Přihlásit se RYBICKY.NET »

AKVA trhy Kroměříž

NápovědaFórum » Obchody » Burzy 

Přejít na předchozí stránku 11 Přejít na další stránku   1  
AKVA trhy Kroměříž
více na oficiálním webu http://akvakm.eu/ v sekci AKVA trhy Kroměříž.
Fotky a sortiment z minulých trhů naleznete v sekci Akce u konkrétního termínu trhů.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - matlala Re: matesino
tak nebylo to strašný, řada na vstupenky byla klasicky a lidí bylo něco přes 160, přesné číslo nevím.
Sortiment byls nad bohatý a každý si vybral, já nakoupil vše co jsem sháněl, včetně parádního kořenu, respektive větve. Pak nějaký mechy, a. bolerii (sháním 2 roky, bohužel na žádné brněnské burze nebyly), písek z flexi, modrý enderky, nějakou mě neznámou hygrophyllu, pak konečně nějaký druh bublinatky, marsileu a malinký octomilky na krmení.
Dneska a zítra mám co dělat abych to vše nastrkal do akvárek :-D
Navíc podtrhuju to, že jsme neutratil ani kačku ze svýho, na vše jsme si vydělal.

EDIT: jo abych nezapomněl, sehnal jsem i pestřence a přídavné díry k eheimácké rampě + přísavky (eheimácká, po 3/4 roce vyboulená a nedrží, klasická zelená drží věčně jen má očko a ne klipsu), ale to se nepočítá, byly od našeho Ondry domluvené už od prázdnin. :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Rounce
Tak nakoupíno a sem spokojené :-D Sem dovezl plno igelitku
 Reagovat na tento příspěvek 0  - matesinoRe: matlala
to jse mě nezdá jako dobré řešení.. bude tam moc lidí tone
 Reagovat na tento příspěvek 0  - matlala – POZOR
Pozor, zítra je výjimečně přesunut vchod pro návštěvníky, bude se chodit přes hlavní bránu školy.
Důvodem je současně probíhající Dny otevřených dveří školy. nebojte ale, budete navigováni šipkami a plakáty.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Johan Re: matlala
potlesk
 Reagovat na tento příspěvek 0  - matlala
Tak a je narváno, už není žádné volné prodejní místo.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - matlala Re: Rounce
jasně, stačí to hodit do googlu nebo zajít k nám na web. 10 nemůžou hlavní prodejci, kolidume to.
Ohledně termínu se teda burza bude konat 3.prosinca ?
mám doma přebytečného samce apistogramma agassizii fire red a samici hingsloi, kdyby někdochtěl, budu rád za odběr.
možná vyškubnu nějakou wenditii tropicu, ale nezaručuju, kdybys měl zájem, tak si písni dopředu zítra, když budu škubat, zabalím ti to zvlášť. Jestli ovšem budu škubat i cryptošky.
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - matesino – Kryptokoryny
Bude někdo prodávat nějaké nízké kryptokoryny ??
Tak je to už skoro nacpané, poslední 2 volné stoly. potlesk palec
 Reagovat na tento příspěvek 0  - LibcinRe: matlala
Samozřejmě že na trhy, omlouvám se, ale na mém zájmu o tuto rostlinku se nic nemění.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - matlala Re: Libcin
na sraz? snad na trhy? téma o srazech je tady rybicky.net/forum/15404
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Libcin – Rostlinky
Zdravím, nedoveze někdo z vás prodejců na akva sraz do Kroměříže Heterantheru, rád bych koupil pár rostlinek.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Gabro – doprava na trhy
Pokud bude mít někdo zájem mám volné místa v autě na trhy a to po trase Halenkov - Vsetín - Bystřice pod Hostýnem - Holešov - Kroměříž. V případě zájmu mě kontaktujte tady přes vzkazy nebo na mailto:gabro@akvakm.eu.
Nevíte nekdo esi tam bude možnost koupit mřenku malou ?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - ondra
Jen bych připomněl, že je možnost prodat přebytky na bleším trhu, tak neváhejte.

Starší reakce

tak to nevím, posledně určitě nic takovýho nebylo. Spíš asi ne.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - matesino – Roupice
Chtěl bych jse zeptat zda na burze bude někdo prodávat Roupice ???? V sortimentu jsem je nikde nenašel tak to zkouším touto cestou.
Tak už máme skoro obsazené hlavní prodejní místa. Dokonce konečně máme i nějaké TERA.
akvakm.eu/…
posledně jsem nějaké mřenky zahlídl, ale které nevím. Maximálně ještě vím, že byly šedé s tmavými skvrnami.
chtěl bych se zeptat jestli ta někdo bude prodávát Mřenku malou
není zač, sám v tom nemám pořádně přehled, studuju to taky až tak týden před trhy a ani to jsem posledně nestihl, viděl jsem až co prodejci ráno vybalovali :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - matesinoRe: matlala
díky za odpověď.. přehlédl jsem to ;-)
jasně, stačilo se podívat do sortimentu, bude je zas mít pan Seman na stole číslo 12 (viz obrázek rozmístění stolů na našem webu)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - matesino – ŽIVÉ KRMIVO
Chtěl bych se zeptat zda na prosincové burze budou k prodej živé nítěnky ?? ;-)
Fotka k příspěvku Tak Vás opět zveme na naše trhy, které se budou konat 3.12 od 9 do 12h. Prodejci stále přibývají, proto sledujte sortiment akvakm.eu/…

