Nejkrásnější rybky
0 30.05.2013 16:08 Tomáš55 Starší reakce
0 11.05.2013 17:19 Tredus – nejkrásnější není žádná ryba či paryba
Za dlouholetou praxi můžu zodpovědně říct, že krásné ryby jsou všechny.
Každý tu svou má podle toho co mu plave v nádrži nebo o které sní.
1 11.05.2013 13:31 ninka10 – bojovnice
Starší reakce
Myslím si, že každý vidí krásu v inej rybe. Žiadna rybka nie je škaredá, len pre niekoho je viac a pre iného menej atraktívna
presne, niekedy aj málo výrazná ale zdravá rybka vyzerá lepšie ako dáka divne prešľachtená
Heh príkladom nech sú divoké labyrintky. Ale vlastne aj živorodky..
Terčovci a neonky. Nejvíc
Ani já bych kance nechtěl. Na můj vkus moc velký bordeláři
Tak tak chlape. A jak se říká, někdo má rád holky, někdo zase vdolky. Viděl jsem krásného kančíka šikmopruhého. Na pohled pěkná, velká impozantní ryba, ale doma bych ji mít nechtěl. Libí se mi, ale ne zas tolik. Osobně dávám přednost amazonským rybám.
8 27.08.2012 09:36 lap – hmmm
To se snad ani říct nedá, jaký jsou nejkrásnější rybky.. Já mám rád hejnový rybky, když se drží pohromadě, třeba razbory hengeli. V Braníku mají v provozu jednu nádrž Juwel 125, ta je plná modrých ramirezek, ty jsou taky krásný. Spousta druhů kančíků jsou krásný rybky. Taky skaláry Orinoco. Každá rybka má něco do sebe
Starší reakce
Pro někoho ryba krmná, pro jinýho záležitost srdeční.
I samice jsou hezký
2 15.08.2012 19:42 sevca23 – živorodka
Starší reakce
Ano, třeba hejno Piraňí
TO je taky svatá pravda...Je daleko lepší pohled na hejno zdravých a přirozeně se chovajících teter než na terčovce který se schovává a je tak nemocný a vyřízený že je to troska...
Jinak nejkrásnější ryba je zdravá a spokojená ryba.
Je jich několik ale u mne vedou hypancistrus zebra L46,pektolie L134,pterophyllum altum, ale jednoznačně vede symphysodon discus (heckel)
Bojovnice plno nádherných barev a tvarů ploutví.
Halančíci, jedny z nejpestřeji zbarvených ryb.
je jen skoda ze nemuze byt v akvariu s ostatnimi druhy ryb :(
Bojovnice pestrá
Na to se velmi těžko odpovídá, ale mně se asi nejvíce líbí terčovci..
Starší reakce
Já jednoznačně souhlasím s Goblizkem... Ancíci, hypancíci apod. u mě vedou, potom se mi hrozně líbi různé variety bojovnic, nenáročná a krásná ryba ;)
0 31.12.2010 08:56 Atlas [6] Tak se taky přidávám se svou srdeční záležitostí. Není to žádný obr, ale i další jistě budou souhlasit že je to nejkrásnější a přitom nejčastější kráska v našich akváriích.
rybicky.net/atlasryb/neonka_cervena
Martin Honzejk
Tak u mě jsou to Hadohlavci (Channa Bleheri).
ahoj
pro mně jednoznačně držkolezci
třeba L168
ale jednoznačně u mně vede L46
3 30.12.2010 12:23 švíco – Re: Kajka99
Jooo čtverzubci jsou fešáci... na ty moje vydržím koukat hodiny
Naprostý souhlas s Designerem. Ještě bych dodala sama za sebe že mě se víc líbí ryby nenápadné (stejně jako krevety)...nádherná ryba je kryptopterus minor. Jinak u mně naprosto vede Tetraodon nigroviridis.
machprinciple.files.wordpress.com/… Nejkrasnejsi ryba je prece zdrava, spokojena, mnozici se, a jestli je to to nejobycejnejsi Pavi oko a nebo podle posledni mody zbarveny Tercovec, to prece muze kazdy z nas citit uplne jinak
. Ale i tak, tohle tema je fajn, ty fotky tady jsou paradni, at uz jde o cokoli.
Ázia - bojovnice
Amerika - velifery
Hypancistrus na ancistrus.
Promin neospustil jsem si malé rýpnutí.
3 27.12.2010 23:05 Kent [3] - Raci, krabi, krevetky Starší reakce
0 15.12.2008 18:19 Joecz Přidat reakci
[1] 2
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 10933x