Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Šikmá podlaha

NápovědaFórum » Technika » Skříňky, stolky, podstavce 

Akvaristik.eu

Přejít na předchozí stránku 5 Žádná další stránka   1  
Šikmá podlaha
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.05.2008 08:00 Muž wayn [79] Re: tomas j
Mám tu 160 litrů taky ne zrovna na rovné skříňce. Dal jsem klasické lamino přes celou plochu skříňky, pečlivě vypodložil kde bylo třeba kousky kartonu (o malý kousek víc než bylo třeba, po zatížení se zmáčkne na požadovanou velikost) a na to už normální karimatku.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.05.2008 07:22 Muž isamik [180] Re: Polux
Nevim jak to vYjde, ale ja napsal, ze bych tu desku dal na nozky, ne pod ne.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.05.2008 02:16 Polux Re: isamik
ja bych nechal narezat podlozky.Vijde to levnejc a ucel to splni taky nez to podkladat deskou na kuchynskou linku to je zbitecna palka.Nech narezat naky zelezo o potrebny tloustce i naky tvrdsi drevo by to sneslo a radsi bych tam dalty podlozky zelezny :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.05.2008 00:31 Muž isamik [180] Re: tomas j
Moc si nedovedu predstavit cca 150l litru vody na 8 plastovych nozkach. Zkousel si necim nosnost :-)? Osobne bych zkusil srovnat nozky, na ne dal desku, pouzivanou treba na kuchynsky linky a na to karimatku nebo polys.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   25.05.2008 20:16 Muž tomas j [3] – Čím a jak podložit (vyrovnat) akvárium
Zdravím
Mám akvaset Juwel Vision 180l a právě jej zakládám. Bohužel jediné místo, které mám pro akvárium vyhraněné není uplně rovné... Akvaset stojí na 8 plastových nožkách, které zátěž mají rozložit, jenže po přeměření vodováhou akvárium pořád není rovno..Zkoušeli sme také pod jednotlivé nohy dávat kusy dřevo, plastů a tím akvárium vyrovnat, jenže nikdy se nám to dokonale nepovedlo.. Teď řešíme jestli máme pod celé akvárium dát velkou desku a případné nerovnosti ještě podložit nebo na jednotlivé nožky nechat udělat přesně velké podložky...Pokud máte někdo s tímto zkušenosti, prosím poraďte, je to opravdu důležité :-O ...Předem děkuji za rady

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Žádná další stránka

1 ...... 4 ...... [5]

Zpět na obsah sekce Technika • Zobrazeno 4856x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/14336-sikma-podlaha-?od=201