Přihlásit se RYBICKY.NET »

Setkání akvaristů - Hradec Králové

NápovědaFórum » Ostatní » Setkání akvaristů. 

Přejít na předchozí stránku 3 Žádná další stránka   1  
Setkání akvaristů - Hradec Králové
 Reagovat na tento příspěvek 0  - odikcz
Kdo tam bude první? Asi by to chtělo nějakou cedulku na stolek, ať se najdem, protože nikoho neznám :-D

Jinak "cestu kolem Hořánkových" znamená co? Mají nějaký katalog na výběr?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R romant Re: Sareneth
No a když jseš u těch rostlin, tak když bude příležitost, tak v tejdnu snad budu mít cestu kolem Hořánkových, takže bych mohl i ledacos pořešit, tedy kdo bude mít zájem. Ovšem toto, bez záruky, bude se vidět aktuálně, tzv. ze dne na den. :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Sareneth
Jak na to koukám tak se sejde asi i poměrně dost lidí, počítám že bych se mohl taky přidat jestli bude čas jít na burzu :) moje neustálá nespokojenost s rostlinama mě tam nutí chodit tak bych asi zvládl i tohle smich když už bych tam byl.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R romant Re: pitris65,odikcz
Ten kontakt na člověka co je v HK měl někde vyhrabu, myslím že chodí i sem, ale jistej si nejsem, zapátrám.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - pitris65 Re: odikcz
Tak ty by mě taky zajímaly: :-)
Když už se nám to tu rozrůstá, nemáte někdo rybicky.net/atlasryb/novoheterandrie_slicna? Vzhledem k ceně tady v atlasu nepočítam že zadarmo, ale za nějaký přiměřený poplatek :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R Mrakoplash Re: Poweres
Vítán je samozřejmě každý :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Poweres
Zdravím,..pokud bych mohl se k Vám připojit?můžu s sebou přivést kdyby byl zájem endlerky black fire
 Reagovat na tento příspěvek 0  - odikcz Re: reklamace
Tak já se ještě připomenu, hrstička bude určitě stačit víc než dost, děkuju.
 Reagovat na tento příspěvek 1  - zvedavkaRe: Horác
No sotva jsem klikla na enter, tak mi docvaklo, že se jistě najde dobrá duše, která mi připomene zákonitosti naší rodné řeči. :)
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Horác Re: reklamace
reklamace napsala: ... Mám mimořádně vybaveného parťáka akvaristu ...A co že se to tady vlastně řeší? smich smich smich ...
 Reagovat na tento příspěvek 4  - zvedavkaRe: odikcz
Pokud stačí hrstička a pokud mi bude den předem připomenuto, tak ano... Mám mimořádně vybaveného parťáka akvaristu a mohu si tu vzít co chci, ale přiměřeně. stydim
Z vás kdo přijdete, nemáte někdo olšovou šištičku navíc? Teď se to venku hledá fakt blbě.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R romant Re: odikcz
Vem to s sebou, on si to někdo určitě vezme. ;-)
Taky se objevim. Čas je mi jedno, čím později, tim líp ;-)

Jednu dvě piskořky bych si zamluvil (prej jsou dobrý).

Když mi to nepochcípá, tak můžu vzít tak 2-3 hrsti rybicky.net/atlasrostlin/pistia_stratiotes
možná trochu rybicky.net/atlasrostlin/lemna_turionifera (pokud jsem ho správně identifikoval)
a možná kousek rybicky.net/atlasrostlin/ceratophyllum_demersum

Pokud bude zájem?

Nejspíš okružáka kanadskýho bych mohl taky možná najít.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R romant Re: reklamace
Co přineseš, to přineseš, podělím se klidně s někým dalším. :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - zvedavkaRe: romant
Jedině okružák kanadský, jsou to docela obříci, ale pokud by byl zájem... Kolik kousků?
Já zalovím v nádržích a přinesu nějaký piskořky a levatky, určitě někdo jiný bude mít okružáky, kterých se zase rád ujmu já.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - zvedavkaRe: romant
Děkuji velmi a platí, určitě dorazím. :-)
Dobrá otázka, já byh to viděl na 10 hod, až se proběhne burza, který je od 9 hod. Ty oka klidně přines, eticky se jich ujmu. Taky bych dovalil nějakou zeleninu, to se vždycky někomu hodí. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 3  - zvedavkaRe: romant
A v kolik? Já dorazím. Možná bych mohla donést nějak květenu. Přesvědčím Montermontyho, aby mi něco nechal. Vždyť se o to takřka vzorně starám = vydatně hnojím a nechávám to přerůst. stydim
Neuvěřitelně ráda bych udala tři úplně obyčejné gupky holky a jednoho kluka.. Prostě nevím, co s nima.. Chtěla jsem si je odvézt do práce, ale raději bych tam viděla tu nejpestřejší modrozelenou bojovnici. Bude mít 50litrový luxus. hmm
Jak se tech gupek mám eticky zbavit? :-O
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R romant Re: Mrakoplash
Určitě, to není žádnej problém, bude stačit trošku přiživovat tohle vlákno, udržovat při životě a to by bylo, aby se to neujalo. ;-)
Jen se neboj, aby jí jěště nebylo málo. :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R Mrakoplash Re: romant
Můžeš mi to prosím ještě radši připomenout ? :-) Teoreticky bych se snad mohl z domu urvat :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - odikcz Re: romant
To zní dobře, tak teď abych do tý doby něco vypěstoval :-D zatim mam jen pistia a tu nikdo nechce :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R romant Re: reklama
Jasně, tuhle burzu. :-)
 Reagovat na tento příspěvek 1  - zvedavkaRe: romant
Máte na mysli 26.4. AKVA - TERA - FLÓRA - TRHY od 9.00 hod.? Aldis má celkem mizerné stránky, nebo hledám špatně..
stydim
Tak třeba příští neděli v Aldisu na burze, můžem posedět v předsálí a třeba, jak říkáš něco vyměnit, tím místem myslím, když se z burzy vyjde, tak vlevo v těch křeslech. ;-)
Tak asi začnem jinak. Občas to tady oživím a pokud si to přečte nějaký akvarista z HK, který by chtěl občas vyměnit nějakou tu kytku, rybu, ... nebo se podělit o to, kde sehnat v okolí vodu, listy, šišky, větvě, ... tak ať sem (nebo do zpráv) napíše

