E-shop
Právě jsem dokončil nákup ve dvou e-shopech s akvaristikou a oba mohu jen doporučit.
Přehlednost, komunikace, rychlost, nemělo to chybu.
Jednalo se o
www.rostlinna-akvaria.cz a
www.habeo.czStarší reakce
Ahoj,
už jsem se setkala s eshopy, které měli nákup jen pro registrované , je možné, že to bude podobný eshop. S tímto eshopem nemám žádné zkušenosti, je asi lákavý kvůli vcelku nízkých cen. Ale nějak tam nefunguje nic, ani ta registrace.
0 17.10.2020 19:43 Franťáček – akvarijnirosliny.eu
Dobrý den, nevíte někdo jak se dá nakupovat na eshopu akvarijnirostliny.eu? Problém je v tom, že u zboží není funkce koupit nebo vložit do košíku.
Starší reakce
Ahoj z krevetkus.cz jsem už párkrát nakupovala a vždy bez problému, krásné zdravé krevetky i rostliny.
0 11.03.2020 22:45 Králík Máte někdo zkušenost s e-shopem krevetkus.cz? Děkuji
Starší reakce
Vše dorazilo v pořadku a jako omluva dárek krmivo pro ryby...

Bral jsem většinu kytek do "K pronájmu", poprvé, ( Daho většinou nemá vše skladem) a spokojenost.
Taky mohu jen doporučit, Jirka S. je férový a pohodový chlap, žádný šmejd.
Můžu rozhodně doporučit, s majitelem je výborná komunikace a rostliny má pěkné.

No já mám Plánice fakt hodně z ruky, takže pro mě přichází do úvahy jenom pošta.
Ano, bral jsem u něj spoustu rostlin (osobní odběr), výborná zkušenost (přístup i kvalita).
Není to překupník, většina je z jeho pěstírny.
Zdravím všechny,
znáte někdo tento e-shop?
www.fytosel.cz
Nakupoval jste někdo od toho člověka? Pokud ano, byli jste spokojeni?
Starší reakce
dnes jsem na akvaristiku 365 volal, někdo to položil a přišla sms "napište co chcete"
...jel jsem se tam podívat ( cca z práce do Hlučína 9km)
Obchod Akvaristika je zaplněný :
www.zasilkovna.cz/…
Nejlepší stránky prý ( a aktualizované) jsou :
www.akvaristika-24.cz/…
jde spíše o byznys všemi směry

Myslíte že tenhle E-shop je dobrý? Mi se moc nezdá ale prodávají tam Bojovnici nebojovnou, kterou jsem nikde jinde neviděl.
www.kalaba.eu Můžete mi prosím doporučit prověřeného prodejce rybek v okolí Ostrava, Frýdek Místek, Frýdlant n/O a nebo kvalitní prověřený eshop....děkuji
Tak dnes se mi pán ozval,s omluvou,že vše ve středu vyřídí a zboží odešle,za odměnu mi dal 30kč slevu za nákup,bohužel,mám ve zvyku zboží platit převodem ihned....

Už mají i stejný znak/logo u názvu.
No já jsem tam chodil i do kamenného obchodu a majitel byl moc fajn.
někdy začátkem roku asi - v prosinci jsem nakupoval ještě při starém majiteli v pohodě a v březnu už to bylo všechno jinak...
byl jsem z toho strašně zklamaný ( protože jsem si toho všiml, až po té objednávce), nakupoval jsem tam rád a do té doby bylo vše v pohodě...

Ani jsem nezaregistroval že přírodní akvária změnila majitele. Kdy se to stalo?
Souhlas, já při té poslední objednávce bral mech, kterej tu tenkrát nikdo jinej neměl, jenom údajně on.
Ahoj,
Nemám zkušenost přímo s tímto obchodem
akvaristika-365.cz, ale s jiným, který vlastní stejný člověk, což je dle mě v podstatě to stejné - pokud ne prosím OT.
Dřív jsem nakupoval rád na
www.prirodni-akvaria.cz a vše bylo v pohodě. Pak aniž, bych si všiml, obchod přešel do vlastnictví stejnému člověku, který vlastní i tu akvaristiku 365 a katastrofa. Kupoval jsem tam tenkrát Eleocharis minima (byly jediní kteří jej tenkrát měli SKLADEM - což ve finále nebyla pravda ) x dní (dlouho) i po urgování objednávky ticho po pěšině ( protože nebylo skladem ), až jsem napsal, že tedy objednávku ruším ( mezitím naskladnily v aqua daho ) najednou velká komunikace a neodbytné nabídky jiných rostlinek které jsem nechtěl a jsou zaručeně skladem, čemuž jsem už tedy nevěřil a od smlouvy odstoupil, což proběhlo v pohodě...
Takže předpokládám, že tvůj problém je, že jsi objednávala něco co je v eshopu "skladem", ale ono ve skutečnosti není, tak ti asi nezbývá než počkat. já ale tenkrát objednával na dobírku...

