Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Konduktometr a pHmetr

NápovědaFórum » Voda, přípravky na úpravu a testy  

Přejít na předchozí stránku 6 Žádná další stránka   1  
Konduktometr a pHmetr
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.07.2008 19:27 ARES Re: Dahak
-Dahak Vy jej používáte?pokouším se odchovat terčovce,zatím s malými ale přesto nějakými úspěchy
Zatím mám 2 akváría provizorní ve 300l mam 8 hnedých terčovců 6cm a ve 150l chovný pár red tyrkys,zařizuji menší chovnu a chci dále terčovce a také zkusím některé méně náročné L-sumce
Měl jsem akvárií i terčovců více ale kvúli opravě domu jsem si nechal jen jmenované
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.07.2008 19:23 ARES Re: Hanacius
Pokud se nepletu je to měřič tvrdosti vody,pro jedno akvárium zřejmě není třeba ale pro častější použití se oplatí,nevím jak jinak měřit vodivost v knize akvaristika (Drahotušský,Novák) se vychází pouze z vodivosti ale jak jinak ji měřit jsem se nedočetl
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.07.2008 19:20 Muž Dahak [425] - CichlidyRe: Hanacius
K odchovu tercovcu napriklad.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.07.2008 19:15 Muž Hanacius [14] - TanganikaRe: ARES
zkušenosti nemám, spíše by mě zajímalo k čemu je to v akvaristice potřeba...? tedy pokud to je vůbec potřeba měřit
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.07.2008 19:07 ARES – Měřič vodivosti
Prosím o radu máte někdo zkušenosti s měřičem vodivosti?Jaký typ popř. jestli jsou nejaká úskalí při používání,předem děkuji

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Žádná další stránka

1 ...... 5 ...... [6]

Zpět na obsah sekce Voda, přípravky na úpravu a testy • Zobrazeno 9266x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/8566?od=251