Setkání akvaristů - Praha
Ok.
Otazka do plena - sem zjistila, ze nemam zavarovacky, jenom takovy maly, asi jak sklenka vina. Prezijiu v tom krevety cca 12h transport? Podle toho jak se mi to povede rano polovit tak chci dat do kazdy nadobky tak 10-15ks.
Kdyby to bylo možné chtěl bych taky nějaké cherry mému prckovy do krevetárka na obnovu chovu.
Je mi to jedno..jde o vylepšení chovu ..barevnosti. Mám to ve více nádržíchtakže co přebejvá beru když nebude jinej zájemce

A dík Rád tě uvidím po delší době

Kolik tak asi tech cherryn chces? A rekni si jak to chces namichat, jestli prevahu samic, nebo samy samice...
Ok.

Hele ráčky jsem viděl naposled v Září při úklidu v tom trsu chaluhy. Od tý doby jen dva svleky. Takže tam asi někde jsou. Ale jestli přežijou tví svěřenci, tak je to v klidu, Doubler teď zas ráčky nabízí...
A Cheryny se mi vesele množí ve filtru, takže krmení zajištěno...

Domluvíme se večer

Ehm, tedy zvaž, jestli jsou vhodný do mojí "200". Ať tvoje děti nepřijdou na zmar...
O ty se nebojím

Ty ráčky tam máš? To vůbec netuším, jak by spolu vyšly, oni ty dajánky jsou dost průbojný... Ale někdo to musí ověřit
A malá cherryna může občas posloužit jako zákusek.

Pokutu s pokoru přijímám!!! Piju za trest cokoli, co ve výčepu točí!

Koukám že se za klávesnicí nudíš. Uděluji ti pokutu za nudu v hodnotě jednoho piva

Tak to já nejsem, já nejsem čekatel, já jsem blbec

Takže nezklamaný!
Jo a čekatelé na modrý krevety zklamu..zatím neodlovitelní prcci.
No a je to tady!

Aby se blbci měli na co ptát! Další otázka?

No já abych zas nebyl nařčen z neplnění povinností vola

Neblbni Vencovi hlavu.

No a zapoměl sem na svou lakotu takže opět beru jakejkoli zelenej odpad případně nějakou cherrynku na přibarvení chovu. Jinak nevíte někdo jestli bude zejtra Dáša v Bráníku? Jo a kdyby se našel ždibec anubiasu přidám k pivu i kořalku. Mám jedno akva z kořenů a anubiasů ...zarostlá část je jak opuštěnej chrám. Fakt supr design. Takže bych sem tam něco přidrátoval novýho.
Tak bando, zejtra budu...když mě hospodskej pustí dovnitř. Nemám totiž nejtek v rypáku, kérku taky ne , eletrický cigáro a ani jiný vymoženosti který pořád doufám že nejsou zatím povinný při vstupu do Hlavní vesnice Království děda Bechera a přilehlých lihovarů, pálenic a sklípků. Tentokrát asi nic nepřivezu neboť jedu přes doktora a ten měl minule kecy že ze mě padá kůra, kape mi ze šosu atd. Jediný co bude k mání bude pár lahví vína a cca 5 kilo klobás. Už sem nepočítal s tím že to vyjde takže hrubě nepřipraven.

Tak jich pár zkusím.

To bude na Starém Bělidle radosti
Ehm, tedy zvaž, jestli jsou vhodný do mojí "200". Ať tvoje děti nepřijdou na zmar...

ok, zítra podniknu lov

Nejsou to žádný útěkáři, tak jednou za rok najdu nějakou usušenou, jinak v pohodě...
Klíďo

Klidně zkusím jestli mě je ryby nesežerou.

Tak nic ty by mě zdrhly.
0 01.11.2017 16:37
PaDa [6089] - mřenky a sumci Napiš si i kousek toho malýho pupečníku pro mne

Píšu si.

Tak v tom případě si je nech, přeorganizuju si to jinak

Bucky rostou pomalu i mě a některé skoro vůbec.

Tak super

Sice nevim, proč chceš dát pryč tak krásnou hroudu, ale je to tvoje akvo

A když jsi teda tak rozhazovačnej, tak nějakou bucku bys tam nevyhrábnul?

Ty minulý mám, ale roste mi to všechno moc pomalu, tak nemám co ucvaknout...
Viděl jsi tu hroudu co mám na hlavní fotce nechám si tak desetinu.

Václave, já bych moc poprosila o cokoliv tě napadne do čerstvé 300l a do čerstvého 35l miníčka - to se bude teprv zakládat a nemám do něj zatím nic. Ten menší pupečník bych si vzala moc ráda, možná i ten klasický. A kdyby byly nějaké kousky velkého i malého anubiasu, malou i velkou hnědovku, staurogyne, jestli přebývá, a klidně i limnobium, to se na začátku využije v obou... Ale budu ráda za cokoliv

. Na výměnu nic nemám, tak kdyžtak platím pivo!

Jé, to je ale lákavé

, nebyl by náhodou kousek Ludwigie Mini Super Red?

Nebo Aleternanthera splendida?
Jestli ne, tak nevadí

Tak to abych přišel dřív, dokud bude, tripartitu bych si trochu vzal

To je to tak poznat?

Vánoce? Taky ajťák? (Oct 31=Dec 25)
OT pls
No jo ty bláho, už jsou tady zase vánoce. ach jo, zase o rok starší

když nezapomenu, vezmu ho zejtra, je to pro mě lepší...
jak je libo

Vyhráls ho
Nemám ho vzít už na pinec?
já si ho vezmu, u mě ještě nadělá parádu

Ta byla asi od mne ale tentokráte nejdu jsem mimo Prahu. Do příště zase doroste tak když vydržíš tak vezmu.
Přidat reakci
1 ...... [76] ...... 351 352
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 358676x