Setkání akvaristů - Hradec Králové
0 10.06.2015 10:21 vrbozubec – Hygroph.polysperma
Dobry den.nemel by nekdo na vymenu za koreny,rybky nebo na prodej polyspermu?v nedeli prijedu do Hk na burzu.dekuju
Pet koisky muzu dovest...
Maji ty kořeny hodne predrazene? A mají i vinnou revu? Ja ze jedu ciste kvuli korenum jen
Za rozumné ceny ne , ale kořeny tam mívaj
Dají se většinou nq burzach sehnat nějaké koreny? A za rozumné ceny? Mam v planu 14 prijet
Ano, dá se koupit.
Edit: U pana Chmelaře, před východem z místnosti s akvaristikou vlevo.
0 08.06.2015 15:23 Zmatkařka – Krmení
Nevíte prosím zda se dá na této burze koupit mražené krmení pro ryby? Kupuju ho na burze v Pardubicích, ale teď v sobotu nemůžu, tak budu muset zajet v neděli do Hradce. Děkuji.
Mám jich dost, něco vyberu.
Tak mládežníci , příští neděle , koukal jsem do skříně že jediné červené triko mám děravé jak řešeto
tak snad Roman nezklame ,v sosobotu budem svařovat stojany na akva tak to doufám zmáknem a uvidíme se ve větším počtu než minule
Starší reakce
Na setkání dorazím, ale nevim jestli mam chuť vůbec něco kupovat na burze ... po tom, co mam teď trápení s galaxkama (ze kterých jsem měl takovou radost) z minulé burzy
To se maká v Rychnově
Ano v červenci a srpnu se neburzuje.
2 28.05.2015 22:55 zvedavka – Nejbližší trhy v HK
Akva Tera Flora
Hradec Králové neděle 14. června 2015
a pokud se nemýlím,
tak potom přes léto není.
Chci určitě dorazit, snad i s Montym.
Takže za dva týdny.
Starší reakce
Ono tam byla spousta krásných ryb, kolem čichavců jsem chodil asi půl hodiny a pořád to zvažoval až mě to nedalo potom co jsem se bavil s paní a zjistil že bydlí kousek ode mě
. Bude to chtít ještě jedno větší akva
ale to až někdy v budoucnu.
Nevadí, 14.6.15 je taky burza.
Jj, na tebe jsem si když jsem ty nádherný čichavce viděl vzpomněl.
Já už přišel asi moc pozdě, tak jsem jen proběhl burzu. Nějak jsem neodolal a koupil 2 čichavce
místní chov dokonce co by kamenem dohodil od místa kde bydlím tak snad nebudou problémy. Faktor lokálního chovu byl moc silný.
Příště bych mohl vzít i nějaké cryptocoryne affinis které budou teď zřejmě navíc.
To se doufám připojíme i s Montym, tentokrát to z pracovních důvodů nevyšlo.
Ahoj!Nebude někdo prosím mít kousek Marsilea hirsuta?
Tak to by bylo super. Ještě přikládám obrázek místa setkání z minule (označeno "x").
0 16.05.2015 20:35 pepavr Já bych bral kobercovky nebo něco nižšího do popředí AQ.
Tentokrát už bohužel nemam navíc ani tu pistii, ale pokud se něco nestane, tak se dostavim (stejné místo jako minule).
PS: Jakékoliv rostliny k zasazení (plovoucí ne) rád přijmu
U nás budou lítat třísky ,tak snad někdy jindy to vyjde
Zajímalo by mě jestli mě to tento víkend vyjde... minule nebyl čas. Potencionálně bych měl hromady pistie které jsem odebral dnes z hladiny (zatím zabírá vědro s vodou) ještě jí hromada je
Starší reakce
člověk by si myslel, že jsi nepřehlédnutelnej.
S tím LED světlem zkušenost nemám. Bavili jsme se o tom s MonterMonty a chtěl na něj odkaz. Mně to přijde jako cenově zajímá možnost, ale právě nevím jak na tom bude s kvalitou.
Každopádně 12W/45cm ti bude na 63 litrů určitě málo, já těch 12W přemejšlím do 25 litrů.
Asi to bude chtít příště víc zástupkyň ženského pohlaví, aby se tam páni nebáli přijít
Tak fajn, jak se poznat pro příště máme nastavený. Prostě u toho v červeným triku a nemusíme ani tisknout nápis.
Slečny nebo paní nebylo možné si nevšimnout
Hahaha. A já se nestyděla, nevypadal, že mě ukousne.
Ostatní stolky vypadaly nerybičkovsky, ale ten v tom červeném triku byla poslední reálná šance.
Dnes jsem tohle světlo viděl svítit v HK v Atriu.(45cm dlouhé). Máš s ním nějaké zkušenosti? Libilo by se mi nad 63 l.Jen nevím jak velké kvůli svitivosti.
Nenáročná je Marsilea hirsuta
Bingo.
Hmmm,tak to jsem asi zaváhal.Šel jsem víckrát kolem a nebyl jsem si jist.Tak možná někdy příště. Brýle a červene triko?
Já jak to tu čtu tak snad příště vyrazim taky, jen pobrat něco na výměnu ať taky něco přidám do "tomboly"
Hlásím, že šištička je už v akváriu, piskořka se hned zahrabala a kytičky jsou zasazené. Děkuju všem, co přišli.
Co se týká toho LED světla, tak má "jen" lehce přes 100 lumenů na watt, ale pořád mi to přijde slušné:
www.tommiland.cz/…
Komu že mám napsat ohledně in-vitro? + Kdo se vyznáte, je nějaká z nich
www.rostlinna-akvaria.cz/… na světlo a CO2 nenáročná kobercovka? Ať to nemusím po jedné hledat na Google (některé to ani nenašlo).
Sedíme v předsálí na kafíčku , kde jste kdo?
Šištičky prosím pro mě
Tak já se omlouvám. Máme psa po operaci a moc sem toho nenaspal.
Ahoj!
Nebude mít prosím náhodou někdo navíc rostlinku Marsilku(Marsilea hirsuta )?
A náhodou nějaké rybičky sličenky(Neoheterantria elegans)?
Romant navrhl v 10 hodin v předsálí a budu se toho nejspíš držet. Opozdím(e) se pouze v případě, že před Hradcem budou kolony kvůli předělávkám silnice, ale snad si v neděli dají pracanti pohov. Budu předávat nechtěné gupky a budu mít sebou i okružáky a komusi jsem slíbila hrstičku olšových šištiček a mohla bych nabídnout i nějaké piskořky a možná bude i nějaký přebytek květeny. Ale ty kytičky závazně neslibuji.
Starší reakce
Hochu, hochu, zkus ten telefon, nebo e-mail, ona svérázná paní Hořánková dovede překvapit, ale nikomu nic nenutím.
Žádná dostupnost, žádná cena = to se těžko vybírá
Nějakou hnědovku zrovna mam a anubiasy mě prostě nenadchnuly
Hledam nějaký mechy a koberečky pro krevetky.
Každej si přenese cedulku, kdyby byl první a je po ptákách.
Mrkni na jejich web, ale spíš bych se informoval třeba e-mailem, nebo telefonem a napiš mě, budu ty objednávky shromažďovat a když to vyjde, učiním mezipřistání a zakoupím co bude objednaný. Na Hnědovky a Anubiasy je to tam přímo ráj.
web.telecom.cz/… Přidat reakci
1 ...... ...... [2] 3
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 2335x