Třeba se nám za čas podaří dát dohromady víc lidí a něco vytvoříme.
Jsou za těch pár let nějaký změny v HK? Scházíte se někdo, že bych se přidal? Vyměnit kytky, prokonzultovat - co se komu (ne)povedlo apod.? Snad nejsme tak malý město, aby tu něco takového nemohlo fungovat.
Nečekám ze začátku nic extra. Jak jsem psal, vyměnit nějakou tu kytku/rybu, předat si zkušenosti atd.
Věřím že Rychnov bude super a úplně jinej level, ale prostě je to z ruky. Tak aspoň něco malýho v HK by potěšilo.
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - TomNovis
Ahoj, jsem z HK, začínám s akvaristikou a chtěl bych se zeptat, zda někdo v Hradci nemáte nějakou tu přebytečnou rostlinku. Založil jsem nedávno akva a rád bych ho trošku víc zazelenil.

Kdybyste měli něco navíc, tak budu moc rád. Rád bych kousek anubiasu a nebo cokoliv jiného.

Naopak, kdybyste někdo chtěl nějaké kameny do akvária, tak mám pár kusů navíc, co nevyužiju. Pokud by byl zájem, přidám fotky.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - mlynář Re: glumča
V Hradci býval tuším spolek "Nezmar", který skončil někdy okolo ˇ92-93. Dnes většina lidí z "hradecka", která má zájem o nějakou formu členství ve spolkové sféře je členem "Rychnova" a nebo také ...... Ú.s.a. Budete se asi divit, ale Úvalský spolek má tři nebo čtyři členy z tohoto regionu!

Další cestou je členství ve specializovaném klubu. Kluby nejsou regionální záležitostí, ale celostátní. Nevím, jak momentálně fungují "ostravští" živorodkáři, ale ČLA (labyrintkáři) existují a fungují (sice v poslední době občasně "na kapačkách" ale přesto). Nejlépe funguje cichlid klub, který je jestli se nemýlím počtem svých aktivních členů dokonce třetí nejpočetnější akvaristickou organizací současné ČR s členskou základnou zasahující až do Bratislavy!
 Reagovat na tento příspěvek 0  - glumča Re: randa73
takhle podobně jsem dopadla,když jsem se snažila vyburcovat pardubáky:-)taky žádná odezva.Jen napsali rychnováci.je to hodně z ruky,ale doporučuju se alespoň podívat do Rychnova na výstavu ano
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Johan Re: Mrakoplash
Možná až budu mít času a nebudu na škole, tak se připojím. Třeba někoho přesvědčím, až pojede za rybama, aby přibalil i nějakej plevel. :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R Mrakoplash Re: atzservis
Johan se s náma už na přípravě výstavy podílel, nemusíš mu vysvětlovat co ví :-) a na něj v kytkách teda nemám:-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R Mrakoplash Re: Johan
Alespoň by jsi byl první :-D
Rychnov je od Hradce trošku z ruky ... ale vypadá to, že už to máte dobře rozjetý
 Reagovat na tento příspěvek 0  - atzservisRe: Johan
jak to někteří chlapy se zabývají rostlinýma akváriama, miniakvária, aranžování - třeba MRAKOPLASH
 Reagovat na tento příspěvek 0  - atzservisRe: odikcz
Zajímalo by mě, jestli se v Hradci scházejí nějací akvaristé? Předávání zkušeností, pokec, prohlídka nádrží ... zkušenosti kam pro vodu do přírody ... objednávání kytek ve větším apod. - správně přijeďte do Rychnova přesně tohle tam dělámé, taky je možné podílet se na několika výstavách /RYCHNOV, HRADEC KRÁLOVÉ, LYSÁ NAD LABEM apod./, společné nákupy, výlety na burzy a výstavy u nás i v zahraničí apod.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Johan Re: HEUREKA
Škoda, že tam nikdo nedělá vodní kytky. :-(
 Reagovat na tento příspěvek 0  - HEUREKARe: randa73
Někteří akvaristé z Hradce Králové jezdí na setkání akva tera spolku v Rychnově nad Kněžnou,
každý první čtvrtek v měsíci od půl sedmé navečer. Všichni členové i nečlenové jsou vítáni.
akvatera-rk.cz
 Reagovat na tento příspěvek 0  - randa73
tak mu poraďte lidi,kdo je z těch končin?nebo snad v Hradci akvaristé vymreli coze
 Reagovat na tento příspěvek 0  - odikcz – Akvaristé v Hradci Králové
Zajímalo by mě, jestli se v Hradci scházejí nějací akvaristé? Předávání zkušeností, pokec, prohlídka nádrží ... zkušenosti kam pro vodu do přírody ... objednávání kytek ve větším apod. prostě cokoliv :)

Žádní moji známí se akvaristice nevěnují, a tak hledám nějakou skupinu nadšenců :-)

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Žádná další stránka

1 ...... ...... [3]

Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 2335x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/17365?od=101