Jaké dravé rybky?
A co skláry? Nejsou to sice optikou zde doporučovaných ryb kdovíjací dravci, ale jsou to cichlidy a dovedou se taky pěkně ukázat. V akváriu Tvých rozměrů by mohla bejt pěkná parta těchto jihoamerických krasavců.
Nádrž bude 180x55x60. Dal bych nejradši větší, ale do paneláku se bojím
Určitě by to chtělo přesněji specifikovat nádrž. Pokud je trošku delší a máš aspoň nějaké zkušenosti, tak se zkus podívat na rod Crenicichla. Dravec to je, ale nijak extrémní a jsou tam i drobnější druhy. A můžu potvrdit že krevetou nepohrdnou - dokonce ji ani nepožmoulá a rovnou polkne
Tak se podívej na C.festae...
Je málo barevný?
No jo. Ale to chce nádrž tak 3 metry
Asi se budu držet Malawi a všežravcu s masožravci. Nebudu je moct krmit žížalama atd, ale asi jen občas krevetama a malýma rybkama. Líbí se mi barevné rybky, tak to bude muset být dost o kompromisu.
Velcí kančíci jsou také povětšinou rybožraví...a jsou krásní....
to je relativní,já měl Jožina a Laďu -miláčci celé rodiny,,,
Tak Vrubozubec Paví je hezkej, ale jen jako malá ryba
) Pak je to monstrum
Tak si tam dej oceláty a nějaké sumce a máš to
Nehledám nijak agresivní ryby, ale takové, které budu krmit suchým a na přilepšenou jim tam občas hodím nějakou krevetu či rybku
,,,i mezi tlamovci najdeš rybožravce,např. Sciaenochromis,Nimbochromis, na Malawi a Tanganika tam je jich taky několik,,,z hlavy to nedám dá se hledat,,,
chybí mi prostě nějaká inspirace... Jinak ten server navštěvuji, ale to je jen Malawi a Tanganyika
Musíš trochu pohledat, dostupných informací je spousta, třeba tady
wds.cz/… Ahoj, budu chtít nádrž s cca 500l vody a pořád nevím, co za rybky. Pořád jsem chtěl Malawi, ale co tak koukám, tak se moc nedají krmit živým nebo ano? Rád bych nějaké barevné dravečky. Co doporučujete? Co třeba Akary? Jak jsem tak koukal, tak se jedná asi o americké cichlidy, že?
Přidat reakci
1 2 ...... [3]
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 2718x