Co dělat když se vysype krmení
mno když jsem nebyl doma :-/
mno moc do chemie se mi nechce
včera to tam nasypal a dneska si to zjistil no pěkný. odkalil bych nádrž,vyměnil tak 1/2 vody, na filtr bych nechal odstát vodu, rozebral ho a filtrační hmoty vypral v té odstáté vodě. v tuhle chvíli bude čerstvá voda menší zlo. možná bych přemýšlel i o použití aquvasafu nebo něčem podobném, s tím zkušenosti nemám - nepoužívám
Vyper v normalni odstate vode. Poradne bych odkalil, a vymeny vody s odkalenim parkrat zopakoval (kazdy den treba 1/3). Ryby bych dal zpatky treba zitra, a sledoval cely mesic N.
(nemusi to byt dobre, to je to, co bych udelal ja, s takovou spoustou krmeni jsem se nastesti potykat nemusel)
0 08.01.2009 09:47 jirikovar – co dělat když?????????????
Ahoj lidi prosim o pomoc zjistil jsem že mi syn včera večer vysipal do akva vajíčka artemii se soli /hobby jestli vite jaké celou 250g pixlu/ do 350l a taky krmeni pro potěr do rana uhyn 20 ti ks rybek okamžitě po zjisteni jsem vsechny prelovil do karanteny s vodou z druheho akva tj předpokladam že se udusily zatim všechny ostatní to rozdejchali okamžitě se jim udělalo lépe evidentně ale chtěl bych se zeptat co mam dělat dale s velkou nadrží vypustil jsem všechnu vodu ale potřebuji poradit co s fitrem? je plný těch vajíček jak to dostat ven? v čem proprat abych nepřišel o bakterie (akva vodu nemam už bo co mám je celkem 100 l v akvariich kde již nejde odebrat víc) Jak založit znovu abych mohl ryby co nejdříve přesunout zpět bo 25l akvišu jim moc nesvědčí dlouhdoubě zatim jsem z toho udělal prutočné nádrže aby bylo dost kyslíku prosím o pomoc-----
Přidat reakci
1 ...... [2]
Zpět na obsah sekce Zakládání a údržba akvárií • Zobrazeno 1673x