tak tohle je fakt hnus
Takže jedna rybka by to při troše štěstí mohla přežít. Jedna je po smrti (dýchal jednou stranou žaber, propadlé bříško, zkroucená páteř, žádná koordinace. Ten co je na tom špatně je vyhublý, má zakalené jedno oko a vůbec se nehýbe a kyž, tak nekoordinovaně. Ten největší by mohl být snad OK, ale pouštět do akva se mi nechce ani jednoho. Ještě bych dodal, že stav ryb musel být špatný už před odesláním. Pochybuji že se bříško propadne běhěm 7hod nebo že se zakalí oko apod. na všem se podepsala i nízká teplota 17,5st. Pomalu je temperuji výměnou vody a již jsem objednal nové v jiném obchodě v Mělníce. Takže moje první zkušenost s kupováním rybek přes internet je hrozivá a doufám že se to zítra napraví zásilkou z Mělníka. 

Tak jsem si byl právě pro čtveráčky na nádraží. Musím říct, že pa Blažko z Aquarium.cz mě totálně zklamal. To co mi poslal jsou vyhublé, polomrtvé chudinky s křivou páteří a propadlím bříškem. myslím že jeden to bude mít do hodiny za sebou a druhý se k tomu stavu blíží taky a navíc má plesnivé oko. Třetí vypadá že by mohl při troše štěstí přežít. Do balení nedal hřejivý sáček, ikdyž jsme se tak domluvili a voda měla sotva 18st (měřeno digitálním teploměrem)....takže s panem Blažkem jsem skončil a nenechám to jen tak. Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 7653x