Přihlásit se RYBICKY.NET »

Vánoční a novoroční přání

NápovědaFórum » Ostatní  

Přejít na předchozí stránku 11 Přejít na další stránku   1  
Vánoční a novoroční přání
 Reagovat na tento příspěvek 4  - Deathbull Re: Romy
Romy napsal: Souhlasím s Tebou,děd moroz,nebo santa claus patří jinam,my jsme měli vždycky Ježíška... :-|

Jak je vidět podle negativních palců, tak se našel i jeden santa lover, budiž mu odměnou můj veřejný výsměch :-D
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Hanzi
Přeji pěkné svátky a akvaristům prosperující akvária bez problémů
 Reagovat na tento příspěvek 2  - threat
Všem přátelům akvaristiky a nejen jim,přeji hezké a klidné prožití svátků vánočních a hodně štěstí do nového roku.Ať Vám to plave bez úhony a pokud se něco přihodí ať je vždy dobře poraděno a rybky,popř. rostlinky nepřijdou k úhoně:-)
 Reagovat na tento příspěvek 4  - matlala
Fotka k příspěvku Také se připojuju. Hodně akvaristických i jiných úspěchů a v novém roce jen to dobré.

Reagovat na tento příspěvek 2  - Drahoš .
Fotka k příspěvku Krásné prožití svátků Vánočních, spoustu dárečků, pohody, a lásky spolu s úspěšným vykročením do Nového roku vám přeje Drahoš.

Reagovat na tento příspěvek 2  - tillecek
Fotka k příspěvku

Reagovat na tento příspěvek 2  - Kamilstrom
Fotka k příspěvku Krasne Vanoce a mnohem lepsi Novy Rok preji vsem!!!! ahoj

Reagovat na tento příspěvek 1  - Romy Re: Dwarfy
Dwarfy napsala: Tak já se taky přidávám - přeji veselé Vánoce a šťastný nový rok nejen vám všem, ale i vašim rybičkám.

Já děkuji,můj kapr také,ale nemůže osobně odpovědět,neb je v soustředění na nadcházející vánoční svátky.Poslední komunikace s ním byla,že ho mám praštit rychle.Já budu mít Nový Rok možná šťastný,kapr o něm nemluvil vůbec...tak nevím... :-D
 Reagovat na tento příspěvek 2  - Dwarfy
Tak já se taky přidávám - přeji veselé Vánoce a šťastný nový rok nejen vám všem, ale i vašim rybičkám.
 Reagovat na tento příspěvek 2  - deCORF.OBRAEN
Do pohára šampanské, do srdiečka lásku, k tomu božtek pre šťastie, zdravia plnú kapsu. Anjelsky krásne sviatky a čertovsky dobrý nový rok praje…deCORF O´BRAEN pivo
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 5  - Eva_R
Fotka k příspěvku

Reagovat na tento příspěvek 2  - Filip980
Přeju veselé vánoce a šťastný nový rok!! ahoj
 Reagovat na tento příspěvek 1  - S invalida Re: Deathbull
Tak koukej po vejškách tady loupí skoro pod každým voknemDeathbull napsal: Všem co vánoce mají rádi tak přeji co nejlepší prožití svátků...my ostatní se zásobíme kvalitním alkoholem a sdružíme se do skupin, abychom to ve zdraví přežili smich

A jestli venku potkám toho hnusa Santu, osobně mu nakopu prdel.

;-)
:-(
 Reagovat na tento příspěvek 5  - snehulda007
Po dlouhém roce Vánoce zase,
nepusťte do domu červený prase!
Pusťte jen Ježíška,chlapečka milého,
né Santu Clause,dědka zarudlého.
Dávání dárků je jeho hobby,
kdo z nás je zvědavý na smradlavý soby?
Ježíšek vysoký asi půl pantu,
napište na komín NECHCEME SANTU!!!
Šťastný a veselý,hlavně hodně zdraví a ať nám to plave!!
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 11  - Romy Re: Deathbull
Souhlasím s Tebou,děd moroz,nebo santa claus patří jinam,my jsme měli vždycky Ježíška... :-|
 Reagovat na tento příspěvek 14  - Deathbull
Všem co vánoce mají rádi tak přeji co nejlepší prožití svátků...my ostatní se zásobíme kvalitním alkoholem a sdružíme se do skupin, abychom to ve zdraví přežili smich

A jestli venku potkám toho hnusa Santu, osobně mu nakopu prdel.

