Akvarijní burzy Brno
Tak borarskám to určitě bude taky šmakovat, kvůli nim to chcu a když náhodou, tak aby bylo pro potěr. Při jaký teplotě to má být? Počítám, že to bude cítit, tak dole mám 20 stupňů, v pokoji 25.
Jo není třeba, pokud se nestane nějaká nepříjemnost.
Háďátka jsou pro nejmenší potěr, ten pro které je i vylíhnutá artémie velká. Já tím krmím první týden Bojovnice, Oryziasy i Halančíky. Potom, podle velikosti potěru začnu přidávát vylíhlou artémii, do doby než potěr baští raději artémku.
o to se nemusí absolutně rok starat? Boží
ještě lepší než octomilky, u těch je akorát tak hoďka práce to nachystat a pak asi 15minut ve dvou předělávat, nestačím je mrazit.
Je to malá plastová zkumavka na výtěry co se dá běžně koupit v lékárnách.
Už dopředu si můžeš nachystat žívnou půdu, spíš roztok.
"Stačí PETka 1l, do ní se naleje buďto polovina jablečného octa a polovina vody, nebo třetina octa, třetina vody a třetina jablečného džusu. Ta druhá varianta bych řekl že je o něco lepší.
Přidá se lžička kávová cukru a kus jablka. Stačí nakrájet větší kousky ohryzku. V tomhle koktailu se pak množí hodně rychle.
Háďátkům to tak vystačí zhruba na rok."
Je lepší mít 2 násady, to pro jistotu, kdyby se jedný něco stalo.
Jednu tu zkumavku nechám po 15,- Kč ... hádátek v tom bude víc než dost a koktailu s cukrem se rychle množí.
nevadí, už jsme v Brně rok nebyl, hold naše AKVA-TERA trhy mi dávaly zabrat a nebyl času a finance.
Jako bych nic neřekl

S Adamem se znám osobně, byl to všeobecný dotaz

za kolik ju budeš mět, snad si na ni vydělám, teď jsem všecko dal za CO2 bomby a pH+ORP kontrolér.
Já jí vezu...Mám jí poměrně dost a pomalu přerůstá

Zkus napsat Adamovi (vóťa87) má zde profil. Na burzách mívá docela široký sortiment.
Pokud nezapomene, tak je bude mít Milan Líbal.
nevíte jestli bude mit nekdo na burze listy mandlovniku??
Starší reakce
Dnes byl aktivován sortiment prodejců na příští akvaburzu v Brně.
Nejlépe nahlédnout zde
www.akvaburzabrno.cz/…Starší reakce
Ve čtvrtek máme opět další sraz, jako obvykle v 19:00 ve vinárně Thalie, všichni jsou zváni
rybicky.net/akce/852
www.thalie.cz
Rádi uvítáme i zájemce, kteří by se chtěli podílet na organizaci, nebo chystání burzy.
0
[1198] - Labyrintky 26.02.12 16:08 Semtex Raději s předstihem si zamluvte písek z Flexiobkladů.
Cena bude pro všechny stejná (minimálně 21,- Kč) a hlavně bez dopravného.
Černého B4 2-4mm by mělo být dostatek, linka už funguje.
Kdo má zájem, tak mi pište do "SZ".
Bude i něco málo Bojovnic, nejzajímavější budou asi samičky v černé barvě, modré metalické a šedé měděné. Červené nejsou. Je něco i strakatých.
Oryzias woworae - je jich jen pár, kdo první přijde, ten se směje, Super rybka pro začátečníky do miniakvárií. I Živorodka trpasličí, nepřemnožují se jako jiné příbuzné.
Bude i něco málo Nothobranchius Palmquisti, pro ty co mají miníčka a chtěli by nenáročnou rybku.
A pokud by někdo chtěl Valisnerie, tak mám menší druh Dubiana (teda tuším že to tak bylo před 25 lety na štítku).
Pokud chceš, můžu ho tam dovézt...Kdyžtak napiš do vzkazů...

Ahoj,příští sraz v Thálii je 1.3.2012 od 19 hod,jinak k těmto informacím ohledně dalších srazů se dozvíš když se podíváš na
klub.akvarko.cz Brněnskou vodu používám. Nemá cenu si ale nalhávat a všichni víme že Brněnská voda pro CRS vhodná extra není.Teda pokud si je nechcete dat do vody a bude vám stačit jen pár jejich fotek

Dolívám RO a spolu se zaběhnutým akvárkem to má úspěch.
Všem co CRS prodávám říkám jak to je a upozorňuju je na to co potřebují,popřípadě se zeptám na zkušenosti a akva.
Mím cílem není prodávat krevetky všem, ale jen těm co uznám že mají šanci na jejich chov v lepším případě odchov.