No ta moje objednávka,bude asi stejny problem,ještě se uklidnuji tím,že je doba dovolenych....
Já jsem od nich nakupoval 4x a ok, pak při pátém nákupu bez odezvy, poté proběhly nějaké urgence, mazání medu kolem huby a nic z toho - po měsíci jsem na to hodil bobek, s objednávkou jsem se rozloučil a už si tam nikdy nic nekoupím.
Dost mě to mrzelo, nakupoval jsem tam rád.
Tak řikás,vydržet,no snad to dojde...

Jednou jsem objednával, nakonec dorazilo, co jsem objednal, chvilku to trvalo, komunikace žádná neproběhla

0 30.08.2019 14:13 Silviebaris Máte někdo zkušenost s tímhle obchodem...V uterý jsem objednala akvarijní testy,zaplatila převodem a odezva žádná,telefon neberou...
www.akvaristika-365.czStarší reakce
Nepsal jsem, že je to velký pěstitel, ale že ta pěstírna je na to, kde funguje, velká a v Ústí patrně největší.

Já jsem měl až na jednu výjimku zkušenost dobrou, ale pokud by se to mělo opakovat, budu nakupovat jinde.
Já jsem teď s rostlinkami od Rataje taky spokojená

Čuměla jsem jak puk, když mi dorazily, fakt parádní kytky

0 08.03.2019 20:43 Silviebaris –
Re: NHKG taky má poslední objednávka u Rataje byla super..polepšil se

V přízemí paneláku... to není velký pěstitel.
A Růžička zaměňuje bez ptaní a bez upozornění, takže u mě vyřízen.
Pavel Růžička je pěstitel, má velkou pěstírnu v přízemí paneláku, ten e-shop jsem zkusil kvůli osobnímu odběru, reklamovat se náhrady ale daly, to, že dodavatel nebyl schopen dostát objednávce už je další věc.
www.atzhoranek.cz Hodně i oni 3 v zimě dováží protože u nás to v zimě moc neroste ale poptávka je největší.

mohu se zeptat na tu velkou trojku?
Kdo patří ještě k Ratajovi a AquaDaho? nebo to je ještě někdo jiný?
Problém je že kupuješ u překupníků a ne přímých pěstitelů. Splést se sice může každý a pokud schází označení můžou rostliny rozsazovat ale to už je spekulace. Všichni totiž nakupují hlavně od těch tří největších a pak přeprodávají.

Já se s náhradami setkal letos poprvé, e-shop, jak jsem zjistil, byl pouze zprostředkovatel od Rataje. Přišel jsem na to po rozbalení, rostlinky nebyly ani značené. Reklamoval jsem to, a protože jsem je v e-shopu vyzvedával osobně, dohodli jsme se, že je vrátím, až si pojedu pro nové. Z Rataje opět poslali náhradu a já mezitím zasadil ty došlé. U akvariumruzicka.cz jsem minule místo rotala walichii dostal stolístek při osobním odběru (!), čehož si všimla až z fotky tramtra

, ale jinak zkušenost dobra. Spokojen jsem byl vždy u prirodni-akvaria.cz, rychlé dodání, kvalitní rostlinky, rychle se chytly.
Některé věci tam nevypadají zle, ale zarazilo mně třeba u stonkovek - množství 3 ks?
Co jsem dosud vyzkoušel, bylo vždy u stonkovek množství v rozmezí 6 až 10, někde i více stonků. Hodně záleží na druhu, levných bývá víc.
Když shrnu svoje zkušenosti:
p. Skácel - naprostá spokojenost, vřele doporučuji
www.akvarijnirostliny.eu
p. Růžička - rovněž spokojenost
www.akvariumruzicka-eshop.cz
p. Rodriguez - slabší, kytky sice dorazily, ale vázlo to
Starší reakce
Tak pana Sýkoru také znám ale také používá náhrady, už jsem na jeho stránky dlouho nekoukal jestli to tam má ještě napsané.

