Přihlásit se RYBICKY.NET »

Burza Úvaly

NápovědaFórum » Obchody » Burzy 

rostlinna-akvaria.cz
Přejít na předchozí stránku Přejít na další stránku   1  
Burza Úvaly
 Reagovat na tento příspěvek 0  - snehulda007
A co to udělat už zítra? :) Potřebuju nějakou tu kytku a tak a tady v Brodě ani v okolí není pořádná akvaristika. Nebo aspoň o ní nevim :-( A že by se mi chtělo čekat další měsíc... :-|
 Reagovat na tento příspěvek 1  - hostRe: vladislav
Viz.: www.akvacz.eu
akvarista.cz
 Reagovat na tento příspěvek 0  - LiborSprysl Re: vladislav
Výdycky je to v půlce prosince resp. podle toho jak to vychází - dva víkendy před Štědrým dnem
 Reagovat na tento příspěvek 0  - vladislav Re: LiborSprysl
Já měl na mysli upřesnění datumu konání burzy.. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - LiborSprysl Re: vladislav
hop ahoj smich propagace netřeba...to je jako bychom museli připomínat, třeba že jsou Vámoce nebo že se ráno člověk probudí...(někdy )
 Reagovat na tento příspěvek 0  - vladislav
Já se tam chystám..Ale žádná velká propagace burzy zatím není.. :-(

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - mlynář Re: mlynář
Opět aktualizován seznam prodejců.

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - mlynář Re: mlynář
Seznam prodejců doplněn o další.
akvacz.eu/…

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - mlynář – AKVA ÚVALY 2011
Fotka k příspěvku Začínáme se seznamem prodejců: www.akvacz.eu/…
;-)

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - mlynář Re: Lola
Report z Vánočních Úval:
akvacz.eu/…
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Lola Re: Danila
Danila je dobře informovaná :-D Potvrzuji prakticky totéž. Lidí okolo desáté bylo tak akorát a i v tuhle dobu se daly ulovit pěkné rostlinky a dobré rady a kontakty X-) A že tam nebyly mega špeky v podobě ryb se ani nedivím - ztráty by asi byly značné a stačí hodit řeč a dá se domluvit na místě kde co ano
Za sebe děkuji pořadatelům i všem ochotným prodejcům potlesk
 Reagovat na tento příspěvek 0  - mlynář Re: Danila
Měli jsme doslova a do písmene "stažený zadnice" díky tomu počasí. Prodejci se vytáhli a včas dorazili až na dva všichni! Smekal jsem před nima, protože když jsem před pátou juchal do Ouval stavět sál, málem jsem uvíznul zprvu za Zelenčí a pak mezi oběma Jirnami se svým svižnikem v závějích.
Lidí přišlo díky meteorologickým podmínkám něco přes polovinu počtu, co vloni na Vánoce (...zplať pánbůh a díky jim. V osm ráno jsme to viděli veskrze černě!). Takže jsme si s Koldou po desáté utřeli studený pot z čela, protože nám majitelé sálu zase přitvrdili.
Bude reportáž na stránkách Akva CZ. Snad do středy. Dneska jsem nebyl schopen, protože jsem byl zbitej jako pes a přiznám se, že jsem celou neděli proválel.... Sál jsme v sobotu ráno připravovali a v po poledni likvidovali "už jen ve třech", protože jeden obvyklý dříč se hodil marod a další se probudil až někdy okolo desáté dopoledne. Dám sem avizo.
;-)
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Danila Re: LiborSprysl
Zprávy z Úval:

My tam taky nebylismich,
protože jsme nemohli opustit Branickej očistec, ale bylo tu na návštěvě dost akvaristů, kteří si protáhli výlet z Úval až do Braníka.
Hlásili, že tam bylo hodně lidí, velkej výběr potřeb pro akvaristy a kytek, ale co se týče ryb, tak nikomu nelezly oči z důlků a nepopisoval nějaké mega špeky...
Tak se někdo pochlubte, co jste ulovili. ano
 Reagovat na tento příspěvek 0  - LiborSprysl
Před chvílí jsem přišel z rybárny a tak kontroluji poštu a co se děje na akvarijních webech a jsem nějak znervoznělý...Konaly se vlastně letos Úvaly? Ještě jsem se nikoho ze známých neptal, ale vždycky byly minimálně dva weby plné dojmů a názorů a dnes je ticho po pěšině. Na akvaristovi se řešilo jen jarní žrádlo ke vstupence a jinak ticho po pěšině....Tady je úplné ticho. Po deseti letech jsem chyběl, tak kdo bude referovat? coze
 Reagovat na tento příspěvek 0  - mlynář Re: Kuca
Ohledně altispinos se můžeš domluvit s Greenfishem na ČCK fóru. On je dělá a má tam o nich myslím i témátko s obrázky. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - mlynář Re: Jetta
Fotka k příspěvku Samozřejmě, že jsou veliké. Do 5 km od Práglu na východ je to největší město.... :)
Autobusy jezdí do Ouval tři a myslím, že minimálně dva z nich z Čerňáku. Stanice na náměstí je hned u hotelu Sokol za kterým je sokolovna. Jinak z Fleischkravalbanhofu každých cca 30 minut vlak a z nádraží je to pěšmo ani ne deset minut.
Pro jistotu jsem mrknul na jízdní řády a zjistil jsem, že přes den z Černého mostu jezdí do Úval jen č. 304 a končí u nádraží.:-(

