Chovatelé akvarijních ryb
Ono záleží na tom, co jsou pro vás dostatečně velké cichlidy. Obávám se, že hledání bude těžké.
Zkuste hledat třeba cichlid fórum (název si přesně nepamatuji)
0 09.09.2010 22:57 hanyking – Chovatelé velkých cichlid - WWW. stránky?
Je nějaký spolek chovatelů velkých cichlid? Tuším, že je na Slovensku ale nemůžu dohledat jeho stránky.
Starší reakce
Přímo z HK několik.Přijďte na burzu do Aldisu a minimálně dva tam budou.
0 12.01.2010 07:17 Akva – skaláry
Ahoj, neznáte někdo chovatele skalár nejlépe v Královehradeckém kraji? Nemůžu sehnat např. černé, KOI, mramor... Může být i jinde, pokud bude posílat kurýrem. Díky
Starší reakce
Starší reakce
Kančíky v prodejně u Terna mívá pěkné.
Ani ty krevety jsem tam neviděl. Spíš teda různé kančíky.
má tam pořádné rostliny na vsetíně nikde nic není a ani ve valmezu je to bída horší jak za komanču
Pan kroupa, majitel obchodu ve zline naproti loukach, naproti obi. Mohu jen doporucit. Clovek oboru znaly.
0 14.02.2009 23:15 marsz –
Re: X Ve Zlíně v Prioru je někdy mají.
0 14.02.2009 20:07 X – Chovatelé Vsetín
Ahoj, chci se zeptat jestli jsou nějací chovatelé prodávající rybky a krevetky na vsetíně nebo okolí protože ve zverimexu nejsou krevetky ... je tu sice chovatelství ale s prominutim ten pan prodavajici ... tomu jde jen o penize podle toho co mi doporucil(Napr. skalar do 20l...
) a tak se chci zeptat na nekoho "spolehlivejsiho"....diky za rady
Starší reakce
V predposlednim cisle akvaria, mas clanek z navstevy u p. Ešpandra
ten prodava anciky v HK na burze (pokazdy kdy sem tam byl)
Kontakt na chovatelé ancistrusů tam unás v kraji.Zda nějakého neznáte.
Zdravím,co by jste potřeboval?
jestli sou tam někde u vás akvarijní trhy, tak tam zajdi, akvaristi se často znaj a můžeš se jich klidně zeptat
0 29.01.2008 19:14 redmaus – Chovatelé akvarijních ryb.
Dobrý den, můžete mi poradit kontakty na nějaké chovatele z Královehradeckého kraje. Děkuji
Starší reakce
královehradecký, milanmazour@seznam.cz
0 14.01.2008 23:29 Soňa – velkochovatelé
Jsem z Ústí nad Labem a dostala jsem za úkol zjistit v mém okolí možnost nákupu většího množství ryb pro export.
Hledám na netu, ale nic zajímavého nemůžu najít. Jestli máte někdo nějaké kontakty, známé, tak budu ráda za echo. Nejlépe Ústecký nebo Liberecký kraj. I dobrý nápad se cení. Děkuji moc. Chovatelé, hlaste se.
Přidat reakci
1 2 ...... [3]
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 8056x