0 24.09.2018 09:12
ZDRI [1415] Já bral většinu rostlin u pana Sýkory, zde:
www.fytosel.cz/…
Ale nemám zkušenost s posíláním poštou, zajel jsem si tam osobně.
S ohledem na jeho ceny se to i tak vyplatilo, člověk má navíc kontrolu, co si bere.
Není to překupník, vše sám pěstuje (malý akvaskleník, "přilepený" k domu).
Výhodou je, že drtivá většina jeho rostlin jsou submerzy, vyjma pár atypů (kelímky in-vitro).
Tak to jsem netušil, ani mě to nenapadlo. Příště to tam napíšu
Náhrady jsou běžná praxe musíš vysloveně žádat že je nechceš.

No, jelikož teprve stále začínám tak mi koukám dlouho potrvá než proniknu do praktik těchto eshopů s akvaristikou

jak jsem psal, co se týká kytek tak to byla asi poslední objednávka od nich

Většinu rostlin si
www.rostlinna-akvaria.cz/… nechává dodávat z
www.aqua-daho.cz/… proto je tam tak dlouhá dodací lhůta a ty rostliny cestují dvakrát tak po 14 dnech v balíku nečekejte zázraky, navíc mi přijde že raději napíši lístek s omluvou (výmluvou) než aby vše rozbalovali a kontrolovali. Ověřeno přímo u
www.aqua-daho.cz měl jsem podobný problém

Však já ti to neberu. Mám malého prcka a psala jsem tu zprávu na pokračování takže jsem si tvůj příspěvek přečetla až po odeslání. Reagovala jsem na Saru. Jojo četla jsem to už někde na tomto foru, že je to běžné že pošlou jinou kytky, když nemají tu kterou si chtěl a právě to jsem četla na jejich stránkách. Teoreticky skladem by ti měli poslat tu správnou a při označení dostupné ti pošlou co jim přijde pod ruku

Mě nešlo ani tak o noviny jako o to že mi neposlali to co jsem chtěl a zaplatil. Bez varování mi pošlou náhrady a ještě k tomu jedna z nich náročná na podmínky. Přitom jsem chtěl rozšířit stávající kytky které mám o ty samé
Chci zkusit Tiger Lotus, jinak nemám úplně rozhodnuto, ale stejně se mi příčí, že bych dostala něco jiného než objednám. Jsem totiž hrozně nerozhodná, když je něčeho moc a jsem schopná to vybírat a rozmýšlet dlouho, tak by mě to pak asi naštvalo. Rostlinna-akvaria jsem taky zvažovala, ale nabídka je podobná jako u aqua-daho a nelíbí se mi, že mají rostliny skladem a nebo dostupné ve více ks (což znamená právě to co nechci). Nedávno jsem vyhrála 5 kytek v soutěži a taky byli v novinách v jednom pytlíku a všechny byly v pohodě, to bych asi neviděla jako problém. A snažím se o kompromis mezi náročností a tím co se mi líbí

, tak uvidíme jak to dopadne. Abych nezapomněla tak všem děkuju za postřehy.
Moje zkušenost s tímto eshopem skrz kytky je negativní, když překousnu že balí kytky do novin, tak na květenstvo jsem čekal skoro dva týdny, když jsem po asi 3 dnech psal email kde mám zboží odpověděli mi že jedna z kytek je prý v pěstírně a závaží 1x týdně v úterý tak aby zajistili co nejlepší kondici kytek. Říkám si ok, ve finále mi po necelých dvou týdnech dorazila krabička o rozměrech cca 25cmx15x10cm a v ní jednom pytliku zabaleny v novinách (každá zvlášť) košíčky a namačkané v krabici, říkám si ok ale po rozbalení 4 objednaných košíčků byly 3 jiné než jsem chtěl a u tohi jakýsi papírek že původní kytky nebyli buď v dobré kondici a nebo je dodavatel nedodal tak mi posílají náhradu, což mi vadí jelikož jsem chtěl rozšířit stávající druhy kytek a né tam dávat nové. Jedna z nich podle atlasu je náročná na co2 apod.. tak jsem jim odepsal že kytky v pondělí posílám zpět, nejde mi o ty drobný cca 130kč ale o princip jednání. Navíc samotná zasilkovna čekala skoro dva dny než jim dal eshop kytky k odeslání. Když jsem objednal kytky z Rataje tak dorazili nezmuchlaný a precizně zabalený. Jinak vše ostatní od nich krom kytek dorazilo ok.
Přidat reakci
1 ...... 10 11
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 17638x