Akvarijní burzy Brno
0
[1959] - Obecné. 18.12.11 08:44 0
Bylo tam celkem plno a poslední přebytek ryb, co jsem ještě měl, byl zakrátko prodán do poslední šupiny. Nejspíš i proto, že variety, které jsem dovezl nebyly u jiných prodejců k vidění.
A konečně jsem si mohl koupit mimo jiné i dávno sháněné Skiffia bilineata.
Krevet se nabízelo habaděj, výběr byl dostatečný.0
Ještě ve 12 hodin jsem tam viděl Super red Cherry. Rili si nikdo nevši,l. tak jako Zeber, Babaulti atd. A to byli moc pěkný kousky.
Já jsem spokojená. Peníze utraceny, akvárko oživeno

Tak jak se vám líbila dnešní burza? Mě se celkem líbila. Nakoupil jsem všechno co jsem potřeboval ... (a zase 1500 kč úspěšně utraceno) i když fakt bych řekl, že jsem si toho odnášel celkem dost.
Děkuju hned jak dorazím půjdu si je vyzvednout.
Zdravím, pokud by měl někdo zájem, mohu donést za symbolický peníz pár rostlinek Hygrophila corymbosa "Siamensis", Hygrophila polysperma, Vallisneria spiralis.
A nemohla bys mi schovat aspoň těch 10 někde pod pult? Asi tam nebudu hned v devět, tak aby na mě zbyli.

Já je budu mít, u klubového stolu (obvykle v levo od pódia nebo se zeptej u vstupu). Jen ještě nevím kolik jich nalovím

přes 10 určitě
Dobré ráno prosím vás nemá někdo navíc pár piskořek (10 až 30), které by mohl vzít na burzu? Koupím nebo vyměním za něco. Předem děkuji.
Tak Milan je nemá, ale myslí si, že je tam bude mít Jiří Hřivňák. Myslím že o něco níže něco psal.
Já se taky ukážu na burze. Kdyby měl někdo echinodory uvítám je. Ale věřím že tam něco bude.
A mohl bych pripadne poprosit o konakt na p. Libala?j

Dobrý den,na burzu mohu dovést tyto krásné sumce L213 velikost 4-5cm,přijímám objednávky,tel 737525485 mailto:l-sumci@seznam.cz
Možná Milan Líbal, ten je možná má.
Dnes mu chci volat, pokud to vyjde zeptám se jej na to.
Už mám domluveno s jiným prodejcem, tak možná jindy ;) Díky za nabídku
U klubového stolu budou taky nějaké přebytky šneků, pár granifer, ampulárie a heleny

Minulý víkend byla burza v Bratislavě, třeba není čas...
Nebo se to možná nevyplácí, sám vím jak tam někteří návštěvníci v minulosti reagovali na cokoliv dražšího byť úměrně tomu kvalitního.
A věc poslední-Tropica má v Čechách zastoupení, tak třeba se to nelíbilo jim...Konkrétní důvod neznám

a jak zní vaše teorie?

Ne, já jen, že mám svoji tak jestli se nemýlím.
Na burze budu prodávat akvárium 112 litrů, 80x35x40cm. Lepené firmou Sklorex-akvárium. Tloušťka skla 6mm, lepené černým silikonem. Nepoužité, nepoškozené.
Cena akvária je 908Kč, prodám ho za 750Kč. Kdo má zájem,ať se semnou domluví předem

Důvodů proč tam asi Tropicu nekoupíte je hned několik, ale o tom můžeme jen spekulovat...Osobně rostliny vezu také, tak snad si každý přijde na své

Abych se přidala k těm rostlinám, jako obvykle budeme mít u klubového stolu nabídku přebytků z našich akvárií za příznivé ceny

Někdy se i stává že se rostliny nevyprodají a ani původní majitelé už je zpátky nechtějí, což je veliká škoda. Část výdělku jde na chod burzy.
Tak, je to možný, že třeba nepřijedou. Minule tam sice napsaný byli, ale nepřijeli... takže asi tak. Svět rostlin, snad není jenom tropica ne?
Zdá se mi to, a nebo v sortimentu pro nadcházejíci burzu neni firma TROPICA?
Otíky mohu na objednávku přivézt.
Ahoj chtěl sem se zeptat, jestli by někdo nechtěl párek akar zlatých, moje akva je jim malý, a pak se podle toho chovají. Mohu předat zdarma na burze.
abych řekl pravdu, tak jsem tam ještě nikdy nic takového prodávat neviděl....
Díky moc! Už se těšíme na další naše špunty, jak se vybarví. Dnes se nám vytřely noví..

Jsou to naše radosti.
Ten je perfektní!!

Zdravím všechny! Přikládám naukázku samce CV 07/2011. Je to krasavec!! Necháme ho na chov. Stále máme ještě pár samečků, samiček. Fotky už konečně mohu zasílat. V průběhu následujících dnů budou možné další nová fota. Napožádání mailem.

nemá někdo možnost dovézt na burzu Cichlidku Thomasovu
Jde-li o formu, jde o CV. Barvy jsou různé. Nabízím jak samce i samičky, barvy modré, Red Camba s modrou perletí, bílý s fleky buď do modra, šeda, modročervený se zajímavými odlesky a pod.. Dnes, pravděpodobně až večer, odesílám fotky mailem všem zájemcům, kteří se mne ozvali. Máte-li zájem, mohu je Vám odeslat také. Díky za zájem, Ivana.
Sortiment je již přidaný :P.
Dneska jsem se zrovna koukal

ahoj, mohla bych se zeptat jaké betky nabízíš?
Už se těším
A kdy bude k dispozici sortiment? Nakukuju, nakukuju a pořád nic

Urcite bude (100%). Minule tam byla keramika, ted tam bude taky.

LiborSprysl napsal:
No sláva, zase jednou se Brňáci nekříží s Úvaly jako bratislavská Akvazima. Tak se dá čekat i nějaká návštěva od vás do Čech
A taky se da cekat pristi tyden navsteva od vas na Moravu

Krevetkarsky vrabci na strese (a v mailu) si stebetaji, ze co se krevet tyce, vypada to i diky zastoupeni z Cech na peknou prehlidku druhu a variet ruznych chovatelu.
Na burze mohu nabídnout Betty samce i samice ( různé barvy ), instantní rybičky a písek Flexi obklady. Info i fotky mailem. V případě zájmu předem domluva nutná! Díky..

No sláva, zase jednou se Brňáci nekříží s Úvaly jako bratislavská Akvazima. Tak se dá čekat i nějaká návštěva od vás do Čech

neměl by někdo zájem o mladé rájovce? můžu je donést na burzu
Už se to blíží...

) Příští týden v sobotu :P. Nemůžu se dočkat ...
Starší reakce
Tentokrát tam budu

i kdybych měl v práci ukradnout autobus

Přidat reakci
1 ...... 38 39
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 83547x