Vánoční a novoroční přání
preji prijemny preziti vsech svatku,nejen vanocnich a splneni vsech prani,v noci klidne spani,prijemne vstavani a at nam plavou vsechny nase poklady spokojene avesele...............jarda
1 22.12.2012 17:33 R
rak [985] - Raci, krabi, krevetky Dnes vyšla zpráva že zoo Praha má o gorilu více.
Vánoce v pražské zoo: Kijivu porodila své páté mládě.
www.novinky.cz/… Všecko nejlepčí, děckáááá!!!

3 22.12.2012 14:22 gringo 
ŠŤASTNÉ A VESELÉ VÁNOCE
27 21.12.2012 11:58 harpunar – Báseň veskrze Vánočně pozitivní:
Ať vám plavou,ať se množí
beze ztrát a sinice
gupky,krabi,elka sumci
mnohým rovněž jehlice!
Hodně jiker,hodně mláďat
odchovejte vážení
pak je vidět na výsledku
akvarijní snažení!
A co ještě napsat milí
zkrátka aby nebyl zmar
to vám všem s celého srdce
přeje strejček Harpunar!!!

Já na svátky mrtvejch stromečků a utrženejch prstů nehraju. Při půlnočním náletu pravidelně cosi dřevěnýho soustružím a mám u sebe psa kterej taky nemá rád rachot. Ale vy si to užijte a ať Vás to moc nezadluží. Venca
se kterými jsem se tady v letošním roce potkával, hodně štěstí, zdraví, spokojenosti a ať nám plavou. Mějte se hezky a už se těším na debaty v roce příštím. Teda pokud ještě bude něco po tom jednadvacátém prosinci.

Starší reakce
Nechci zakládat velikonoční téma ale tuhle znáte?
Hody hody doprovody já sem ten Váš zajíček který Vám vždy na jaře nosil spoustu vajíček.
Letos nikde v okolí,není žádná slípka, protože je skolila Kalouskova chřipka.
Tak už na mě nečekejte, nevím s čím bych chodil. Já si lehnu do pelíšku a vypnu si mobil.
Starší reakce
1 01.01.2012 11:53 - Všetko len to naj a hlavne veľa zdravia.PF:2012
Vážení kolegové a přátelé akvaristé. Do nového roku si Vám dovolím popřát jen dvě věci a to je především zdraví vašich chovanců a hodně rybí lásky aby byli i prťata od těch co by jste to nečekali.
Martin Honzejk
Přeji vše Nej v roce 2012

Taky přeju hezký letos...........
Tak Šťastný Nový rok, hodně zdraví a ať vám plavou.
Přeji krásný nový rok všem, bez vyjímek
Prajem všetko dobré do Nového roku 2012

Celému webu a všetkým jeho návštevníkom prajem všetko dobré do nového roku!

Starší reakce

Tak tady je novorocni prani. Omluvte kvalitu foa i uprav, jsem v tom nic moc. Nicmene ty prcky jsem tam dat musel

I já vám všem přeji to nejlepší prožití svátků vánočních a do Nového roku nejen životní úspěchy, ale i úspěchy akvaristické a chovatelské.

1 24.12.2011 15:04
dravec [72] - Rostliny Vesele Vanoce a stastny novy rok,preji vsem,mejte se!!!!

Hezké svátky všem.
1 24.12.2011 12:31
Danila [4493] - Amerika Všem vám přejeme lásku, spokojenost a radost ze života každý den.
Ať se všem daří.
Krásné Vánoce přeje Danila Ziky a ZOO Braník

1 24.12.2011 12:30 JagerMaister pridám sa
Prajem krásne prežitie Vianočných sviatkov a silvestra, nech vám všetko pekne pláve a rastie
s pozdravom Bluemonster ( Ľuboš)

Až zazvoní zvoneček,
rozsvítí se stromeček,
malý dárek rozbalte si,
a na všechny vzpomeňte si.
Pak vykročte rovným krokem
za tím krásným novým rokem !
Přeji všem akvaristům a rybičkám

Dovolte mi, abych se také přidal
Přeji Všem pěkné prožití vánočních svátků. Hodně pohody, štěstí a zdraví do nového roku. Hlavně si všichni naplno užijte Štědrý den a Silvestra, jelikož jsou to dny neobyčejnými a tyto dny se Vám zapíší do paměti podle toho, jak si je uděláte.
Ještě jednou - pěkné svátky všem

Tak například zrovna tohle, by mě vůbec neuškodilo

Seminelibi napsal: Neumím dělat kouzelné obrázky, ani skládat básně. Mám jen jedno poselství, které bych chtěl věnovat všem. A to aby se někdo staral o vaše štěstí, mír a klid stejně ochotně a dobře, jako se staráte vy sami o štěstí a pohodlí osazenstva vašich akvárií. Šťastné a veselé vánoce a úspěšný nový rok 2012!
Ez
Pak budu krmena tak obden... mám se na co těšit

no dobře mi tak

Neumím dělat kouzelné obrázky, ani skládat básně. Mám jen jedno poselství, které bych chtěl věnovat všem. A to aby se někdo staral o vaše štěstí, mír a klid stejně ochotně a dobře, jako se staráte vy sami o štěstí a pohodlí osazenstva vašich akvárií. Šťastné a veselé vánoce a úspěšný nový rok 2012!
Ez
Tak to se mi ulevilo

Dík

Přidat reakci
1 ...... [11] 13
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 18354x