Přihlásit se RYBICKY.NET »

Akvarijní burzy Brno

NápovědaFórum » Obchody » Burzy 

rostlinna-akvaria.cz
Přejít na předchozí stránku Přejít na další stránku   1  
Akvarijní burzy Brno
 Reagovat na tento příspěvek 0  - 0
Fotka k příspěvku
Bylo tam celkem plno a poslední přebytek ryb, co jsem ještě měl, byl zakrátko prodán do poslední šupiny. Nejspíš i proto, že variety, které jsem dovezl nebyly u jiných prodejců k vidění.

A konečně jsem si mohl koupit mimo jiné i dávno sháněné Skiffia bilineata.

Krevet se nabízelo habaděj, výběr byl dostatečný.0

Reagovat na tento příspěvek 0  - Semtex Re: paulo
Ještě ve 12 hodin jsem tam viděl Super red Cherry. Rili si nikdo nevši,l. tak jako Zeber, Babaulti atd. A to byli moc pěkný kousky.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - paulo
Byl tam kamarád od bratrance, protože já sem nemohl a potřeboval jsem 10 sakur a dovezl šest posledních a to tam byl od rána, to si nedokážu představit jak to tam muselo vypadat když jich nesehnal víc
 Reagovat na tento příspěvek 2  - Dwarfy Re: quest321
Já jsem spokojená. Peníze utraceny, akvárko oživeno palec
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - quest321 – quest321
Tak jak se vám líbila dnešní burza? Mě se celkem líbila. Nakoupil jsem všechno co jsem potřeboval ... (a zase 1500 kč úspěšně utraceno) i když fakt bych řekl, že jsem si toho odnášel celkem dost.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Rekvet Re: katterinecka
Děkuju hned jak dorazím půjdu si je vyzvednout.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Dwarfy – rostliny
Zdravím, pokud by měl někdo zájem, mohu donést za symbolický peníz pár rostlinek Hygrophila corymbosa "Siamensis", Hygrophila polysperma, Vallisneria spiralis.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - katterinecka Re: Rekvet
dobře
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Rekvet Re: katterinecka
A nemohla bys mi schovat aspoň těch 10 někde pod pult? Asi tam nebudu hned v devět, tak aby na mě zbyli.:)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - katterinecka Re: Rekvet
Já je budu mít, u klubového stolu (obvykle v levo od pódia nebo se zeptej u vstupu). Jen ještě nevím kolik jich nalovím ;-) přes 10 určitě
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Rekvet
Dobré ráno prosím vás nemá někdo navíc pár piskořek (10 až 30), které by mohl vzít na burzu? Koupím nebo vyměním za něco. Předem děkuji.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Semtex Re: kana
Tak Milan je nemá, ale myslí si, že je tam bude mít Jiří Hřivňák. Myslím že o něco níže něco psal.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - fido16 Re: kana
Já se taky ukážu na burze. Kdyby měl někdo echinodory uvítám je. Ale věřím že tam něco bude.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - kana Re: Semtex
A mohl bych pripadne poprosit o konakt na p. Libala?j
 Reagovat na tento příspěvek 0  - dave(l-sumci) – ancistrus L213
Fotka k příspěvku Dobrý den,na burzu mohu dovést tyto krásné sumce L213 velikost 4-5cm,přijímám objednávky,tel 737525485 mailto:l-sumci@seznam.cz

Reagovat na tento příspěvek 0  - Semtex Re: kana
Možná Milan Líbal, ten je možná má.
Dnes mu chci volat, pokud to vyjde zeptám se jej na to.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - kana
Dobry den,nevite zda bude nekdo na brnenske burze prodavat miniraky cambarellus ve zlute forme? Uz dlouho se je snazim sehnat ale stale se mi nedari...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - romangr Re: Hrivnak
Už mám domluveno s jiným prodejcem, tak možná jindy ;) Díky za nabídku
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - MarkasimoRe: katterinecka
U klubového stolu budou taky nějaké přebytky šneků, pár granifer, ampulárie a heleny ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - vóťa87 Re: quest321
Minulý víkend byla burza v Bratislavě, třeba není čas...

Nebo se to možná nevyplácí, sám vím jak tam někteří návštěvníci v minulosti reagovali na cokoliv dražšího byť úměrně tomu kvalitního. :-O