;-)
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Burik
také se přidávám s přáním klidných a pohodových svátků ano pivo
 Reagovat na tento příspěvek 2  - ivo1339
Klidné Vánoce a úspěšný rok 2013, spoustu těžkobalitelných dárků (zdraví, klid a pohodu) a krásné chvilky u našich akvárií přeje Ivo (Rybka) Barteček
 Reagovat na tento příspěvek 6  - Danila
Fotka k příspěvku ZOO Braník přeje všem akvaristkám a akvaristům hodně štěstí, zdraví a pohody a taky ať nám to všem plave, roste a vzkvétá i v příštím roce. ano Dáša a Pavel Zíkovi

Reagovat na tento příspěvek 2  - zikyc
Fotka k příspěvku Pěkné Vánoce a štěstí a lásku v dalším roce X-) nejen s rybama ;-) přeje Ziky

Reagovat na tento příspěvek 4  - Jurasek
Přeju šťastné a veselé,
akvaristi a přátelé.
Ať Vám hezky plavou rybky,
taky pěkně rostou kytky.
Do nového roku
však to znáte,
hlt šumivého moku
a tak dále :-)
 Reagovat na tento příspěvek 2  - grunda
taky se přidávám, pěkné vánoce všem a ať nám to plave.
 Reagovat na tento příspěvek 2  - capko
Niko,ja som ti dal palec nahor.Prajem ti pekné Vianoce ano Samozrejme aj ostatným akvaristom a ich rodinám prajem pekné sviatky a do Nového roku hlavne veľa zdravia a Šťastia a nech to všetkým pekne a zdravo pláva palec
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 7  - Yirka Re: savan
Zamlada jsme k takovým "vtípkům" říkali jen: "Blbé jak sám autor"....
 Reagovat na tento příspěvek 1  - S invalida Re: savan
podle mě velice hloupej pokus o vtipnostsavan napsal: Prajem Vám všetkým príjemné prežitie Vianočných sviatkov a pripájam niečo o pôvode Ježíška www.youtube.com/… smich hmm
 Reagovat na tento příspěvek 1  - ivaha
Pohodový svátky všem :-)
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Sid Re: savan
K popukání.
 Reagovat na tento příspěvek 1  - koikapor
Prajem všetkým pekné Vianoce, bez stresu, v zdraví..... a nech ryby plávajú aspoň tak dobre ako doteraz :-)
 Reagovat na tento příspěvek 2  - Jar-oslaw – vsem akvaristum
preji prijemny preziti vsech svatku,nejen vanocnich a splneni vsech prani,v noci klidne spani,prijemne vstavani a at nam plavou vsechny nase poklady spokojene avesele...............jarda
 Reagovat na tento příspěvek 4  - R romant
Klidný a pohodový nejen vánoce nám všem. Ryby ať nám nechcípaj a řasy ať jsou pod kontrolou. ano
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Jupí
Přeji Vám všem hezké prožití Vánočních svátků a hodně úspěchů do nového roku love :-)
 Reagovat na tento příspěvek -6  - savan
Prajem Vám všetkým príjemné prežitie Vianočných sviatkov a pripájam niečo o pôvode Ježíška www.youtube.com/… smich
 Reagovat na tento příspěvek 1  - R rak
Dnes vyšla zpráva že zoo Praha má o gorilu více.
Vánoce v pražské zoo: Kijivu porodila své páté mládě.
www.novinky.cz/…
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Romy
I moje maličkost by Vám všem chtěla popřát krásné a bohaté Vánoce,úspěšný vstup do Nového Roku,no,a pro tu hrstku rybářů,i plné vezírky samých kvalitních ryb.
Samozřejmě vše bez nemocí,řas a jiného xindlu,aby se nemusela zakládat další stejná vlákna...
To vše,a ještě více Vám přeje
Roman Špeta.
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Jiri_99
Všecko nejlepčí, děckáááá!!! :-D :-D
 Reagovat na tento příspěvek 3  - gringo
Fotka k příspěvku ŠŤASTNÉ A VESELÉ VÁNOCE

