L-sumci
Dobrý deň,chcel by som sa opytať či niekto na slovensku chova L46,poprípade kontakt.takisto možu byť aj český chovatelia.dakujem
Starší reakce
Jsem z východních čech,na prodej mám L 333,270,malé i dospělé,L 66.
co je to stedočesky kraj ja jsem z Č.Budejic a nejaky kusy na prodej mam
Ahoj vsem chtel jsem se zeptat jestli nekdo nenabizi L-sumci?Mel bych zajem,nekdo ze Stredosceskyho kraje?napr_:L270,diky

Starší reakce
www.akvarista.cz/…
Stačí vyhledat kartu ryby a bývají tam uvedeni chovatelé + jejich případný odchov...
Edit: nejsem si jistý, jak se to zobrazí, asi jen registrovaným návštěvníkům, ale když si dohledáš třeba můj nick na akvarista.cz, tak tam mám záložku chov, jsou tam ale jen ryby, které již jsou v atlase, takže ne vše, co ve skutečnosti chovám:
www.akvarista.cz/…=
Docela bych ocenil info co za elka už se tady v republice chová..případný info o množení by mi taky pomohlo

Dík
Starší reakce
čauky chci se zeptat zda někdo neví o nějakém prodejci L-Sumců ve Zlínském kraji?
mám blbý dotaz, existuje v té obrovské hromadě L sumců, nějaký který je vhodný do malých nádrží řekněme do 30 l objemu vody a má rád spíše vegetariánskou stravu? Nejde mi ani tak o vzhled ale o funkci.

Starší reakce
Pravdu díš

Obyč ancík je totiž jeden z mála,který vylezou i ve dne...a navíc jsou zábavný,mam je rád

Nevím, já mám obič ančíky, přesto u obou 120 l a 44 l ze 6 vídám přes den aspoň 4 pohromadě, v aqwa po malé 2 ze dvou a ve 300 l 5 ze 6, tak mi ani moc nepřipadaj jako noční tvorové

Jj, jsou to vlastně něco, jako myšičky s křidélky (netopýři)

No jo nesmíme čumět ve dne když sou noční...

Jo drobný slíznou...ale jak tady kdosi vykládal že mu požrali krevetky a ryby

Když ryba dodělává ohryzávaj ji ale nelověj...neuměj to...když něco slupnu je to náhoda

I ti zalezlí občas vykouknou. A krásný jsou snad všichni

a třeba patentky jim z bahna skáčou rovnou do pusy?

lka neloví..to bys měl vědět....
0 31.12.2011 12:51
Danila [4493] - Amerika 
A takhle větší....
Postupem času mizí tmavé zbarvení a na světlém podkladě vyniká tmavá kresba.
Naše triactisy máme cca čtyři roky,tudíž máme možnost je sledovat

invalida napsal: Co víte o l o91 a jeho sehnatelnosti? Díky Venca
Máme je asi čtyři roky a sehnat je není problém

. Jsou skvělí

Žerou všechno, od patentek přes filé, granule, tablety, zeleninu. bezproblémoví.
Takhle vypadají mláďata...
Ty na poli nemám

Brambor načnou až druhej den a vybíraj si odrůdu...to nekecám červený snad radka jim jedou víc...V malý nádrži je to problém čekat..i když kdo má elka v malým že jo. Ale filew žerou i tabulkový býložravci...tak si vyber

Jo ale ty už jim nepřidávám

Moji maj radši mrkev a papriku

No mam i hypancistrus zebra a ty to fakt nežerou...psal jsem,že to žerou,ty co maj rádi zelený.
No polemizoval bych..žerou ale přednost by mu nedali...podle mejch pozorování...ale mám jen 7 druhů takže..každý akva je jiný

0 30.12.2011 21:49 georgeczk2 Pekingské zelí žerou všichni,co maj rádi zelený.
Tak netváří se, že by byly nespokojený

Já taky nejsem vege vege a žiju v poho

Mají čerstvě višeň, tak snad jim zachutná

No, jak říkám, na zelený se netváří...
To už si nepamätám aká bola cena.Posledne mali inzerát 28.5.2011 hneď druhý (foto skaláre)No cena tam tiež nie je.
www.akvarko.cz/… Jo tihle krasavci...celkem jedno kterej poddruh ze třech

Venca,predávajú ich v Giga Exotic.Momentálne vypredané,no mávajú ich v ponuke.Skús napísať.
www.gigaexotic.eu/… Mrkev papriku ředkvičky bramboru salát okurku...taky je potřeba dřevo jako balastní látka

No a můžeš mít masožravej druh...
Ti moji se k zelenině vůbec nemají

Co jim dáváš konkrétně za zelenou?
Jo, ty články už jsem četl. Zajímají mě ještě i poznatky druhých. Díky.

Co víte o l o91 a jeho sehnatelnosti? Díky Venca
Dávám file a zeleninu...prospívají

Má někdo poznatky z chovu tohoto Lka? Krmení, množení....?... Díky!

Starší reakce
0 16.12.2011 15:15 - Spolu ich môžeš mať.Odháňať sa budú navzájom hlavne ak samce strážia ikry či zápasia o miesto na neres.
ahoj,mohou být spolu ancistrus a Rineloricaria lanceolata?Nebo by se křížili?Pokud ano když to budou dva samci-myslím samec ancíka a samec Rinelorikarie,budou spolu bojovat nebo ne?
Přidat reakci
1 ...... 52 53
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 81264x