A věc poslední-Tropica má v Čechách zastoupení, tak třeba se to nelíbilo jim...Konkrétní důvod neznám :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - quest321Re: vóťa87
a jak zní vaše teorie? :-) Ne, já jen, že mám svoji tak jestli se nemýlím.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - katterinecka – Akvárium na prodej 112 l
Na burze budu prodávat akvárium 112 litrů, 80x35x40cm. Lepené firmou Sklorex-akvárium. Tloušťka skla 6mm, lepené černým silikonem. Nepoužité, nepoškozené.
Cena akvária je 908Kč, prodám ho za 750Kč. Kdo má zájem,ať se semnou domluví předem ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - HrivnakRe: romangr
bUDU TAM MÍT OTÍKY
 Reagovat na tento příspěvek 0  - vóťa87 Re: gigimasters
Důvodů proč tam asi Tropicu nekoupíte je hned několik, ale o tom můžeme jen spekulovat...Osobně rostliny vezu také, tak snad si každý přijde na své :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - katterinecka Re: gigimasters
Abych se přidala k těm rostlinám, jako obvykle budeme mít u klubového stolu nabídku přebytků z našich akvárií za příznivé ceny ;-)
Někdy se i stává že se rostliny nevyprodají a ani původní majitelé už je zpátky nechtějí, což je veliká škoda. Část výdělku jde na chod burzy.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - quest321 – quest321
Tak, je to možný, že třeba nepřijedou. Minule tam sice napsaný byli, ale nepřijeli... takže asi tak. Svět rostlin, snad není jenom tropica ne?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - gigimasters
Zdá se mi to, a nebo v sortimentu pro nadcházejíci burzu neni firma TROPICA?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - snekacRe: Semtex
Otíky mohu na objednávku přivézt.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - clingfish – Akara zlatá
Ahoj chtěl sem se zeptat, jestli by někdo nechtěl párek akar zlatých, moje akva je jim malý, a pak se podle toho chovají. Mohu předat zdarma na burze.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Semtex Re: romangr
abych řekl pravdu, tak jsem tam ještě nikdy nic takového prodávat neviděl....
 Reagovat na tento příspěvek 0  - romangr
Nevíte někdo, jestli tam někdo bude prodávat Ottocinclus affinis?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Merkur Re: D@n!€L
Díky moc! Už se těšíme na další naše špunty, jak se vybarví. Dnes se nám vytřely noví.. :-)Jsou to naše radosti.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - D@n!€L Re: Merkur
Ten je perfektní!! palec
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Merkur – Betty
Fotka k příspěvku Zdravím všechny! Přikládám naukázku samce CV 07/2011. Je to krasavec!! Necháme ho na chov. Stále máme ještě pár samečků, samiček. Fotky už konečně mohu zasílat. V průběhu následujících dnů budou možné další nová fota. Napožádání mailem. ;-)

Reagovat na tento příspěvek 0  - tchomas – cichlidy
nemá někdo možnost dovézt na burzu Cichlidku Thomasovu
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Merkur Re: menion
Jde-li o formu, jde o CV. Barvy jsou různé. Nabízím jak samce i samičky, barvy modré, Red Camba s modrou perletí, bílý s fleky buď do modra, šeda, modročervený se zajímavými odlesky a pod.. Dnes, pravděpodobně až večer, odesílám fotky mailem všem zájemcům, kteří se mne ozvali. Máte-li zájem, mohu je Vám odeslat také. Díky za zájem, Ivana.
 Reagovat na tento příspěvek 1  - quest321Re: Dwarfy
Sortiment je již přidaný :P.
Dneska jsem se zrovna koukal X-)
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - menionRe: Merkur
ahoj, mohla bych se zeptat jaké betky nabízíš?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Dwarfy
Už se těším potlesk potlesk
A kdy bude k dispozici sortiment? Nakukuju, nakukuju a pořád nic ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - quest321Re: xOB
Urcite bude (100%). Minule tam byla keramika, ted tam bude taky. :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - xOB
Nebude tam nekdo prodavat vytiraci trubky pro krunyrovce?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Chem – Re: LiborSprysl
LiborSprysl napsal: smich No sláva, zase jednou se Brňáci nekříží s Úvaly jako bratislavská Akvazima. Tak se dá čekat i nějaká návštěva od vás do Čech smich
A taky se da cekat pristi tyden navsteva od vas na Moravu :-) Krevetkarsky vrabci na strese (a v mailu) si stebetaji, ze co se krevet tyce, vypada to i diky zastoupeni z Cech na peknou prehlidku druhu a variet ruznych chovatelu.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Žabka
Aj ja sa už strašne moc teším..Tento víkend v BA a budúci v Brne..To zas bude v akváriach plávať hromada korún a eur :-D Ešte že mám takto pred Vianocami odloženú malú zálohu :-P
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Merkur – Nabídka Betty..
Na burze mohu nabídnout Betty samce i samice ( různé barvy ), instantní rybičky a písek Flexi obklady. Info i fotky mailem. V případě zájmu předem domluva nutná! Díky..
 Reagovat na tento příspěvek 0  - LiborSprysl Re: quest321
smich No sláva, zase jednou se Brňáci nekříží s Úvaly jako bratislavská Akvazima. Tak se dá čekat i nějaká návštěva od vás do Čech smich
 Reagovat na tento příspěvek 0  - menion
neměl by někdo zájem o mladé rájovce? můžu je donést na burzu
 Reagovat na tento příspěvek 1  - quest321 – quest321
Fotka k příspěvku

Reagovat na tento příspěvek 1  - quest321 – quest321
Už se to blíží... :)) Příští týden v sobotu :P. Nemůžu se dočkat ...

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 1  - Žabka
Tiež sa teším, ako sa budem v obrovskej zimnej bunde predierať davom :-D
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Uli Re: katterinecka
Tentokrát tam budu :-) i kdybych měl v práci ukradnout autobus :-D
Vyzkoušejte

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... 38 39

Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 83547x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/8060-akvaristicka-burza-brno?od=929