Přihlásit se RYBICKY.NET »

Burza Úvaly

NápovědaFórum » Obchody » Burzy 

rostlinna-akvaria.cz
Přejít na předchozí stránku Přejít na další stránku   1  
Burza Úvaly
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R rak
Nebude tam někdo s korýši ( raci a kraby)?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - kahua Re: snehulda007
Psal mi, že asi 2 prodejci by tam být měli ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - kahua Re: LiborSprysl
Jarda jede, ale ne s prodejem krevetek, ale mě přiveze smich
 Reagovat na tento příspěvek 0  - LiborSprysl Re: snehulda007
No měl by se objevit Jarda Chalupek...ten už nic jiného než krevetky nedělá...tak zkuste hledat...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - snehulda007
Nevíte jestli bude na burze někdo s krevetkama? Konkrétně mě zajímají Caridina cantonensis sp. Tiger a Neocaridina palmata sp. Green.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - AlQuds – galaxky?
Loni jsem si v Uvalech koupil galaxky. Bude je tam nekdo prodavat i letos?
 Reagovat na tento příspěvek 3  - mlynář Re: LiborSprysl
Tak si pořiď vozejk. Však sokolovna je bezb. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - LiborSprysl Re: toncek
Pokud někdo budete chtít nějaké ryby, pište vzkazů, zatím to vypadá, že jedu, protože jakžtakž chodím, byť opět jedno koleno začíná stávkovat smich Z cichlid jsou k mání nikaragujci, perleťáci, rivuláti, dva páry spilurusů a lifalilky. Divokých živorodek je k mání docela dost bohatý sortiment. Ze šlechtěných jen BM, případně nějaká mečovka.
 Reagovat na tento příspěvek 3  - toncek
Vážení přátelé znovu se blíží Vánoční burza a rád bych Vás pozval za sebe a náš Úvalský spolek.Z mé strany se můžete těšit na velký výběr rostlinek,budou i mateční echynodory a dalších asi 80 druhů rostlin. ahoj ahoj

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 3  - mlynář – XIV. VÁNOČNÍ AKVATRH v Úvalech - 2012
Fotka k příspěvku .

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - glumča Re: mlynář
díky,tak to s nima podle toho,co jsem četla,tak těžký nebude... :-D
no vida,co všechno u nás u Papíka nemají... ;-)
Ještě náhodou nevíte jestli tam bude někdo se šnekama? Schánim tylomelanii sp.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - mlynář Re: glumča
glumča napsala....jednou bych chtěla zkusit ty čokoládový čichavce...
akvacz.eu/…
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - glumča Re: rak
o krevetky?uvidím,kolik jich nalovím,tolik udělám pytlíčků ;-) večer písnu vzkaz.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R rak Re: glumča
Když by nějaké zbyly tak bych také měl zájem.Hlavně mam ale zájem o nějaké raky a kraby ,nepoveze je tam někdo?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - glumča Re: tomchamik
Rybky teď další neplánuju,nejdřív musím založit třístovku,tak je bych je nechtěla dávat do nový nádrže.Tak mě budu spíš ráda za rady ano ,jednou bych chtěla zkusit ty čokoládový čichavce...
Jen ty krevetky nejsou oddělené,bude to fakt ten mix obyčejných a cherry,neva?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - tomchamikRe: glumča
Určitě mám zájem o mech i krevetky,,,co za ně???koukni na www.tomchamik.cz
v nabídce se dá něco najít.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - glumča Re: dimmur
Jojo,nějak se mi hodně rozrostl :-) jedete na burzu?domluvíme se po vzkazech,jo?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - dimmur Re: glumča
mate javskej mech? Kousek shanim.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - glumča
kdo pojedete do Úval,nechcete někdo jávskej mech a mix krevetek červených a cherry?Můžu vzít s sebou.Vyměním nebo daruju
 Reagovat na tento příspěvek 0  - LiborSprysl Re: vlk9
Protože už mám na nějaké ryby objednávky pro lidi, kteří například "do Čech" zajíždí jen občas, ale Úvaly si ujít nenechají, tak lze přes vzkazník objednávat (seriozně) divoké živorodky i různé barvy mečovek z kmenových chovů. Lze i cichlidy...T.aureus, A.rivulatus, H.nicaraguense,P.multicolor a nicholsi. Přijíždím hned při otevření smich

