokoládou
A účinky to má velmi hmatatelné
Jestli myslíš po černým pivu, tak zrovna tyhle proporce už snad nepotřebuju
A taky jako správná kytka získáváš živiny z hnoje?
no, tak tuhle průpovídku fakt nechápu, každej přece ví, že po pivě se roste více
souky napsal: tak bacha abys z toho ceočka neplava bříškem nahoru, nic se nemá přehánět
Neboj, naopak, porostu jako z vody
tak bacha abys z toho ceočka neplava bříškem nahoru, nic se nemá přehánět
invalida napsal: Ale zase stylově pije vodu.....teda jestl se v době co sem jí neviděl nesrovnala do normálu
Jaký do normálu?
Jako každá správná kytka piju vodu s CéÓčkem
přesně tak, taky sem byl jedinej, asi sme se tam nepotkali
Jo pamatuju si jak sem se jedinej musel obětovat a pít pivo
to už ani na naše liberecký alkoholický setkání nejezdí, a to je tam většinou víc abstinentů(fuj)
Ale zase stylově pije vodu.....teda jestl se v době co sem jí neviděl nesrovnala do normálu
no pravidelny akva sraz u3trojek prece nemuze Kytka vynechat.... to snad uznas
sekretariát hospodu pěkně fláká, když při tom leze na rybičky
Sekretariát trčí v hospodě u Trojek, rozesílat se bude po návratu.
Václave,fakt sa moc teším
no už jsem si říkal, že nemám co číst
Upozornění pro všechny (včetně pravidelných odběratelů):
Požadavek na odběr povídek zašlete vzkazem uživateli vlk9
http://rybicky.net/profil/14393 nebo nechte v příspěvku svůj kontakt.
V případě, že vás přejde chuť, stačí poslat odhlášku.
Automaticky se bude rozesílat v elektronické pdf. podobě.
Přidat reakci
1 ...... [2] ...... 12
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 15961x