Burza Úvaly
A co to udělat už zítra?

Potřebuju nějakou tu kytku a tak a tady v Brodě ani v okolí není pořádná akvaristika. Nebo aspoň o ní nevim

A že by se mi chtělo čekat další měsíc...

Výdycky je to v půlce prosince resp. podle toho jak to vychází - dva víkendy před Štědrým dnem
Já měl na mysli upřesnění datumu konání burzy..

Já se tam chystám..Ale žádná velká propagace burzy zatím není..

Starší reakce
Opět aktualizován seznam prodejců.
Starší reakce
Starší reakce
Starší reakce
Danila je dobře informovaná

Potvrzuji prakticky totéž. Lidí okolo desáté bylo tak akorát a i v tuhle dobu se daly ulovit pěkné rostlinky a dobré rady a kontakty

A že tam nebyly mega špeky v podobě ryb se ani nedivím - ztráty by asi byly značné a stačí hodit řeč a dá se domluvit na místě kde co
Za sebe děkuji pořadatelům i všem ochotným prodejcům

Měli jsme doslova a do písmene "stažený zadnice" díky tomu počasí. Prodejci se vytáhli a včas dorazili až na dva všichni! Smekal jsem před nima, protože když jsem před pátou juchal do Ouval stavět sál, málem jsem uvíznul zprvu za Zelenčí a pak mezi oběma Jirnami se svým svižnikem v závějích.
Lidí přišlo díky meteorologickým podmínkám něco přes polovinu počtu, co vloni na Vánoce (...zplať pánbůh a díky jim. V osm ráno jsme to viděli veskrze černě!). Takže jsme si s Koldou po desáté utřeli studený pot z čela, protože nám majitelé sálu zase přitvrdili.
Bude reportáž na stránkách Akva CZ. Snad do středy. Dneska jsem nebyl schopen, protože jsem byl zbitej jako pes a přiznám se, že jsem celou neděli proválel.... Sál jsme v sobotu ráno připravovali a v po poledni likvidovali "už jen ve třech", protože jeden obvyklý dříč se hodil marod a další se probudil až někdy okolo desáté dopoledne. Dám sem avizo.

Zprávy z Úval:
My tam taky nebyli

,
protože jsme nemohli opustit Branickej očistec, ale bylo tu na návštěvě dost akvaristů, kteří si protáhli výlet z Úval až do Braníka.
Hlásili, že tam bylo hodně lidí, velkej výběr potřeb pro akvaristy a kytek, ale co se týče ryb, tak nikomu nelezly oči z důlků a nepopisoval nějaké mega špeky...
Tak se někdo pochlubte, co jste ulovili.

Před chvílí jsem přišel z rybárny a tak kontroluji poštu a co se děje na akvarijních webech a jsem nějak znervoznělý...Konaly se vlastně letos Úvaly? Ještě jsem se nikoho ze známých neptal, ale vždycky byly minimálně dva weby plné dojmů a názorů a dnes je ticho po pěšině. Na akvaristovi se řešilo jen jarní žrádlo ke vstupence a jinak ticho po pěšině....Tady je úplné ticho. Po deseti letech jsem chyběl, tak kdo bude referovat?

Ohledně altispinos se můžeš domluvit s Greenfishem na ČCK fóru. On je dělá a má tam o nich myslím i témátko s obrázky.

Samozřejmě, že jsou veliké. Do 5 km od Práglu na východ je to největší město....
Autobusy jezdí do Ouval tři a myslím, že minimálně dva z nich z Čerňáku. Stanice na náměstí je hned u hotelu Sokol za kterým je sokolovna. Jinak z Fleischkravalbanhofu každých cca 30 minut vlak a z nádraží je to pěšmo ani ne deset minut.
Pro jistotu jsem mrknul na jízdní řády a zjistil jsem, že přes den z Černého mostu jezdí do Úval jen č. 304 a končí u nádraží.

Poradí mi někdo? Jsou Uvaly velký město? Když pojedu autobusem z Černýho mostu kde mám vystopit? A jak dlouho pak pujdu po svejch?
Rád bych si koupil třeba microgeophagus altispinosus či nějaké druhy laetacara.
A co nějací geophágové????
Mě by tam měl pán přévézt scalare rio manacapuru. Nepřiveze někdo akarky zelené????
Letos v Duisburgu za altumy je prodávali 13-15 eček.
U nás jsou šnekáči doménou doktora Protivy, šéfa ČCK a IRIS.
to Mrakoplash: Včera jsem s Petrem mluvil. Jsou za 500,- á/Ks. A už dlouho nebudou. Má prakticky vyprodáno a do Úval přiveze pár ryb v pytlíkách a to co má nasmlouváno.
neměl by jste nějaký kontakt prosím ? psal jsem všude různě inzeráty i soukrome zpravy lidem , ale zatim se nikdo neozval :(
Já si myslím, že za 500 už nejsou

Taky jsem nad těmi altumy přemýšlel,ale 500Kč za kus se mi opravdu dávat nechce.
Něco by se dalo sehnat snad přes cichlid klub.
priveze nekdo šněkáče ? shanim skupinku 1+3-4 jen mensi druhy ale..
Petr Hák přiveze P.altum.

muzu privest 3 dospele Peru Altum jeden par ( ten si necham) prave nakladl jikry
Prosimtě,nemohl by jsi mi zjistit,jestli někdo přiveze divoké druhy skalár.
Ne. Na většinu ne. Ty má náčelník.
Nemáš na ty prodejce i nějaké kontakty???
Ten je permanentně zde a dle možností jej aktualizuji:
www.akvacz.eu/…
Právě teď aktualizováno. "Zatím" je tam uvedeno přes třicet prodejců, dalších cca šest je v jednání. Pro skalní příznivce našich akcí mohu podotknout, že budou chybět někteří u nás známí prodávající a naopak tentokrát bude dost nových s novým sortimentem.
Myslím, že bys mohl být značně uspokojen, protože jak jsem se dnes dověděl, mělo by tam kromě Marka být více prodejců s terčovci...
Potřeboval bych nějaké levné do 100Kč za kus.
Tak to je jedna z věcí Jardo, co ti mohu garantovat. Sám Marek z Ledečka se svými pověstnými terči tam bude. A pak by měl být snad i Jarda Roučka z Práglu a ten mívá terče taky. No a možná i někdo další.
Zítra odpoledne budu dávat dohromady definitivní seznam a hned to zveřejním na spolkových stránkách.
Nemáte někdo nějaké spojení na mlynáře? Tady na vzkazy asi nemá čas. Potřebuju něco kvůlivá Úvalům.
Starší reakce
Náhodou na nějakého chovatele jihoamerických cichlid kontakt nemáš???
Potřeboval bych akary Heckelovy.
Starší reakce
No teda obávám se, že nejspíš nebude

nejsem pořadatel, ale za Úvaly dýchám. Zkusím pro to něco udělat

nahodou v kvetnu tam byl doooost slusnej vyber ruznych rasborek, nektery druhy se jen tak nesezenou.....
otazka na poradatele, bude tam nekdo prodavat gelove krmivo???
To je otázka. Klidně Vám dám adresu na předáka sokolů, jimž areál patří a když nám vyjednáte, že bude sál zadarmo, nebudeme vstup vybírat vůbec a paní Jarošová, která mrzne u stolečku zadarmo, ušetří na Vánoce za kapesníky.
Víte, ono něco jiného je, když pořádá takové akce "majitel areálu", jako je tomu ve Štítarech a něco jiného je, když si musíte areál pro takovou akci pronajmout... .. a za "tvrdé"!

Přidat reakci
1 ...... 8
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 27323x