Filtry Sunsun
Ty asi nevies citat, ved porovnavas rozne modely , 704 ma 4 kose, 703 ma 3 kose , alles klar?
ta sa pozri na stranku
www.rostlinna-akvaria.cz/… treba si to celu stranku presť co a kolko maju tie modely koše. Treba si to precitat a tak mozes povedať aky rozdiel je ,modeloch.
tu jedna recenzia 21.10.2018 10:33
Tento dotaz byl položen u produktu: SUNSUN HW-702A vnější filtr
Kolko je tam toho de nitratu kolko košov ma filter a čo este ma aky obsah kosov
Rostlinna-akvaria.cz píše:
Dobrý den,
k filtru dostanete zdarma 1 litr Seachem de*Nitrate.
Co se týče počtu košů tak filtr má 3 koše.
Nezmysel, 704 ma vzdy 4 kose, len pre Wiltec ho vyrabaju s cervenym tlacitkom a na krabici nenajdes oznacenie SunSun.Mam doma 2 z Nemecka.
0 11.12.2018 16:22 Januk17 [96] - drobne cichlidky Starší reakce
1 16.03.2018 17:19 Januk17 [96] - drobne cichlidky Starší reakce
UV lampa vydržela 10 měsíců, už jsem koupil novou. jinak filtr běží v pohodě.
Starší reakce
Ahoj, taky uvažuju o koupi tohoto kyblíku, našel jsem ho na Aukru za pár korun, mohl bych se Tě touto cestou zeptat, zda jsi i nadále od pořízení spojkojen? Jde mi hlavně o hlučnost , spoloehlivost a těsnost, nerad bych sousedovi přečerpal svých 400 litrů do obýváku....Nevyskytly se nějaké problémy?
Předem moc děkuji za jakoukoli odpověď
Starší reakce
0 08.09.2010 21:28 Carlosss40 Zdravím, filtr je v provozu asi tři týdny. Chvílku trvalo než se nasaje do něj voda ale jinak běží velice tiše. UV lampa se dá zapnout kdy potřebujete (má samostatný vypínač). Má tři sběrné koše na filtrační materiál. Mám jej ve 450 l akvárku ve kterém mám asi 13 terčovců, 15 pancéřníčků zlatopásých a 14 krunýřovců (více druhů)
Starší reakce
v Číne asi nepotrebujú šetriť životné prostredie
škoda, použitelnejšie by bolo, keby sa lampa dala dať na spínacie hodiny ...
Příkony u čínských filtrů obecně jsou poměrně vysoké. Nevím jak u tohoto typu, ale u podobného filtru Sera s integrovanou UV lampou je tato lampa samostatně vypínatelná. Ovšem filtr má jen jeden el. přívod a tudíž lampu nelze zapojit přes spínačky.
nie je tam nejak moc vysoky prikon ? 35W ? neviete ci sa tam da vypnut UV lampa ? resp. napojit na casovacie hodiny ?
Jelikož mají aj kamenný obchod jestli dobře koukám k nim na stránky tak by aj ta případná reklamace mohla být průchodná. Otázka z jakým výsledkem se to z ní vrátí...
Už jsem ho objednal a uvidím. Záruka je 2 roky ale je to po internetu, obchod Acheta farm. Tak nevím jestli záruku budu moci uplatnit a kde?
Tak pokud je k tomu plnohodnotná záruka zkusil bych to.
Je to další z čínských filtrů které pomalu zaplavují trh v Evropě. Typově je to varianta filtru Sera fil bioactive s integrovanou UV lampou. Originál znám a přestože je také vyroben v Číně pro německou firmu Sera je poměrně kvalitní. U tohoto výrobku bych si nebyl příliš jistý kvalitou UV lampy. Nicméně filtr sám o sobě špatný nebude. Pozitivum bude asi v ceně, že?
0 07.07.2010 22:31 Carlosss40 – vnější filtr s UV lampou HW303 B
Nemá někdo zkušenost s tímto filtrem?► HW303B - filtr akvarijní externí s UV lampou, 220-240V/50Hz, příkon 35W, průtok 1400L/h,výtlak vody 2,0m, váha 5,0kg. Rozměry: 258x258x430mm UV záření dokonale čistí vodu od plovoucích řas, bakterií, virů, hub i plísní a prvoků.
Vysoký výkon, tichý chod, poskytuje perfektní péči o akvarijní rybky, snadné čištění.
Přidat reakci
1 ...... 4 ...... [5]
Zpět na obsah sekce Technika • Zobrazeno 6247x