Edit: Ze živorodek je k mání G.metallicus a falcatus, omezeněji P.prolifica, N.elegans,X.kalmani, P.amates, P.caudomaculatus reticulatus...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - vlk9 Re: snehulda007
asi dva měsíce zpátky jsem na ně narazil v zoo branik palec no neodolal jsem stydim
 Reagovat na tento příspěvek 0  - snehulda007 Re: tomchamik
Super!!!Tak ještě by tam moh někdo nabízet štikovce prstencové a nemělo by chybu palec
 Reagovat na tento příspěvek 0  - tomchamikRe: snehulda007
Bude a bude opět nepřehlédnutelný smich
Doufám,že tam zase bude pan Slaminka.Potřebuju zas nějaký kytky palec
 Reagovat na tento příspěvek 3  - mlynář
UPOZORNĚNÍ PRO VŠECHNY, KTEŘÍ JSOU ZVYKLÍ JEZDIT DO ÚVAL OD SEVERU (R10,D8,D11, ze směru Brandýs n/L, atd.)
V Úvalech je v rekonstrukci most přes železnici a není tudíž možné projet do Úval po silnici č. 101 od Jiren, atd.
Jedna objížďka je pře Šestajovice, Klánovice, Újezd nad Lesy a následně dle místní úpravy trasy do Úval (od Prahy) a druhá přes Nehvizdy, Horoušany, Tlustovousy.
Ti, kteří hodlají jet do Úval po D11 mohou využít i exit Sadská a přes Poříčany a Český Brod se dostat na Kolínskou a dále pak do Uval.
Rekonstrukce mostu má být hotova v průběhu léta a my doufáme, že tyto potíže na Vánoce již nebudou.
:-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - tomchamik
Již tuto sobotu akva burza Uvaly ;-)

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 1  - mlynář – AKVA ÚVALY
Fotka k příspěvkuFotka k příspěvku

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - mlynář Re: Bak
Ten "vytáhlej pán" byl p. T.Slaminka přímo z úvalského spolku. Ono je to vidět právě i na něm, jak u nich doma všechno utěšeně roste... Nejen rostliny. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - snehulda007 Re: Bak
Vážně?Tak to jsem guma.Kupoval jsem u něj nádhernej anubias a cryptošku,ale hemiantu jsem si nevšim tone Tak holt budu muset zajít na oční...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - RAPRe: Bak
Ano, měl zajímavé druhy rostlin i přehled.
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Bak Re: snehulda007
hemianthus byl u vytáhlýho pána uprostřed sálu, měl pekelnej přehled o kytkách a taky měly kytky krásnou barvu a byly dobře rostlý.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R rak Re: tomchamik
Já jsem byl taky spokojený ,ale jak již jsem napsal tak prodejců bylo málo (ty co tam byly, tak prodávají na Pankráci) takže žádné velké překvapení se nekonalo.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - tomchamikRe: Usine
škoda,že jsme se minuli...já tam byl od 5 ráno a asi v 10 jsem jel dom to dospat..
Dost prodejců mělo víc stolů a sortiment roztažený,jinak se domnívám,že kapacitně to je vytížené,,pak už by se nedalo projít.... :-(
 Reagovat na tento příspěvek 0  - vladislav
Já jsem byl taky spokojený.....Super...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R rak Re: tomchamik
Hned na začátku ( 8 hod).
 Reagovat na tento příspěvek 0  - UsineRe: tomchamik
Jsi na omylu prodejců bylo tentokrát opravdu málo o proti jiným letům. :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - tomchamikRe: rak
V kolik jsi tam byl??Nakonec krom jednoho prodejce přišli všichni co měli zadané stoly,žel to není nafukovací a nacpat tam víc prodejců není možné,,nedalo by se procházet,na cca 20 zájemců o stůl se nedostalo. :-(
 Reagovat na tento příspěvek 0  - AlQuds – letosni Uvaly
Ja osobne jsem byl s letosnimi predvanocnimi Uvaly vic nez spokojen. Konecne jsem si poridil galaxky, zakoupil i par plzu Clithon corona, oboji za super ceny. Pribral jsem zive krmeni, par krevetek a spokojene pelasil domu. ano Prislo mi, ze i nabidka zeleniny byla o neco bohatejsi nez pri mych dvou predchozich navstevach, v kazdem pripade diky organizatorum, ze tuto akci poradaji. potlesk
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R rak Re: snehulda007
Taky jsem tam byl, a byl jsem dosti překvapen jak tam bylo málo prodejců ( některé stoly byly prázdné). :-(
 Reagovat na tento příspěvek 0  - snehulda007 Re: Bak
Tak nakonec tam zas takovej nával nebyl ale tim líp...teda aspoň pro mě :-) Tak jsem koupil kytky a krevetky. Kytky měli za dost dobrý ceny. palec Akorát jsem tam teda nesehnal hemiantus...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Bob66 Re: snehulda007
Na vánoční Úvalské burze bývá docela nával ;-)
Můžu se zeptat jak to na burze vypadá (probíhá?) Jde mi o to jestli sebou můžu vzít tříletého syna nebo ho mam radši nechat doma?Myslim kvůli tlačenici..

