Vánoční a novoroční přání
Romy napsal: Souhlasím s Tebou,děd moroz,nebo santa claus patří jinam,my jsme měli vždycky Ježíška...
Jak je vidět podle negativních palců, tak se našel i jeden santa lover, budiž mu odměnou můj veřejný výsměch

Všem přátelům akvaristiky a nejen jim,přeji hezké a klidné prožití svátků vánočních a hodně štěstí do nového roku.Ať Vám to plave bez úhony a pokud se něco přihodí ať je vždy dobře poraděno a rybky,popř. rostlinky nepřijdou k úhoně

Krasne Vanoce a mnohem lepsi Novy Rok preji vsem!!!!

Dwarfy napsala: Tak já se taky přidávám - přeji veselé Vánoce a šťastný nový rok nejen vám všem, ale i vašim rybičkám.
Já děkuji,můj kapr také,ale nemůže osobně odpovědět,neb je v soustředění na nadcházející vánoční svátky.Poslední komunikace s ním byla,že ho mám praštit rychle.Já budu mít Nový Rok možná šťastný,kapr o něm nemluvil vůbec...tak nevím...

Tak já se taky přidávám - přeji veselé Vánoce a šťastný nový rok nejen vám všem, ale i vašim rybičkám.
Do pohára šampanské, do srdiečka lásku, k tomu božtek pre šťastie, zdravia plnú kapsu. Anjelsky krásne sviatky a čertovsky dobrý nový rok praje…deCORF O´BRAEN

Po dlouhém roce Vánoce zase,
nepusťte do domu červený prase!
Pusťte jen Ježíška,chlapečka milého,
né Santu Clause,dědka zarudlého.
Dávání dárků je jeho hobby,
kdo z nás je zvědavý na smradlavý soby?
Ježíšek vysoký asi půl pantu,
napište na komín NECHCEME SANTU!!!
Šťastný a veselý,hlavně hodně zdraví a ať nám to plave!!
Souhlasím s Tebou,děd moroz,nebo santa claus patří jinam,my jsme měli vždycky Ježíška...

Přeju šťastné a veselé,
akvaristi a přátelé.
Ať Vám hezky plavou rybky,
taky pěkně rostou kytky.
Do nového roku
však to znáte,
hlt šumivého moku
a tak dále

Zamlada jsme k takovým "vtípkům" říkali jen: "Blbé jak sám autor"....
podle mě velice hloupej pokus o vtipnost
savan napsal: Prajem Vám všetkým príjemné prežitie Vianočných sviatkov a pripájam niečo o pôvode Ježíška www.youtube.com/…

preji prijemny preziti vsech svatku,nejen vanocnich a splneni vsech prani,v noci klidne spani,prijemne vstavani a at nam plavou vsechny nase poklady spokojene avesele...............jarda
Všecko nejlepčí, děckáááá!!!

ŠŤASTNÉ A VESELÉ VÁNOCE
Ať vám plavou,ať se množí
beze ztrát a sinice
gupky,krabi,elka sumci
mnohým rovněž jehlice!
Hodně jiker,hodně mláďat
odchovejte vážení
pak je vidět na výsledku
akvarijní snažení!
A co ještě napsat milí
zkrátka aby nebyl zmar
to vám všem s celého srdce
přeje strejček Harpunar!!!

Prajem Vám príjemné Vianoce a všetko dobré do Nového roku 2013.

Já na svátky mrtvejch stromečků a utrženejch prstů nehraju. Při půlnočním náletu pravidelně cosi dřevěnýho soustružím a mám u sebe psa kterej taky nemá rád rachot. Ale vy si to užijte a ať Vás to moc nezadluží. Venca
se kterými jsem se tady v letošním roce potkával, hodně štěstí, zdraví, spokojenosti a ať nám plavou. Mějte se hezky a už se těším na debaty v roce příštím. Teda pokud ještě bude něco po tom jednadvacátém prosinci.

Nechci zakládat velikonoční téma ale tuhle znáte?
Hody hody doprovody já sem ten Váš zajíček který Vám vždy na jaře nosil spoustu vajíček.
Letos nikde v okolí,není žádná slípka, protože je skolila Kalouskova chřipka.
Tak už na mě nečekejte, nevím s čím bych chodil. Já si lehnu do pelíšku a vypnu si mobil.
Všetko len to naj a hlavne veľa zdravia.PF:2012
Vážení kolegové a přátelé akvaristé. Do nového roku si Vám dovolím popřát jen dvě věci a to je především zdraví vašich chovanců a hodně rybí lásky aby byli i prťata od těch co by jste to nečekali.
Martin Honzejk
Přeji vše Nej v roce 2012

Přidat reakci
1 ...... [11] 13 14
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 18897x