Vánoční a novoroční přání
Přeji všem do Nového roku hlavně hodně zdraví, no a taky nějaké to štěstíčko
Starší reakce
Veselé Vánoce a šťastný nový rok
.
Nezbývá mi, než se připojit k ostatním a též přeji všem, stejně nadšeným a postiženým hobbystům, nejkrásnější prožití svátků vánočních a hodně úspěchů (nejen v akvaristice) v Novém roce 2020
David
PS: přidávám k dobru pár kreslených vtipů...
kreslenyvtip.cz/…
kreslenyvtip.cz/…
kreslenyvtip.cz/… Všem zdejším držákům i náhodným návštěvníkům...celý redakci, i všem věčnejm prudičům a rejpalům přeju aby v duševním i tělesným zdraví přežili jak svátek mrtvejch stromečků tak i ten svátek vyhořelejch bytů, poblitejch rohů a utrženejch prstů.
Hezký svátky Venca
18 24.12.2019 09:48 RAP [1635] Klidné prožití vánočních svátků, bohatou nadílku a do Nového Roku hodně štěstí a hlavně zdraví i pro naše miláčky. Klidné a pohodové Vánoce nám všem přeji ze srdce.
Hodně zdraví do nového roku a plňme si naše sny, jak jen to jde. 'smajlík víno'
Tamara
Veselé Vianoce chcem Vám priať,
aby človek človeka mal stále rád,
aby jeden druhému viac šťastia prial,
aby aj tento nový rok za to stál. A veľa vody.
Ať nám rostou kytičky,veselé plavou rybičky a neotviraj pořád tlamičky naše družičky nejen dnes ale celej rok!
Nejsem v těchto věcech nijak zdatná a neumím sesmolit kloudné originální přání, ale zkusím.
Všem spokojené rybky, krásné rostlinky a mnoho akvaristických úspěchů do roku 2020 přeju já a Bady
Za všechny mé akvárka a za mě, přeji krásné Vánoce, pohodové svátky, šťastný, pohodový, úspěšný nejen s akvaristikou ale i v životě nový rok, ať se všem daří, ať to všem plave, ať to všem roste, ať vám všem se svátky vánoční a Štědrý den vydaří a ať je příští rok minimálně stejně úspěšný jako tento, jelikož vždycky může být hůř ale i líp.
Redaktorům přeji k tomu všemu pevné nervy s námi všemi.
Ps: moje jméno opravdu není přezdívka jak si mnozí myslí
16 23.12.2019 18:59 Eillen [645] Pohodové svátky a úspěšný rok 2020 přejeme.
Lenka a Jakub
Všem milovníkům vodního světa štěstíčko, zdravíčko a rodinnou pohodičku přeje starý šedivý Vlk.
14 23.12.2019 18:05 ManuChavez [1035] - Teď už hlavně krevety Přeji klidné a pohodové Vánoce, svátky a ať se daří v novém roce. Jirka Surpan
12 23.12.2019 09:33 RiBet – Krásné svátky
Také se přidávám a přeji všem chovatelům i jejich rybičkám krásné svátky a ať se daří...
Příjemné prožití vánočních svátků všem uživatelům webu přeje Honza
16 23.12.2019 07:39 Olin
Starší reakce
Z háku..ty by ses měl živit jako bavič
Petr Ondřej Matthioli, Herbář jinak bylinář, velmi užitečný. Přeložil Tadeáš Hájek z Háku. l.p. 1562
Jest pak víno zdravější starým lidem nežli mladým, nebo ono již ustydlé jich přirození zahřívá a občerstvuje.
Kdes to vyhrabal?
Přidat reakci
1 ...... [4] ...... 12 13
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 17905x