Živorodka Wingeova (Endlerova) - chov
Tak to je v pohodě.To už jsou docela big.Já měl na mysli takové pidi do 5mm
Davide,
stačí méně krmit, aby vám nezůstávalo krmivo na dně...!
romane ty krevety maj asi 1,5cm mam je od jednoho hodneho pana za 30 kc a myslim,ze endlerky se bojej spis tech krevet a nechci je mermomoci ale kvuli tomu ze endlerky se jednoun za 3 dny nazerou a pak se nazerou dost a zradlo zustava dole je mi jedno jake ryby tam pridou ale nesmi ublizit a musi byt mensi velikosti a musi zrat jen ze dna
Pokud je tam mermomocí chceš tak Corydoras pigmeus či jiný malinký druh.Je jich hodně.Já měl krevetky asi 3cm tak tam jsem strach neměl,ale ty mikrokrevetky co jsem viděl v pátek na krámě bych nedal ani k neonkám.Jsou velké jak artémie a za nehorázný prachy
hodil by se k teto dvojce nejaky druh pancernicku
Endlerky jsou klidné živorodky.Taky je mám v akváriu s krevetkama.Rozhodně jim neublíží.Spíš se kolikrát stane, že při boji o krmení si kreveta splete sance s vločkou TetraRubinu a potom ho žene po akváriu.
Endlerky sice nemám,ale myslím,že se ke krevetkám hodí.Jsou malé ,takže si na krevetky netroufnou.Myslím,že jsem na netu viděla akva s touhle kombinací.
chtel bych se zeptat jestli nemate zkusenosti s rybkou Poecilia sp. Endleri chtel bych je dat ke krevetkam Neocaridina denticulata Red Cherry Diky moc za obpovedi
Přidat reakci
1 2 ...... [3]
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 3966x