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - tomchamikRe: vladislav
tentokrát je to ještě určitě na "svém" místě ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - vladislav
Takže už v sobotu..Docela se těším..Jen doufám,že to bude tak jako vždy na stejném místě???.Abych se v Úvalech neztratil.. :)

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - mlynář Re: snehulda007
Fotka k příspěvku No. S tím jsme začínali v roce ´98. Na první přišlo 120 návštěvníků, na druhou 40 a na třetí dvanáct. Pak probělo ještě pár akcí po měsíci a zabalili jsme to. Od dalšího roku se rozjely dnešní obligátní dvě akce. Na konci května a před Vánocema.
Jinak platí pro zájemce, že se (nejen) ouvalští akvaristé scházejí v poslední době každý měsíc u Koldy... (viz: ceskycichlidklub.eu/… ). Přesto, že na ně chodí skoro výhradně cichlidáři, jedná se o setkání přístupná pro každého zájemce. ;-)

Edit: Ještě drobná poznámka. Vzhledem k tomu, že nájem za prostory sokolovny stoupá vělmi rychle (snad měsíc od měsíce...) a pro náš spolek začíná být dost drastický, hledáme nové prostory, aby akce vůbec mohly pokračovat. Buď se to co nejdříve povede a nebo to zabalíme. Naděje trochu svítá, tak uvidíme. Něco se rýsuje o cca sto metrů výše nahoře na náměstí (blíž k nádraží). Dáme včas vědět! :-)

Reagovat na tento příspěvek 0  - kulichRe: vladislav
Uvaly letos vychází tuším na 10.12
 Reagovat na tento příspěvek 0  - rriki Re: snehulda007
No kdyby jsi věděl co je stím za problém a ne vždy ten sál je volný.A pokud Ti nevadí jezdit do Bráníka tak každou neděli je burza na Pankráci a v neděli ráno je po Praze klid
 Reagovat na tento příspěvek 0  - snehulda007 Re: Macik33
juju o Českym. Je to tu fakt bída. Hm tak tam to neznám. Já jezdim do Braníka,ale vytáčí mě ta cesta po Praze. A přitom by stačilo udělat v Úvalech burzu trochu častějš ;-)
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Macik33 Re: snehulda007
Jestli mluvíš o Českým Brodě, tak to je pravda, že tady žádná pořádná akvaristika není. Vím o jedné v Kutné Hoře, ta docela stojí za to :-D

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... 8

Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 27323x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/5136-uvaly?od=133