AKVA trhy Kroměříž
více na oficiálním webu
http://akvakm.eu/ v sekci AKVA trhy Kroměříž.
Fotky a sortiment z minulých trhů naleznete v sekci Akce u konkrétního termínu trhů.
Tak dovézt hračky by nebyl problém.
Tak o tom jsme uvažovcal, uvidíme, zkusím to navrhnout, jen to chce dotáhnout hračky a děti můžou být vzadu na chodbě. Uvidíme pro příště.
ještě mít Dětský koutek jako v Brně a je to OK
Chci mladé ryby. Jinak předběžně jsem uvažoval o čichavci modrém a perleťovém. Ale to ještě popřemýšlím.
Určitě mu napiš. Jen mne trochu zarazil výběr. Nechceš je mít v jednom akvárku, že ne? Čichavci modří by mohli perleťové respektovat, když se koupí stejně malí a vyrostou spolu, ale bojím se, že medové by proháněli. Asi bych k modrým medové nedával. Kdyby ale byli medový s perleťovými, myslím, že by neměl být problém. Ale nejsem odborník na čichavce.
Vozím vzorky pravidelně. Přímo výrobce nevím, mám to od překupníků, vozí to myslím z Německa.
Která firma to vyrábí? Vem na burzu vzorek.
nee, ale vypadá stejně. Bohužel mám jen omezenou nabídku, ale zase za lepší ceny než flexi.
Ahoj, jak to vidíte s dopravou na burzu teď v sobotu? Nechystá se tam někdo jet přes Zlín? Svezl bych se - tam i zpět. Aj na benzín bych přispěl. Díky, Petr
To ale není z Flexiobkladů že?
Mám hnědý 2-4 mm rozdělaný pytel, tak ti můžu vzít.
Ok, objednávat kvůli mě tu trošku nemusíš, chtěl jsem ho jen vyzkoušet, ten černý je dobrý, ale zalíbilo se mi u pár lidí i tohle.
Aha tak já mu zkusím napsat zd má nějaké čichavce modré a perleťové kdyžtak i ty medové
ano, 1,6kg... podívám se jestli někde mám takouvou trochu
no mě stačí do miníček na zkoušku jen cca 5kg (litr má 1,6kg že?)
Pan Hřivňák nabízí čichavce, tak jsem se ho ptal, zda by měl i medové v přírodní varietě a psal, že ano. Tak jsem si jich u něj 10 zamluvil. Doufám, že tentokrát si tam nebudu kupovat nic jiného než ty čichavce
Pojedu tam především kvůli nim.... a taky se podívat a popovídat
Od koho máš čichavce medové?
Tak super skvělé, mám domluvené čichavce medové. Nevěřil bych, jaký je problém sehnat přírodní variantu. Ale už je domluveno, na Akvatrhy mi ji přivezou.
Teď ještě kdyby se tak podařilo sehnat krevetky Caridina babaulti green, alespoň 5-10 samiček. Zjistil jsem, že mám samé samečky. To se tak často nestává
Ano už jsem kontaktoval a objednal hypouše předání na burze
zkus telefon je to lepší, mě ho vždy veme a už ho tu i napsal. Nabídku jdu akorát dát na web.
0 25.05.2012 11:56 dave(l-sumci) – ryby na burzu
PRODÁM - Nabídka ryb na burzu v Kroměříži
Objednejte si ryby dopředu at mate jistotu ze budou
Corydoras ,habrosus,arculatus,similis,trilimeatus,panda,venezuelas black,sterbae,panda závoj
ancistrus gold,sp.,L144,ancistrus sp a gold v závoji
kuhli kuhli
pangasius sutchi
neonka axelrodi a innesi i potěry
krevetky orange a žluté,black a red crystal,sakura,,tiger,black tiger a jiné
na objednávku dovezu black tigery a black crystal a red crystal grade S a SS
slimaci clae helena,nerita zebra
mečovka kohaku
microrazbora galaxy
sumeček sklovitý
závojnatky
synodothys
parmicka žraločí
L-sumci ancistrus L213
papilochromis ramirezky,blue elektric
a jiné ryby
potěry ryb na objednávkupar.innesi od velikosti 1cm
mechove koule
Apistogramma agassizi
Apistogramma agassizi d.red
Apistogramma agassizi fire red
Apistogramma algodon
Apistogramma boreli
Apistogramma cacat. Gold red
Apistogramma cacat. Double red
Apistogramma cacat. Orange
Apistogramma cruzi
Apistogramma hoignei
Apistogramma hongsloi
Apistogramma macmasteri
Apistogramma nijseni
Apistogramma pandurini
Apistogramma papagalo
Apistogramma red point
Apistogramma sp.Inca
Apistogramma tucurui
Apistogramma viejita
mail mailto:L-sumci@seznam.cz,tel 00420 737525485
zde je odkaz na náš nový eshop
davmi.eshop-zdarma.cz/…
mě zatím pokaždé odepsal a to jsem od něj bral už mockrát.
