Filtr Tetra Tec Ex 400
dop****e,fakt,uz som ztoho zm****eny,bolo to na tetratec ex 600
prisavnik napsal: Mozno si od vtedy uvedomili ze sa im nevyplati predavat len osku tak ktomu pribalili komplet vrtulku.
Prepacte ak vas zavadzam,ale mne to neda spavat ...
Právě proto, to by ta firma nezapadla do dnešní doby !!
0 12.12.2008 12:01 pavel21 – Re: prisavnik
před 3/4 rokem se TetraTex EX 400 neprodával, takže osku fakt mohl někdo dobře nabízet
som si na 100% isty,tento isty problem som riesil s kamosom,ktory mi dal link na e-shop a sa ma pytal ci to je ta oska.Bola to ona
Nevím zda-li se nepleteš, osička k Tetra-tecu se prodává jen společně s vrtulkou, samotná osička, gumové vložky a pod. jdou sehnat na filtry od Hagenu(Fluval) či Eheim...
0 11.12.2008 20:00 fap dik
ale urcite to na nete nekupuj.Ak to nebudu mat v predajni tak si to dal objednat cez predajnu.Oni budu toho asi viac objednavat a maju urcite zlavy.Inak by ta to vyslo dost draho
len teraz nwm na akej stranke to bolo
minule som prechadzal nahradne diely na tento filter.Bola tam samostatne oska a samostatne vrtulka a dokonca predavali po jednom tie gumove klobuciky co su na koncovh osky
0 11.12.2008 19:29 fap a kde ju maji ja ju na netě nenašel
prisavnik napsal: ne to ne. Oska sa predava samostatne a je lacna
To je samostatně ??
To by byla první firma co znám, která cíleně neprodává komplety.
ne to ne. Oska sa predava samostatne a je lacna
0 11.12.2008 19:26 fap na netu jsem to našel jen celé aj z vrtulkou okolo 200 kč
Hoď si do vyhledávače zboží "Díl vrtulka EX 400" a nestačíš se divit čéče !
jasne,bez problemov.Ak ti predavac povie ze filter bude opraveny za mesiac a nebude ti chciet dat nahradny,tak sa opytatj na tu osku ze kolko stoji a ak nebude moc draha tak si ju kup a mas po probleme a usetreny cas...
0 11.12.2008 19:17 fap a dá se přinejhoršim ta oska koupit samostatně nebo nahradit?
o tomto lamani osiek na tetra tec ex so pocul velakrat.Po vymeneni osky pojde ako ma
0 11.12.2008 19:04 fap no to bych mohl dik
Jestli to bude posílat na reklamačku, tak požaduj prozatimní náhradní filtr, alespoň poznáš jakej je to obchodník !
0 11.12.2008 18:57 fap hrabat se v tom nebudu už je kompletně zabalen a zitra ho hned po praci zanesu do akvaristiky ,jinak děkuji
Jasně, že je to důvod k reklamaci ! Oska vrtulky je celkem důležitá na chod filtru. Ale záleží na přístupu majitele obchodu, nebo dohodou mezi ním a dodavatelem. Buď ti daj novej, nebo si nechaj 30 dní na opravu. V každým případě se v tom opravdu nehrabej, tak jak píše Chicko.
0 11.12.2008 18:45 fap mohu vyžadovat novej
0 11.12.2008 18:39 fap – nefunguje tetra tec ex
dnes jsem zakoupil a napojil tetra tec ex 400 po napumpovaní vody do hadic jsem dal filtr do zasuvky ,nejdřív to ve filtru klepalo a potom už nejede vubec tak jsem ho rozdělal a zjistil že je prasklá osička na vrtulce .vadi tato zavada?a je to přičina nefungujicího filtru?
Starší reakce
0 05.12.2008 17:57 fap ja děkuji za reakce a rady
mne sa prave tento filter moc paci,lebo je stavany pre male AQ.Vyraba este nejaka firma taketo fitre na AQ do 60L???Tiez mam 600uku a som spokojny
Já s ním zatím problém nemám a to mi údržbou prochází rovnou dva kusy. Je otázkou, kolik lidí je spokojeno a o kterých není slyšet a kolik jich mělo nějaký problém. Věřím, že většina je spokojena. Já měl pouze jeden problém a ten byl způsoben mojí chybou, že jsem moc "tvrdě" nasazoval keramickou osičku vrtulky a ta praskla. Ale nic hrozného...
