Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Poloha láhve CO2

NápovědaFórum » CO2 » Zkušenosti a rady 

Akvaristik.eu

Přejít na předchozí stránku 2 Žádná další stránka   1  
Poloha láhve CO2
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   20.11.2008 18:30 Muž Ludek [39] Re: Jurasek
Má otázka zněla na uživatele setů sestávající z tlakové láhve a ventilů. Omlouvám se, že jsem se ne zcela úplně vyjádřil, ale že bych si myslel, že můžu položit PETku tak zas takový ... nejsem :-D
Takže upřesňuji otázku a ptám se na tlakovou láhev s ventily. Jde mi o to, jestli skutečně dojde k zamrznutí ventilu a je to uvedeno v nějakém návodu a nebo si to jen někdo myslí i když s tím nemá žádné zkušenosti. Propan Butan láhev je také tekutá a může se klidně otočit dnem nahoru a žádné zamrznutí se nekoná, ale to je PB a ne CO2, na druhou stranu odpařování CO2 je u tohoto tak minimální, že nevěřím, že by ten ventil zamrznul. Ale jde mi o zkušenosti těch, kteří tlakové CO2 používají. Díky
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   20.11.2008 16:01 Muž Jurasek [137] Re: Ludek
Pokud půjde o CO2 set, jehož součástí je předražená PET láhev, hrnek cukru a pytlíček kvasnic, tak ta taky ležet nesmí, dostal by se burčák do akva.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   20.11.2008 15:45 Wexelo Re: Ludek
jde o to ze kdys polozis lahev a hladina tekuteho co2 bude sahat az k ventilu tak z lahve bude vytekat kapalne co2 a ventil bude zamrzat a nebude to fungovat. takze asi tak :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   20.11.2008 15:12 Muž prisavnik [51] - RostlinyRe: Ludek
ked to je tam napisane, tak neriskuj nevies co by sa mohlo stat.Ja si myslim ze nic
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   20.11.2008 15:05 Muž stanovsky [29] - ŽivorodkyRe: Ludek
CO2 sice nepoužívám ale nikdy jsem neviděl aby láhve byly ve vodorovné pozici. Vřdy byly ve stoje umístěné.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   20.11.2008 10:05 Muž Ludek [39] – poloha láhve CO2
Zdravím, chci se zeptat uživatelů setů CO2 zdali v návodu k použití je striktně napsáno, že láhev musí být ve svislé poloze a nebo jestli může i ležet a jaké jsou Vaše zkušenosti.

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Žádná další stránka

1 ...... [2]

Zpět na obsah sekce CO2 • Zobrazeno 2693x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/8808-poloha-lahve-co2?od=51