Jen aby mi odpověďel se zprávami od něj to je složité někdy napíše někdy vůbec
. Ale zkusím
tak to jena tom asi každý stejně. Naštěstí si na tyhle trhy musím první vydělat a pak možu kupovat. No ale jako pořadatel to mám trošku jinak s dostupností a ostatním, většinou mě nechají nalovit si sám. Ale čas prohlížet nemám, což mě mrzí. Jak jsem byl v únoru rád v Brně, že jsem se aj podíval. No ale taky už to nebylo ono, pomáhal jsem našemu Ondrovi s prodejem a střídali jsme se.
No, mně povídej o výletech na burzy. Minulé Akvatrhy v Kroměříži byly taky moje první burza. Jel jsem tam jen nakouknout a nechal jsem tam přes dva tisíce. V dubnu jsem byl nakouknout v Ostravě... a tři tisíce fuč. To samé teď v květnu v Brně. Ale zase zase si říkám, lepší než to propít
No PMDD bralas asi u mě. Kdyžtak se dá aj poslat ode mě nebo našeho Jirky, který mi dodává:
pmdd-hnojivo.cz Jako já tam jela jen pro PMMD a na čučku, původně
Domů sem vezla příteli užovku červenou, 4 sáčky s rybama, PMMD a i nějakou kytičku. No jo tak byla to moje první burza, to se dalo čekat že ano. Teď jsem plánovala jet hlavně pro krevetky, ale jak jsem psala-už sem je asi sehnala přes inzerát. Do akva mi chybí už jen samička zakrslého čichavce a možná nějaká kytí, samé drbky které není třeba objednávat. Každopádně velké dík pořadatelům, v relativně blízkém okolí Olomouce mám šanci aspoň jednou za čas si udělat pěkný a plodný výlet
Doporučuju si zamluvit si předem, prodejci dávají většinou slevy a v sortimentu mají i to co dovezou jen na objednávku ;)
Díky za nabídku, já tam minule byla od 9 do 12 takže já bych taky nechtěla jet hned domů
Ale možná se mi podařilo sehnat co jsem chtěla na inzerát, takže teď nevím jestli jet(minulá návštěva mě stála asi 800 a já jako chudý student nekradu
). Každopádně ještě jednou děkuji a určitě bych se zavčas ozvala jestli někde najdu nějaké korunky.
Zuzka
No, nejsu teda přímo z Olomóca, ale přes Olmik pojedu. Jestli ti nebude vadit, že tam chvilku pobudu, tak tě klidně vezmu
zkus naosat Sidovi, pokud nepojede zas jen na otočku a on bude možná vědět o dalších olomoučácích.
0 21.05.2012 08:19 Zuzka – Cesta
Zdravím, pojede ma burzu někdo z Olomouce kdo bude mít volné místo v autě? Příspěvek na benzín samozřejmostí
mrkni na sortiment, už je dost přehledný, kdyžtak zkus zkontaktovat některé prodejce, Ostraváci by to sehnat mohli.
Netuším, jestli tam byly.
akvakm.eu/… Dobrý den. Chtěl bych se zeptat, zda někdo bude mít na akvatrzích čichavce medové, přírodní formu, případně zda někdo nevíte o někom, kdo by je choval a prodával. Předem děkuji.
uvidíme, kdo se ozve, ale podle mě je bude určitě někdo mít
ale dají se sehnat kdyžtak snadno
Tak tyto zrovna nemám. Tentokrát asi nepovezu žádné krunýřovce.
ty tam určitě bude mít více prodejců. Mívá je Ondra Sladký...
Mrkni na fotky, určitě tam byly a budou
EDIT: a omrkni i sortiment, někde sem to tam zahlíd, ale nemám zatím čas to studovat, hold matura, tak jen rychle kopíruju sortiment z mailů
0 20.05.2012 12:06 matesino – Ancistrus sp. Rio Paraguay
Dobrý den .Chtěl bych se zeptat zda někdo doveze tyto ancistruse na červnové trhy ?
0 18.05.2012 10:28 Semtex [1197] - Labyrintky Protože se blíží tahle akce, tak bych chtěl upozornit předm na nabídku písků z Flexiobkladů, Bojovnic, Živorodek trpasličích a Oryzias woworae.
Vše je bohužel omezené, proto kdo máte o něco zájem, dejte mi prosím předem vědět, abych např. u písků zajistil požadované množství, barvu, zrnitost.
Kdo mi nejvíce bude krmit virtuální rybičky na našem webu a kdo nakliká na nejvíce reklam, dostane 10% slevu.
sites.google.com/…Starší reakce
Dík, že jsi to tu dal
Určitě rád příjdu
Pokud mrkneš na plakát tak si přečteš že trhy budou probíhat na učebnách 309, 311 a 313
více na oficiálním webu
http://akvakm.eu/ v sekci AKVA trhy Kroměříž.
Fotky a sortiment z minulých trhů naleznete v sekci Akce u konkrétního termínu trhů.
Přidat reakci
1 ...... [7] ...... 12
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 12208x