Nákup Betta splendens
Takovíhle beťáci občas bývají v Hornbachu, musí se ale vyčíhat, bývají rychle pryč (otázkou je jestli je někdo koupí nebo zdechnou). Bude ale potřebovat nadstandartní péči, aby se mu podařilo přežít.
Nešťastníci! Hlavním posláním rybičky je žít a plavat a žrát a rozmnožovat se, nikoli uspokojování krasomilných potřeb chovatelů! Od toho je tu umění! Myšlénka "Ó ta je krásná, tu chci" je hodná pětiletého dítěte! Domácí vodní nádrž je hlavně k uspokojení potřeby spjetí s přírodou, které jsme v současné době vzdáleni.
Přímý import z thajska. Tenhle by tě mohl vyjít tak na 35 USD plus letecká doprava z oné země. Prostě skoro zadarmo.
Až ho budeš mít, tak si ho přijedu půjčit na vytření
Ahojky všem, nevíte prosím, kde bych mohla sehnat přímo tohohle beťáka, jsem se do něho totiž zamilovala a jiného nechci
. Děkuju za odpověď.
Starší reakce
Betty se v akvaristikách nechovají. Pouze přechovávají, než je někdo koupí.
Já chovám dorost v 1l a odrostlé betty které neprodám v 1,5l.
Betty v akvaristikách se tak zkrátka chovají, jsou vedle sebe a zlobí se, na chvíli-dokud se neprodají-by jim to nemělo vadit, ale normálně výstavní samci se chovají ve 3l max 5l.
To proto, že nemohou být dva samci pohromadě. Je to drastické, ale bojovnice dýchají kyslík, takže krátkodobě jim to snad nevadí. Ale taky se mi to nelíbí, protože prodavači jsou prasata, co jim nemění vodu. A to je v takovém obejmu nutné.
Váš, jak se dává do pračky takovou mini nádobkou prášek na prani? Tak v něčem podobném, ale ještě v menším to měli v Litovli v jednom zveráku-chudáci
Přidat reakci
1 ...... 4 ...... [5]
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 9089x