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - matlala Re: dawids
no zaměřili jsme to na akva a tera, záleží ale kdo se přihlásí. Pozvat můžeme, ale na prodejci je, zda se přihlásí.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - hawok Re: dawids
jak psal gagal, shodou okolnosti od toho prodejce jsem poridil masozravku podivnou, celkem slusna cena myslim, ze 114 bebo podobne. Ma mensi a levnejsi. Zatim vse v poradku, pekne roste, pousti nove listky. Jsem spokojeny. Ale jestli muzu mit radu, vyber si nejakou dal od lidi a bliz k prodejci, ma celkem velky stul a vse neuhlida, nektere nenechave deti se bavi, ze strkaji prsty, masozravka se pak zavre, coz muze udelat cca 5x a list odumre a music cekam az pusti nove.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - GAGAL Re: dawids
Masožravky jsou u nás v Ostravě konkrétně jak na aquaburze tak i na Faunatrzích. Pěstuje je jeden polský prodejce. Pokud budete mít zájem muhu Vám dát kontakt. Má dost druhů ,ale všechny samozřejmě nevozí.Je lepší se domluvit předem.
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - dawids
Zdravím chtěl bych se zeptat ta burza je zaměřená jenom na akvaristiku nebo by se tam dalo kopit aji neco jinyho. A pokud je to zaměřeny na tu akvaristiku nevite kde by se dali sehnat neaky masožravky diky moc

Starší reakce

Tak dnes oficiálně potvrzen přesun termínu z 10.12 na 3.12.2011
Taky už máme foto i na našem webu od našeho fotografa, jen výběr, ale snad stačí, foto od členů dáme dohromady snad do konce týdne.
akvakm.eu/…
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Jurasek
jurovo.rajce.idnes.cz/… Pár fotek ze soboty asi od půl osmé až do uklízení.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - MGK Re: matlala
Bohužel mi to včera nakonec nevyšlo, tak snad se zúčastním příšte....Podle fotky to vypadá že lidí bylo dost ;-)
nene, termín posouváme, pokud to umožní škola, na 3.12, toho 10 by nebyli prodejci, táhli by to místní.
10.12 je další
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Hasák
skvělá akce takovejch víc :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - matlala Re: Semtex
jo, ale já neměl čas fotit, fotil to tam jeden a ten mi dodá foto během týdne. Já udělal jen 2 fotky mobilem ze svýho místa, jinak jsem lítal a zařizoval, hold pořadatel.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Semtex Re: matlala
bude víc fotek?
tak ono jenom o 9:10 tam už bylo narváno někde nebylo k hnutí
Fotka k příspěvku tak prodejců sice nebylo plno, ale výběr byl široký. Jeden prodejce dokonce došel, že se chce přihlásit ještě ráno.
Pro představu taky foto z cca půl desáté ráno.

Reagovat na tento příspěvek 0  - keydoc
Také jsem spokojen. Co se týká rybek i kytek, daly se najít pěkné kousky. Hned jsem si rozšířil sbírku.
Tak burza dobrá nakopil sem tam 5x Red cherry a 5x Japonica a 4koše rostliny nejspíš Bahničky drobné
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Lisak – burza
Burza super..... Sice jsem měl málo času takže jsem se tam jen vytočil,ale pokoupil jsem co jsem chtěl. Rybek i rostlin haba kuk......
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - zamknuto
Super akce, příště příjdu určitě zase palec
 Reagovat na tento příspěvek 0  - keydoc Re: Rounce
Pokud vidím dobře, Tigery má psány p. Ruský. Pro podrobný sortiment,viz akvakm.eu/…
Ale asi jako všude je nejlepší kontaktovat prodejce předem a pomoci si ke štěstí.;-)
mám ještě jeden cíl krevetky kantonská Var. Tiger bude jí tam někdo mít ? Sem začátečník tak at nekopim neco s cim se nebudu vedet rady
 Reagovat na tento příspěvek 0  - keydoc Re: matlala
Bohatý sortiment, už se těším až to všechno vykoupím. :-)
více na oficiálním webu http://akvakm.eu/ v sekci AKVA trhy Kroměříž.
Fotky a sortiment z minulých trhů naleznete v sekci Akce u konkrétního termínu trhů.

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... ...... [11] 12

Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 12218x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/16826-akva-trhy-kromeriz?od=501