Reagovat na tento příspěvek 1  - Ad@m
Želám Vám krásne Vianočné sviatky, menej kaprov na stole a do Nového roku len to dobré ahoj .
 Reagovat na tento příspěvek 1  - R rak
Všem známým i neznámým přeji mnoho klidu o vánocích a hodně dárků a mnoho zdraví v novém roce, ať se Vám všem jen daří jak v osobním životě tak i při chovu a pěstění.
To Vše přeje Rak
 Reagovat na tento příspěvek 27  - harpunar – Báseň veskrze Vánočně pozitivní:
Ať vám plavou,ať se množí
beze ztrát a sinice
gupky,krabi,elka sumci
mnohým rovněž jehlice!
Hodně jiker,hodně mláďat
odchovejte vážení
pak je vidět na výsledku
akvarijní snažení!
A co ještě napsat milí
zkrátka aby nebyl zmar
to vám všem s celého srdce
přeje strejček Harpunar!!!

love
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 1  - discus
Prajem Vám príjemné Vianoce a všetko dobré do Nového roku 2013. ahoj
 Reagovat na tento příspěvek 1  - vondr001
Krásné Vánoce všem!!!
 Reagovat na tento příspěvek 3  - S invalida
Já na svátky mrtvejch stromečků a utrženejch prstů nehraju. Při půlnočním náletu pravidelně cosi dřevěnýho soustružím a mám u sebe psa kterej taky nemá rád rachot. Ale vy si to užijte a ať Vás to moc nezadluží. Venca
 Reagovat na tento příspěvek 4  - Pepan – Taky chci popřát všem,
se kterými jsem se tady v letošním roce potkával, hodně štěstí, zdraví, spokojenosti a ať nám plavou. Mějte se hezky a už se těším na debaty v roce příštím. Teda pokud ještě bude něco po tom jednadvacátém prosinci. palec
 Reagovat na tento příspěvek 5  - Johan
Fotka k příspěvku Tak ať se v novém roce v akváriu nikdo neutopí. :-)

Reagovat na tento příspěvek 10  - Zoidik
Taky bych si dovolil popřát. Vzhledem k tomu, co se mi právě odehrává v rodině, tak to řeknu asi takto. Hlavně že se máte rádi a že jste zdraví, protože v životě není nic jiného důležité. Pěkné vánoce a štastný nový rok.
 Reagovat na tento příspěvek 1  - NIKO
Fotka k příspěvku Přeji všem!

Reagovat na tento příspěvek 8  - S invalida
Nechci zakládat velikonoční téma ale tuhle znáte?
Hody hody doprovody já sem ten Váš zajíček který Vám vždy na jaře nosil spoustu vajíček.
Letos nikde v okolí,není žádná slípka, protože je skolila Kalouskova chřipka.
Tak už na mě nečekejte, nevím s čím bych chodil. Já si lehnu do pelíšku a vypnu si mobil.
 Reagovat na tento příspěvek 1  - -
Všetko len to naj a hlavne veľa zdravia.PF:2012
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Tomas Enderson
Vážení kolegové a přátelé akvaristé. Do nového roku si Vám dovolím popřát jen dvě věci a to je především zdraví vašich chovanců a hodně rybí lásky aby byli i prťata od těch co by jste to nečekali.

Martin Honzejk
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Feferonek ®
Přeji vše Nej v roce 2012 ahoj

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... [11] 13 14

Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 18897x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/16174-vanocni-a-novorocni-prani?od=501