Jak udržet patentky a nitěnky živé
Chov: studená voda, kde v klubku budou vyčnívat půlkou klubíčka nad hladinu.
Odchov se nevyplatí.
Zdravím
Máte někdo zkušenosti s jejich chovem a odchovem???
chtěl bych se do toho pustit
Starší reakce
Musíte být ale početná rodina, jinak to nefunguje.
Starší reakce
Ja to tak robievam že dam si ich do niakej nádoby tam trochu vody a do chladničky. Nebojsa oni keď trochu zamrznú tak sa nehýbu ale keď sa to rozmrazí tak sa začnú hýbať
Mam pocit ze prodejce rikal ze je nejlip drzej ve vrstve do 1cm zabalene do novin pri teplote 0°C ( samozrejmne nesmi spadnout pod nulu ) ja je drzel necely (asi 3 tydny-presne uz nevym) mesic na teplote 5°C
jak nízkou potřebujou teplotu?asi je ot lepší dát to na něco jako je plech ne?stačilo yb to dát do sklepa?
Je to ale 1 kg, což je dost velká porce, to zabere půl lednice.
Ja som mal nitenky v miske pod kvapkajucim kohutikom a vydrzali cca 3 dni bolo ich male mnozstvo tak som ich skrmil za 3 dni a ziadna nebola mrtva
ja nevim ale ja by sem je dala do malinke vody a do lednice.....
taky vždycky nakrmim tak 3 a pak zmrazim a je to nej mražený krmení(home made)
mnel jsem patentky v lednici cca mesic. Kazdy druhy den jsem je propral a v krabicce je s minimem vody ( skoro zadna ) dal do lednice ale i tak jsem zkrmil jen polovinu a druhou kdyz zacaly rychle hynout jsem zmrazil a krmim zmrazenyma. Ty zmrazene jsou narozdil od kupovanych nadherne cervene a bez bordelu !!!
mam stejnou zkusenost
Buď je dáš do lednice (nesmí být potopené ve vodě) a občas vyměníš vodu, nebo do mističky pod kapající kohoutek. Ani jedna varianta se nebude líbit ženské části tvé domácnosti. (pokud nějaká je)
0 06.04.2008 14:01 radekstach – jak udržet patentky a nitěnky živé
ahoj hodlám koupit 1kg patentek a nitěnek.napiště někdo návod jak co nejdíl udržet nitěnky a patentky živé abych je mohl postupně zkrmovat.dík za rady.
Starší reakce
Pravda, nitěnky se doma chovat nedají, jen udržet nějakou dobu při životě v lednici
Nitěnky se doma chovat nedají ale žížaly ano.
0 16.04.2007 21:00 Tech – Nítěnky
Chtěl bych se zeptat jestli se dají doma nějak chovat živé nítěnky a jestli už s tím má někdo zkušenosti, mejm rakům totiž nejvíc chutnaj a hafo po nich rostou a v obchodě sou živí docela drahý cca 12 kč děkuji za rady...
Přidat reakci
1 ...... [2]
Zpět na obsah sekce Krmení • Zobrazeno 5587x