Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Úhyn(y) živorodek

NápovědaFórum » Nemoci  

Přejít na předchozí stránku 3 Žádná další stránka   1  
Úhyn(y) živorodek
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   07.06.2008 11:12 Žena Dinamit [68] Re: weru
Se ti zdá, že se jim daří. Představ si to následovně: vezmi 14 kamarádů a pokuste se společně žít v místnosti 3 x 3 metry. Dařit se vám může dobře, ale je to pro vás jaksi trošku malé, že? Úplně stejně se cítí ty rybičky. Pro to množství co máš, bych volila nejméně 40 litrů. Prostě a jednoduše, jestli vzduchuješ občas, tak se ti udusili a další rybky je budou co nevidět následovat. Rostlin tam také nemáš mnoho...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   07.06.2008 10:57 weru Re: Dinamit
To sice jo ale tem v tech 12 litrech se dari. Samice byla v porodnicce a oni proste byly mrtve na dne. Je mozne ze to bylo tim ze mela prvni mlade? sad
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   07.06.2008 10:28 Žena Dinamit [68] Re: weru
možná proto, protože máš malinkaté akvárko a mooc rybek X-) . Do těch 12 litrů bych nechala buď krevetky (nejsem na ně odborník, ale asi bych jejich počet vzhledem k velikosti nádrže snížila na polovinu), nebo páreček pavích oček, či plat. Dohromady je toho moc..
Píšeš, že vzduchuješ občas, takže příčina je jasná -> rybky se udusily. Vzduchuj neustále a hlavně uber těch ryb!!!
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   07.06.2008 10:05 weru – platy
Jakto ze je moznyy, ze samice platy zrejmne nekdy v noci porodila 6 prcku a ted se podivam ale byly vsichi mrtvy! sad Prosim poradte.

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   28.02.2008 19:28 weru Re: Nobody
aha tak to je skoda njn co nadelam?
mela jsem 155 pavich ok a zustalo jen jedno
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   28.02.2008 18:20 Nobody Re: weru
Záleží na tom,jakou máte vodu.Pokud je měkká a kyselá,tak Vám to budou dělat stále. :-(
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   28.02.2008 18:13 weru Re: achyles73
diky za rady ve zverimexu mi poradly nejaky pripravek s obsahem cehosi a zatim nevim tak uvidime urcite dam vedet ano ano coze
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.02.2008 10:49 achyles73 Re: weru
To mi u gupek dělalo taky, tak jsem osolil vodu a zvýšil teplotu na 30 stupňů asi na 3 dny. Potom jsem pomalu snižoval teplotu a měnil část vody, no a teď už jsou v pohodě. hop hop
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   25.02.2008 20:16 peťa Re: weru
to mi dělalo taky, prý že je to z krmení, v malém prostoru se krmení rychle zkazí. voda má potom nějakou plíseň hmm asi. Musíš hodně vyměňovat vodu!!!!!! ano
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.02.2008 12:10 weru – sleepene ocasky
sad chci se zeptat cim by mohlo byt ze se mi u rybiho poteru vzdy tak po tydnu zacnou prckum jakoby slepovat ocasni ploutvicky a pote uhynou???????????????????? sad sad prosim poradte
Vyzkoušejte

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Žádná další stránka

1 2 ...... [3]

Zpět na obsah sekce Nemoci • Zobrazeno 2507x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/16384?od=101