S tím se vidím málo, furt nemá čas jezdit na srazy, teď dlouho nebyl a dojel až na schůzi, kde se hlasovalo o dalším roku spolku.
Pan Horák bydlí v KM a tam taky ještě chodím do školy a pár měsíců ještě budu, takže bych se mohl kdyžtak stavit u něj, nemám to daleko.
Ale nejspíš dojedu, pokud mě tata už nechá, což by mohl vzhledem k tomu, že na tomhle hnusným ledovým marastu mě nechal už bez omezení. Auto by bylo plný, ale náhradní by bylo asi problém.
Hmm, dobře, budeš toho chtít víc? Druhý kurýr by mohl být Sid

á, tak mikry beru. Ještě upřesním, jestli se stavím, jinak si domluvím poslání třeba po panu Horákovi, dostanu se k ně u nejsnáze.
Máš na mysli Brněnské odchov v Brněnské vodě
Tak vyrábím to já a Jirka a Ondra to dostávaj za nejnižší ceny, tak cena bude nejspíš stejná, já to mívám na našich trzích za 35 + PMDD za 45, ale PMDD nemám a Bude mít Ondra, sice dražší, ale bude.
jo jo už jsem v obraze

dík
jílové kuličky co to je přesně??
Na Burze budu opět prodávat. Pokud by měl někdo z vás zájem o krevetky klidně mi napište.
Mám Brněnské odchovy CRS a pokud by měl někdo zájem o ně pište co nejdřív budou asi brzy všechny vyprodané. Mám jich tam sice ještě tak 250 na prodej ale už ubývají pro mne překvapivou rychlostí.
Co se týče jiných druhů není problém se domluvit. Některé mám ze svých chovů a co nemám mohu bez problémů sehnat od známích
Co se týká srazu v Thalii rád bych věděl kdy bude další. Bych se tam zašel konečně kouknout.
Starší reakce
Škoda že nemáme hlídání, hned bych vyrazila

TO bude můj primitiveček u mě. Bych brzo zbankrotoval kdybych jezdil každej víkend do předměsít hradce nebo předměstí pardubic.

Já bych viděl chybu spíše v tom, že se tyto akce organizují mimo moje časové dispozice a v místech kam běžně nejezdím.

Do HK přijeď příští víkend
Kdybych měl přítelkyni z Brna, tak bych určitě šel. Místo toho jezdím do Pardubic.
Příští sobotu se koná 2. akvaristický ples v Brně. Vstupenky stále v prodeji
rybicky.net/akce/783
Neváhejte, a příjďte se pobavit s akvaristy i neakvaristy.
Pokud by někdo z Brna a okolí neměl dnes co na práci, v 19:00 se opět koná náš sraz akvaristů ve vinárně Thalie
www.thalie.cz
Všichni jsou srdečně zváni

Starší reakce
bohužel se to většinou moc rychle nestíhá, záleží kdy na to bude mít někdo čas
0
[74] - Labyrintky 27.12.11 21:29 D@n!€L Ahoj
Nevíte náhodou někdo, kdy budou na internetu fotky z AQ burzy (17.12.2011)?? Vždycky se na fotky dívám na
www.akvaburzabrno.cz , ale tam zatím nejsou

..
Starší reakce
tak mi už odešli všechny neonky od toho chovatele.Možná se toho sešlo více najednou, ale je pravdou, že odešli je ty jedny neonky a to je divný .... Některé měli vypouklé a bílé oči. Takže tím jsem jen chtěl upozornit na prodejce ... ať si to každý přebere sám. Jen ještě dodám, že nejsem sám komu se tohle přihodilo ... už jsem to zaslechl i od jinud( a byl to větší průser) bohužel pro mě pozdě . Mějte se a ať se daří .. Roman
Ony ty rybky nemusely mít problém. Záleží také kam si je vypouštěl - myslím do jakého a jak zabydleného prostoru. Píšeš žes ještě přidával další rybky, což může znamenat přidání více než 30ti rybek najednou do nádrže a tím i velký zásah do rovnováhy, třeba i její úplné rozbourání, když nádrž nebyla dlouhodobě zajetá a stabilizovaná. Pak se třeba voda při vpouštění může zdát OK, ale za pár dní je špatná.
už jsem se lekla co s těmi neonkami je, jí si jich totiž koupila 10 pro sebe a 15 známým

Taky jsme měli problém s neonkami, zakoupenými na brněnské burze. Šlo ale o modré neonky, (Paracheirodon simulans), od p. Líbala.
V sobotu večer vysazeno hejnko 25 ks do této nádrže
rybicky.net/fotogalerie.php… a v neděli ráno mi volá majitel nádrže, že v akva plave jen 5 neonek...

Chvilku to trvalo najít řešení, ale zadařilo se - byly ve filtru!

A přežily všechny!
(Už je na sacím koši návlek z punčochy.

)
burza - super , ale koupil jsemneonky červené s velkou slávou 23 ks za 250 kč, dnes je 20. prosince a už 18 jich mám v čoudu .... stánek s rybkami i rostlinkami) naproti stánku se suchým a mraženým krmivem u hned u vchodu do sálu po levé straně ( bohužel už nevím prodejce). sice vypadali dobře, i velikost slušná, ale .... Myslím že mnou to není, voda a vše v poho no a od ostatních prodejců jsem koupil také ještě nějaké neonky, panceřníčky .. a zatím vše v naprostém pořádku.Takže příště se mu určitě ozvu a na 100% od něj už nic nekoupím. Burza jako taková je jak jsem už psal naprosto super zorganizovaná a fakt dobrá.Mějte se fajn Roman
Přidat reakci
1 ...... 38 39
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 83547x