Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Krevetky a hnojivo

NápovědaFórum » Další živočichové » Krevetky 

Přejít na předchozí stránku 3 Žádná další stránka   1  
Krevetky a hnojivo
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   12.09.2008 10:21 Muž Geri [29] - Skaláry
No to by mě taky docela zajmalo, ale spíš jesi jim vadí CO2, někde jsem četl že jo, jinde zas že ne...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   12.09.2008 10:04 Muž romi [7] – pmdd
pridam sa. mozem pridavat do spolocenskeho akva s krevetkami pmdd?
obsahuje sice med, ale snad nie v takom mnozstve, aby im to v 190l ublizilo...pmdd okolo 1ml denne.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   12.09.2008 09:55 Mahony – krevetky a hnojení rostlin
Dobrý den, chtěl bych zde poprosit o radu, mam v akvariu s rybkama krevetky red cherry. Potřeboval bych vědět čím mohu přihnojovat rostlinky, aby to neuškodilo krevetkám. Díky moc za radu. Mahony :-)

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   11.10.2007 09:08 bj2005
davam denne PMDD v mnozstvi 1 kapka na 3l vody a je to v pohode :-)

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   07.09.2007 18:03 Muž llang [5] Re: LukyPalu
přidavam do akvaria s krevetkami tekute hnojivo od firmy sera a zatim v pohode.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.09.2007 14:13 Vrubouš Re: LukyPalu
V rozumne mire urcite ne.Ja jednou na 12 L akva toho pouzil trochu vice a na druhy den byly krevety mrtve.Prehnojil jsem Ratajovym Color Fe +.Priblizne jsem tam toho nalil asi sklenicku.Nevsimnul sem si,ze sem odkroutil cely uzaver a tak sem lil... :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.09.2007 10:55 LukyPalu – Přihnojení vs krevety
Fotka k příspěvku Chtěl by jsem přihnojit květiny roztokem SERA Florena,nebude to vadit krevetám?

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Žádná další stránka

1 2 ...... [3]

Zpět na obsah sekce Další živočichové • Zobrazeno 4107x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/8115?od=101