Filtry Sunsun
Rozhodnout se musíš sám co je pro Tebe lepší...

Teraz je ten sunsun 704A v Nemecku za 60 Eur, plus nejakych 13 eur postovne. Tak preto zvazujem.
Ahoj,ten Sunsun 704A by měl být v pohodě,ale pomalu za stejnou cenu koupíš Sunsun hw 3000, má regulaci průtoku,osobně ho mám a jsem s ním spokojen.Ať se daří.
akvarioverastliny.sk/… Zdravim
Ake mate skusenosti s touto znackou?
Planujem zalozenie dalsieho akvaria 288 litrov Malawi.
Ale mam doma k dispozicii len jeden volny filter eheim 2026, ten sa mi ale zda byt maly pre Malawi ...
Preto planujem zakupit sunsun 704A.
Vonkajší filter akvária do veľkosti akvária 1
000 l, Čerpadlo: 2 000 l / h s 55 W, max. dodávacia výška 2,5 m, 4 filtračné stupne vrátane filtračného materiálu.
Viem ze to nema regulaciu prietoku ale to mi nejak pri Malawi nevadi.

Mám pocit, že umí číst... viz.obr.
Prostě HW-704A:
- na CZ píší 3 koše
- na DE 4 koše
www.teich-tip.de/…
a teď mudruj
Ty asi nevies citat, ved porovnavas rozne modely , 704 ma 4 kose, 703 ma 3 kose , alles klar?
ta sa pozri na stranku
www.rostlinna-akvaria.cz/… treba si to celu stranku presť co a kolko maju tie modely koše. Treba si to precitat a tak mozes povedať aky rozdiel je ,modeloch.
tu jedna recenzia 21.10.2018 10:33
Tento dotaz byl položen u produktu: SUNSUN HW-702A vnější filtr
Kolko je tam toho de nitratu kolko košov ma filter a čo este ma aky obsah kosov
Rostlinna-akvaria.cz píše:
Dobrý den,
k filtru dostanete zdarma 1 litr Seachem de*Nitrate.
Co se týče počtu košů tak filtr má 3 koše.

Nezmysel, 704 ma vzdy 4 kose, len pre Wiltec ho vyrabaju s cervenym tlacitkom a na krabici nenajdes oznacenie SunSun.Mam doma 2 z Nemecka.
0
[96] - drobne cichlidky 11.12.18 16:22 Januk17
1
[96] - drobne cichlidky 16.03.18 17:19 Januk17 UV lampa vydržela 10 měsíců, už jsem koupil novou. jinak filtr běží v pohodě.
Ahoj, taky uvažuju o koupi tohoto kyblíku, našel jsem ho na Aukru za pár korun, mohl bych se Tě touto cestou zeptat, zda jsi i nadále od pořízení spojkojen? Jde mi hlavně o hlučnost , spoloehlivost a těsnost, nerad bych sousedovi přečerpal svých 400 litrů do obýváku....Nevyskytly se nějaké problémy?
Předem moc děkuji za jakoukoli odpověď
v Číne asi nepotrebujú šetriť životné prostredie

škoda, použitelnejšie by bolo, keby sa lampa dala dať na spínacie hodiny ...
Příkony u čínských filtrů obecně jsou poměrně vysoké. Nevím jak u tohoto typu, ale u podobného filtru Sera s integrovanou UV lampou je tato lampa samostatně vypínatelná. Ovšem filtr má jen jeden el. přívod a tudíž lampu nelze zapojit přes spínačky.
nie je tam nejak moc vysoky prikon ? 35W ? neviete ci sa tam da vypnut UV lampa ? resp. napojit na casovacie hodiny ?
Jelikož mají aj kamenný obchod jestli dobře koukám k nim na stránky tak by aj ta případná reklamace mohla být průchodná. Otázka z jakým výsledkem se to z ní vrátí...
Už jsem ho objednal a uvidím. Záruka je 2 roky ale je to po internetu, obchod Acheta farm. Tak nevím jestli záruku budu moci uplatnit a kde?
Tak pokud je k tomu plnohodnotná záruka zkusil bych to.
Je to další z čínských filtrů které pomalu zaplavují trh v Evropě. Typově je to varianta filtru Sera fil bioactive s integrovanou UV lampou. Originál znám a přestože je také vyroben v Číně pro německou firmu Sera je poměrně kvalitní. U tohoto výrobku bych si nebyl příliš jistý kvalitou UV lampy. Nicméně filtr sám o sobě špatný nebude. Pozitivum bude asi v ceně, že?

Nemá někdo zkušenost s tímto filtrem?► HW303B - filtr akvarijní externí s UV lampou, 220-240V/50Hz, příkon 35W, průtok 1400L/h,výtlak vody 2,0m, váha 5,0kg. Rozměry: 258x258x430mm UV záření dokonale čistí vodu od plovoucích řas, bakterií, virů, hub i plísní a prvoků.
Vysoký výkon, tichý chod, poskytuje perfektní péči o akvarijní rybky, snadné čištění.
Přidat reakci
1 ...... 4 ...... [5]
Zpět na obsah sekce Technika • Zobrazeno 6403x