Krmení během léčby
Podle mě je nasazení lečiva otázka pár dní. A není důvod, proč by rybičky nevydržely pár dní bez krmení.
To jestli léčíš správnou nemoc bych více řešil, než to krmení. V jakém tématu už tady zaznělo.
měla by to být nemoc Oodinium
Pro jistotu. Co léčíš za nemoc?
0 03.07.2018 17:06 micuda – dotaz k esha 2000 +exit
Můžu při léčbě esha 2000+exit,krmit rybičky,dekuji
Starší reakce
vetsinou na prikladanych letacich byva napsano, ze se ma krmna davka omezit, takze bych se tim ridil a daval bych jim malo, nebo vubec. pro zabehnuti akva 3 dny nekrmeni nebudou zadny drama a hlavne kdyz ted do vody lejes leciva, ktery ti udelaji vetsi neplechu nezli nejaky zanedbani krmeni
Jinak hodne stesti pri leceni a at se z toho ryby dostanou
Zrovna ten filtr by neměl při léčbě jet naplno(jedině vzduchovací kamínek)!
Většina léčiv zabijí ty velmi potřebné baktérie,a pak se do vody dostává to,co určitě nepotřebujete.
0 05.02.2008 09:12 motýlek teď jsem zrovna řešil problém - u Ramirezek sameček měl na temeni hlavy nějakou plíseň (?) ... léčil jsem zvýšením teploty na 33°C a podával jsem nitěnky, které jsem nechal vždy pár minut v roztoku s Preventinem ... během tří dnů je sameček "jak rybička" ... ale jinak normálně platí při léčení raději nekrmit !!!
u některý léčiv je napsáno "během lédžby nekrmit", pak bych to dodržoval, jinak to je natobě. já bych nekrmil.
Hlavně, jak ti poradil odborník, nepřekrmit a radši krm míň, léčba nepovzbuzuje chut k jídlu
Rybky při léčení tu vodu dýchají, polykají, koupou se v ní
Proč nekrmit při léčení? Pokud jede filtr tak je to jedno.
Léčím MYCOPUREM od SERY, udělá to takovej zelenej zákál. Na radu obchodníka budu krmit střídmě.
Moji terčáci jednou museli vydržet bez krmení 3 týdny.To už je ale asi trápení,leč tenkrát to jinak nešlo.Měli propadlá břicha,ale ani jeden tenkrát neuhynul.K Tvému problému - pokud ryby žebrají o žrádlo není důvod jim opatrně nedávat.Pokud nemají o krmení zájem, nezkoušet to.Ty nejlépe své ryby znáš - rozhodnutí je na Tobě.Mnoho zdaru při léčbě.
Čím léčíš? Není v podstatě žádný důvod je přestat krmit, prostě pokračovat jako dřív, kvalitní krmení a hlavně nepřekrmovat.
nekrm je, toť moje rada, ony to opravdu vydrží
Chtěla bych se zeptat jestli mohu krmit ryby během lécby na plíseň.Léčba trvá 3 dny. Vím, že to ryby vydrží nežrat ale aqva není ještě zcela zaběhnuté. Jede ob 13.1.2008. Děkuji za odpověď.
Janica.
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Nemoci • Zobrazeno 950x