Setkání akvaristů - Praha
...a to si tam ze mne furt delaj legraci, ze chodim do hospody na caj! Ale co mam delat, kdyz mi pivo nejede (asi to bude tim, ze nejsem Ceska). A navic ridim.
Snad se dožiju...
na 100 procent s tebou počítáme
a malá sonda k mimopražským, jestli by byl zájem - pro pár lidí bych mohl možná zařídit přespání z pátka na sobotu ve skautské klubovně? pošlete mi soukromý vzkaz, jestli by to někdo chtěl využít...
žádnej luxus, vlastní spacák (nebo seženu potřebný počet) a ležení na žíněnkách, ale možná furt lepší než cesta posledním busem z Prahy nebo vartování na hlaváku s bezdomovcema při čekání na první ranní

3 měla loni, letos už má jen dvě a to plní

Taky důraz, straním Kytce. Sice jsem kdysi v minulosti zvládla 5 plzní, předloni v listopadu 4 jedenáctky
sestupná tendence, to bys ale i tak letos stále měla zvládnout alespoň 3 desítky

Taky důraz, straním Kytce. Sice jsem kdysi v minulosti zvládla 5 plzní, předloni v listopadu 4 jedenáctky, odešla jsem po svých, nic mě nepřejelo, jen jsem si musela odložit za kostelem.

Dnes se považuju za skoroabstinenta,jednou měsíčně si dám 2 piva a hádej kde?
To je ovšem asi to jediný co s tím můžeš udělat
Kytka napsala: Důrazně protestuji
tak alkoholiků i alkoholiček?

Důrazně protestuji

kdo je kdo, na obliceje mam pamet, na jmena bohuzel ne e ...
Můžeš to pro začátek brát jako sraz anonymních alkoholiků

Václav tentokrát nějaké fotky dělal.
Bych potreboval prite nejake foto s popisem kdo je kdo, na obliceje mam pamet, na jmena bohuzel ne e ...
Snad se dožiju.....

už se těším, bo dorazím taky

Horácomatka

Taky děkuju za kytky i za šneky, už jsem skočil pro matky a jdu sázet.
kacercz napsal: PS: nechapu jak muzou akvaristiky jeste fungovat ;))
S náma fungujou jen dvě: ZOO Bráník a e-shop Akvarista.cz s doručením do hospody. Budu muset napsat Pavlovi, že mu tahle varianta chybí v možnostech dopravy

vsem za kytky,rybicky a krasny vecer.
Já se taky považuju za nejnatvrdlejšího a v baru sem nebyl
Moucha napsal: to nejtvrdsi jadro slo do sport baru to nejtvrdsi jadro slo do sport baru
Diky vsem za rady a zeleninu do akvara a dudakovi za liapor.
PS: nechapu jak muzou akvaristiky jeste fungovat ;))
Podobne, jeste jsem se neurval, takze nestiham...
Většinou se vrhá až po konzumaci.
V tom se ale většinou lidi se zájmem nepřehrabujou rukama

myslel sem tvarově podobná

.....donesu a vrhnu na stůl
Většinou se vrhá až po konzumaci.

a ocka uzivim taky u raku,esli neva.dekuju.
Tak tohle ti nad hladinu neporoste.

0 14.08.2013 14:51
omnihash [95] - Rostliny náhodou někdo zajímavý ancistrusy nemáte? 180 mi vychcípali až na jednu samičku :(
a taky scháním jakýkoliv kytky, co roustou i nad hladinu, ideálně něco s dlouhejma úzkejma listama, ve stylu
rybicky.net/atlasrostlin/echinodorus_major anciky taky uzivim,prosim a dekuju.
vaaclav napsal: Určitě.
Tak prosím ano, ano, ano

.
vaaclav napsal: Kdyby chtěl někdo ancistruce nebo paví oka tak napište.
nějaký paví oka bych bral
Určitě.

A jsou modrý?

Super, děkuju, hnědovky není nikdy dost

foto2

Diky za info.
mimochodem, mam tu zbylou svetelnou rampu original Farao, celka 79 cm, 2x18W v T8, me se tam uz nevejde neb jsem si udelal svoje, zarivky nejspis uz pase, netusim, koupil jsem to s celym akva. Za 400,- nebo 300,- a dve plzne je k mani ;) je to i s reflektorama, ktere puvodni majitel, nevim proc, poridil jenom 60 cm ... fota budou nasledovat, pokud nekdo chce dotahnout k trojkam dejte vedet, hodim ji do auta, jinak pujde do inzerce
Na Koněvově ulici je poměrně dost velká oranžová zóna a ta je od 18 00 zdarma. Bývá ale hodně plná.

Přidat reakci
1 ...... [228] ...... 351 352
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 358676x