Vánoční a novoroční přání
Klííd, ten náš Ježíšek sáňkama nejezdí, to je přeci všem známo.

Přátelé, mám obavu, že ježíšek (na videu bohužel santa

) letos nedorazí, měl cestou nehodu
www.youtube.com/…
Prichádza sviatočný čas, na ktorý sa dlho teší každý z nás. Vôňa koláčov vôkol sa rozlieha, Vianočnej nálade každý z nás podlieha. Zabudnime na smútok, zanechajme zvady,buďme k sebe milí, dobrí a majme sa radi. Prišiel čas Vianočný, zvonček tíško cinká, každému sa splní túžba, aspoň malilinká. Šťastné a veselé želajme si spolu, a potom spoločne k Štedrovečernému stolu.
Veselé Vianoce a šťastný nový rok všetkým

1 23.12.2011 17:19
spajk17 [19] - Raci, krabi, krevetky 
Přidávám fotečku ancíka, když už jsou ty svátky...=o)
Ať ste na sebe stejně milí jako vo svátky mrtvejch stromečků po celej rok............Venca
Všem přeji VESELÉ VÁNOCE & ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK 2011 všem a rybičkám zvlášť!!!

3 23.12.2011 15:55 - 
Veselé vianoce.

Šťastné a veselé

10 22.12.2011 12:58
Yirka [9243] Jsem si jist, že akvarijní voda již Ježíškovi přinesla i poslední láhev se zašpuntovaným přáním. Teď se pozná jak jsme byli hodní.
Ještě více však jako vždy bude těch akvaristických dárků nečekaných a už se těším, jak je tady hned po Štědrém večeru jako každý rok budeme řešit.
Určitě se nás zde přinejmenším nějaký čas bude scházet mnohem více než obvykle. A z některých nových návštěvníků se zcela jistě časem vyklubou noví zdatní akvaristé.
To bude ten nejhezčí dárek akvaristice jako takové.
Všem akvaristům na rybičkách děkuji za přízeň a přeju ty nejpohodovější vánoce na světě.

Y.

Přeje všem rybičkářům Sněhulda007!

Šťastné a veselé prožití svátků a vše nej do nového roku 2012 přeje švíco a jeho moře

2 21.12.2011 09:55 gringo 
Veselé vánoce a šťastný nový rok 2012 všem, přeje Libor.

Veselé vánoce a šťastný nový rok 2012
1 20.12.2011 10:48 - – VESELÉ VIANOCE
CZ aj SK,každému rovnako.Veselé vianoce.
Nech vám to pláva.

také všem přeji vše nej do nového roku a bohatého Ježíška. Ať Vám ryby pěkně žijou a ať rostlinky rostou. Ty moje dostanou nové akvárko a budu předělávat i to staré.
Tak přátelé opět po roce se blíží vánoce. Přeji všem akvaristům i neakvaristům vše dobré. Ryby ať jsou zdravý, rostliny ať rostou jak chceme, řasy ať moc nezlobí a jsou pod kontrolou, prostě ať se nám daří a to nejen v akvaristice. Hodně zdraví, pohody a štěstí. A ten příští ať je lepší než ten současný.
Přeje Roman.
Starší reakce

Tak dodatečně taky všem hezký svátky!!!

Hurá- dostala jsem rybu... !

Všem přeji rovněž příjemně prožití svátků a hodně zdraví a zdaru v akvaristice v roce 2011.
Jurdas
10 24.12.2010 17:24
Johan [4957] - Rostliny 
Pěkně prožijte těch pár dnů do konce tohoto roku a vše nejlepší v roce novém.
A nezapomeňte:
Netrapte rybičky,
dejte jim kytičky,
ať si v nich rybky plavou
a jak v přírodě si žijou.
6 24.12.2010 16:10 TOMAS – Re: Lukša
Vsem preji krasne svatky Vanocni

prekontrolujte si sva akvarka,jestli vam nejaka rybka nechybi,aby se neobjevila na taliri

Chci všem popřát štastné a veselé vánoce a zároven poděkovat všem co mi letos udělili tolik rad do záčátku odchovu moc vám děkuji lidi (Dahak,tercovec5,Miro03 atd. jestli jsem na někoho zapoměl tak se omlouvám.)A hodně štestí do nového roku přeje
Jakub ŠMÍD alias smidakkuba

take se pripojuji s pranim vseho nej k letosnim vanocum a rybam hodne poteru a dobrot na hladine

10 24.12.2010 15:29 stilo – Přání
Urazil se na mě kapr, že ho vážně neberem, nejvíce se ho však dotklo, že ho večer sežerem! Tvářil se moc potměšile, když mě viděl s paličkou, ukazoval na mě z vany sprostá gesta ploutvičkou. Vyhrožoval sebevraždou, prý vypustí si vanu. Nechce župan ze strouhanky, nesnese tu hanbu! Vyhověli jsme mu přece, v obýváku bazének, ať si s námi oslavuje, ten náš rybí mazánek. Přeji všem krásné svátky, Jarda.

Šťastné a veselé

I já přeji všem zúčastněným vše, co je třeba přát...

Zase jsou tu po roce
svátky klidu, Vánoce.
Zapomeňte neshody,
užívejte pohody,
dárků přejem dost,
však o ty vlastně nejde,
hlavní na Vánocích je,
že se rodina sejde...
Veselé Vánoce a správné vykročení do nového roku 2011
přeje Karel Švejda alias NASREDDIN
Šťastné a veselé Vianoce Vám všetkým! 
Krásné Vánoce Akvaristi...

Také se připojuji k přání Krásných svátků, do nového roku přeji všem hodně zdaru ve vašem jakémkoli konání, dostatek zdraví vám i vašim chovancům a všem dohromady dostatek lásky.
Martin Honzejk
Přidat reakci
1 ...... ...... [12] 13
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 18354x