Reagovat na tento příspěvek 0  - Jetta – živorodky
Poradí mi někdo? Jsou Uvaly velký město? Když pojedu autobusem z Černýho mostu kde mám vystopit? A jak dlouho pak pujdu po svejch?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Kuca Re: rriki
Rád bych si koupil třeba microgeophagus altispinosus či nějaké druhy laetacara.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - rriki Re: Kuca
bída
Vyzkoušejte
A co nějací geophágové????
bývají tam běžně
Mě by tam měl pán přévézt scalare rio manacapuru. Nepřiveze někdo akarky zelené????
Letos v Duisburgu za altumy je prodávali 13-15 eček.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Kuca
Já můžu přivézt mladé Geophagus Tapajos 3-4cm. 80 Kč/kus.

Pživeze někdo nějaké jihoamerické cichlidy?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - mlynář Re: Danky
U nás jsou šnekáči doménou doktora Protivy, šéfa ČCK a IRIS.

to Mrakoplash: Včera jsem s Petrem mluvil. Jsou za 500,- á/Ks. A už dlouho nebudou. Má prakticky vyprodáno a do Úval přiveze pár ryb v pytlíkách a to co má nasmlouváno.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - DankyRe: mlynář
neměl by jste nějaký kontakt prosím ? psal jsem všude různě inzeráty i soukrome zpravy lidem , ale zatim se nikdo neozval :(
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R Mrakoplash Re: Kuca
Já si myslím, že za 500 už nejsou :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Kuca Re: mlynář
Taky jsem nad těmi altumy přemýšlel,ale 500Kč za kus se mi opravdu dávat nechce.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - mlynář Re: Danky
Něco by se dalo sehnat snad přes cichlid klub.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Danky
priveze nekdo šněkáče ? shanim skupinku 1+3-4 jen mensi druhy ale..
Petr Hák přiveze P.altum. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - DankyRe: Kuca
muzu privest 3 dospele Peru Altum jeden par ( ten si necham) prave nakladl jikry
Prosimtě,nemohl by jsi mi zjistit,jestli někdo přiveze divoké druhy skalár.
Ne. Na většinu ne. Ty má náčelník.
Nemáš na ty prodejce i nějaké kontakty???
Ten je permanentně zde a dle možností jej aktualizuji: www.akvacz.eu/…

Právě teď aktualizováno. "Zatím" je tam uvedeno přes třicet prodejců, dalších cca šest je v jednání. Pro skalní příznivce našich akcí mohu podotknout, že budou chybět někteří u nás známí prodávající a naopak tentokrát bude dost nových s novým sortimentem.

Myslím, že bys mohl být značně uspokojen, protože jak jsem se dnes dověděl, mělo by tam kromě Marka být více prodejců s terčovci...
Potřeboval bych nějaké levné do 100Kč za kus.
Tak to je jedna z věcí Jardo, co ti mohu garantovat. Sám Marek z Ledečka se svými pověstnými terči tam bude. A pak by měl být snad i Jarda Roučka z Práglu a ten mívá terče taky. No a možná i někdo další. ;-)
Zítra odpoledne budu dávat dohromady definitivní seznam a hned to zveřejním na spolkových stránkách.
Přiveze někdo terčovce???
Potřeboval bych 4ks mladých hnědoušů.
Gogle
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - MrakoplashRe: romant
Nebo tady www.akvacz.eu :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R romant Re: stetinka
ceskycichlidklub.eu/…
Tady je taky jako doma.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - PaDa Re: stetinka
On se pohybuje spíš na akvarista.cz, zkus vzkaz tam.
Nebo www.akvarista.cz/…
 Reagovat na tento příspěvek 0  - stetinka
Nemáte někdo nějaké spojení na mlynáře? Tady na vzkazy asi nemá čas. Potřebuju něco kvůlivá Úvalům.

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - RAPRe: Kuca
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Kuca Re: bolek
Náhodou na nějakého chovatele jihoamerických cichlid kontakt nemáš???
Potřeboval bych akary Heckelovy.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - bolek Re: Kuca
Zkus to tady www.piranacr.cz/…
Neznáte někdo nějakého chovatele Tanganických cichlid co pojede do Úval???
Potřeboval bych Neolamprologus brichardi.

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - LiborSprysl Re: Moucha
No teda obávám se, že nejspíš nebude smich nejsem pořadatel, ale za Úvaly dýchám. Zkusím pro to něco udělat:-) palec
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Moucha Re: LiborSprysl
nahodou v kvetnu tam byl doooost slusnej vyber ruznych rasborek, nektery druhy se jen tak nesezenou.....

otazka na poradatele, bude tam nekdo prodavat gelove krmivo???
 Reagovat na tento příspěvek 6  - mlynář Re: Franta
To je otázka. Klidně Vám dám adresu na předáka sokolů, jimž areál patří a když nám vyjednáte, že bude sál zadarmo, nebudeme vstup vybírat vůbec a paní Jarošová, která mrzne u stolečku zadarmo, ušetří na Vánoce za kapesníky. hmm

Víte, ono něco jiného je, když pořádá takové akce "majitel areálu", jako je tomu ve Štítarech a něco jiného je, když si musíte areál pro takovou akci pronajmout... .. a za "tvrdé"! :-)

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... 8

Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 27323x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/5136-uvaly?od=183