Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Akara - rozmnožování, odchov

NápovědaFórum » Akvarijní ryby » Množení ryb 

Akvaristik.eu

Přejít na předchozí stránku 6 Žádná další stránka   1  
Akara - rozmnožování, odchov
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   11.06.2007 18:33 Vrubouš Re: gamel
Staci vybrat kamen i z jikrama a premistit ho do zvlast odchovneho akvarka.Vodu dej 3/4 z akvarka,kde se ryby vytreli,zbytek voda cerstva.Jemne vzduchovani.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   11.06.2007 17:44 gamel – Prosím o radu- Akara modrá
Ahoj,,
Dlouho jsem čekala a snažila se ,aby se mi vytřely Akary modré a když jsem to vzdala nahle se vytřely,jsem celá bez sebe. :)
A proto bych se vás chtěla zeptat rybka už pečlivě jikry střeží asi 2-3 dny všechno je v pořádku alespon podle knih. Všude se píše že akarky se klidně mužou starat o potomstvo ve společenské nadrži, ale ja mam strach že maličke neuhlidaji a zbytečně je stratim :-) Nemám raději vyndat rodiče i s kamenem +jikry do oddělené nadrže? Nebo spíš odlovit ostatní ryby do jiné nadrže aby rodiče nestresovali. Prosim ppomozte budu vám vděčná :)

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.10.2006 22:53 Muž wladys [291] - CichlidyRe: Wampi
Pro odchov mladých by těch 38 litrů mělo stačit.Akary hnědé nemají až tak početné snůšky. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.10.2006 21:11 Žena Wampi [54] Re: wladys
Mám akva 480 l a tam jsou a pak už mám jen 38l a 25 l . To je asi malé co?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.10.2006 20:48 Muž wladys [291] - CichlidyRe: Wampi
Já je teda nenašel vžádném tvém akvárku, ale pokud je máš v tom s platydorasem tak se z mladýma rozluč... Akary je před tak velkou rybou neubrání. Jsou na to příliš malé a slabé. Moje akary hnědé se třou asi dva měsíce celkem pravidelně mladé se vykulí a těsně po rozplavání potěr zmizne. Takže pokud chceš něco odchovat dej je zvlášť. Žábronožka se dá dobře sehnat.Já tak krom živé nalíhnuté používám vyloupanou s přídavkem karotenu. Taky rybám jede. Akary hnědé se ti vykulí asi třetí den a po dalších 4 dnech se rozplavou.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.10.2006 20:34 Žena Wampi [54] Re: wladys
Ve společným , v tom , které tu mám jako prezentaci. A dá se ta žábronožka sehnat lehce nebo ne? Jo a prosimtě za jak dlouho se rozplave. Dík
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.10.2006 20:23 Muž wladys [291] - CichlidyRe. wampi
Potěr je třeba začít krmit po rozplavání a nejlépe živou žábronožkou. Taky se dá použít jemné práškové krmení, ale žábronožka je nejlepší. Ryby po ní rychle a lépe rostou. Joo a kde ty akary jsou? Vve společném akvárku ještě s jinýma rybama,nebo zvlášť?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.10.2006 16:37 Žena Wampi [54] – Akary hnědé
Ahoj , dnes se mi vytřely akary hnědé. Prosím někoho kdo má zkušenost ,o radu ,čím krmit potěr, vím , že vyžaduje živé krmení. Jaké a kdy začít potěr krmit? Díky

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Žádná další stránka

1 ...... 5 ...... [6]

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 4893x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/783?od=251