Jde taky o to, chovat se k filtru odpovídajícím způsobem a nepoužívat hrubé síly (např. zarostlé ventily, nasazování hlavy atd.)...
0 05.12.2008 16:01 pavel21 – Re: Walker
nemyslím si, že by zrovna apinek měl křivý ruce - je to teda možné ... ale případy protékajících a reklamovaných VADNÝCH TetraTec EX se množí nikoliv lineární, ale exponencionální řadou. Zkuste si schválně zavolat dovozci (Plaček) na vzorkovnu a zeptejte se tam paní na telefonu, zda-li jsou TetraTec EX bezproblémové a neřeší reklamace
Kdo s ním nemá (zatím?) problémy, může být šťasten a prohlašovat jak to je skvělý výrobek ... ti ostatní si techniku od Tetra již nikdy nekoupí. Tetra má zůstat u toho co umí - krmiva a léčiva, jejich technika Made in CHINA jsou srágory stejně jako Atmany.
Jejich (ne) výhoda je nízká cena, takže je lidé rádi kupují, odkud se nespálí.
Nebo sám sobě.
(To by se mi líbilo ještě víc!
)
Apinku, o vaší šikovnosti při nasazování hlavy na kýbl nepochybuje víc lidí.
0 05.12.2008 15:15 apinek "A o apinkove nasazovani hlavy tu vime vsichni sve"
koukám že budeš nejspíš vědma,která ví co a jak
takže když si dovoluješ prolásit,že jsem za to mohl já,určitě jsi byl u mě doma a viděl jsi,jak NEUMIM nasadit hlavu na filtr.pokud jsi u mě doma byl,a viděl jsi to,tak to řekni,neboj se
o tom luxusu bych pomlčel
nejsem jedinej,kdo je na celej skvělej tetra tec nasranej,tak si laskavě nech ty svoje stupidní a urážlivý kecy ty janrare,rozumíš tomu?a už se do mě laskavě neser!
Rekl bych, ze vsechny narky alespon tady na foru jsou dost stareho data. A o apinkove nasazovani hlavy tu vime vsichni sve. Pred rokem byly problemem nahradni dily, dnes uz toto odpadlo. Ja povazuju tyto vnejsi filtry za povedene, luxus, za ktery u EHEIMu pekelne zaplatite. Ale to uz zadelavam na flamewar
.
0 05.12.2008 13:25 apinek – Re: pavel21
"co se týká hluku to tak je, ale co se týká mechanického provedení - je to sázka do loterie, je již celkem hodně akvaristů, kterým netěsnící ventily a protékající hlava zničila skříňku nebo podlahu" ....
no jo,ještě teď mám tu skříň zkroucenou a odlepený dýhy
Mam EX700 a mohu potvrdit jeho tichý chod. Mam ho ve skřínce a nevím o něm. Vypadá to, že se firmě Tetra povedla celá serie, až na tu prokletou EX2400.
Edit: zase pozdě, Langosh rychlejší
.
0 05.12.2008 08:32 langosh Jedinou výjimkou zřejmě bude EX 2400... O EX 400 nic nevím (dobrou zkušenost mám s EX 600 i 700), předpokládal bych ale, že je OK.
Roman
0 04.12.2008 21:34 pansuu Když jsem kupoval EX 700 od Kona, měl ho na ukázku puštěnej a aby bylo znát že běží, musel vyndat hadici z kýblu
Ty filtry jsou opravdu tichý.
Chlapi, zkuste hledat, je toho napsáno hodně. Jinak mám EX 700, je tichý, tak si myslím že 400 bude taky OK. Taky spím ve stejné místností, mám ho ve skříni a není slyšet.
aj ja by som chcel vediet co najviac informacii o tomto filtry,lebo ho planujem kupit v buducnosti
0 04.12.2008 17:38 fap – Filtr Tetra Tec EX 400 vnější
prosím o radu je tento filtr tichy ,akvarko je v ložnici tak chcem něco tichyho (Filtr Tetra Tec EX 400 vnější )http://www.exo-eko.cz/Akvarijni-filtry-vnejsi/Filtr-Tetra-Tec-EX-400-vnejsi
Přidat reakci
1 ...... ...... [4]
Zpět na obsah sekce Technika • Zobrazeno 3133x