Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

E-shop

NápovědaFórum » Obchody » E-shopy 

Přejít na předchozí stránkuPřejít na další stránku   1  
E-shop
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   27.10.2020 13:06 Silviebaris Re: Yirka
Co se týče eshopu www.habeo.cz ,určitě super,maj i kamenný obchody a za mě topka,super ochotnej personál,maj i své FB stránky.. cs-cz.facebook.com/… ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 4   27.10.2020 13:00 Muž Yirka [9258] – Zkušenost
Právě jsem dokončil nákup ve dvou e-shopech s akvaristikou a oba mohu jen doporučit.
Přehlednost, komunikace, rychlost, nemělo to chybu. palec
Jednalo se o www.rostlinna-akvaria.cz a www.habeo.cz

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   18.10.2020 07:35 Žena Pavla28 [231] Re: Franťáček
Ahoj,

už jsem se setkala s eshopy, které měli nákup jen pro registrované , je možné, že to bude podobný eshop. S tímto eshopem nemám žádné zkušenosti, je asi lákavý kvůli vcelku nízkých cen. Ale nějak tam nefunguje nic, ani ta registrace.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.10.2020 19:43 Franťáček – akvarijnirosliny.eu
Dobrý den, nevíte někdo jak se dá nakupovat na eshopu akvarijnirostliny.eu? Problém je v tom, že u zboží není funkce koupit nebo vložit do košíku.

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   12.03.2020 07:22 Žena Pavla28 [231] Re: Králík
Ahoj z krevetkus.cz jsem už párkrát nakupovala a vždy bez problému, krásné zdravé krevetky i rostliny.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   11.03.2020 22:45 Králík
Máte někdo zkušenost s e-shopem krevetkus.cz? Děkuji

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 4   10.09.2019 10:19 Silviebaris Re: zervajs
Vše dorazilo v pořadku a jako omluva dárek krmivo pro ryby... palec
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.09.2019 16:44 Muž zervajs [336] - RostlinyRe: zelenakapusta
Bral jsem většinu kytek do "K pronájmu", poprvé, ( Daho většinou nemá vše skladem) a spokojenost.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   09.09.2019 16:36 Muž DavFM [1372] - Corydoras&ApistogrammaRe: zelenakapusta
Taky mohu jen doporučit, Jirka S. je férový a pohodový chlap, žádný šmejd.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   09.09.2019 16:09 Žena Kaira [927] - LabyrintkyRe: zelenakapusta
Můžu rozhodně doporučit, s majitelem je výborná komunikace a rostliny má pěkné. :-)
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.09.2019 16:07 Žena zelenakapusta [1717] Re: ZDRI
No já mám Plánice fakt hodně z ruky, takže pro mě přichází do úvahy jenom pošta.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   09.09.2019 15:56 Muž ZDRI [1415] Re: zelenakapusta
Ano, bral jsem u něj spoustu rostlin (osobní odběr), výborná zkušenost (přístup i kvalita).
Není to překupník, většina je z jeho pěstírny.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.09.2019 15:34 Žena zelenakapusta [1717] – https://www.fytosel.cz
Zdravím všechny,

znáte někdo tento e-shop? www.fytosel.cz
Nakupoval jste někdo od toho člověka? Pokud ano, byli jste spokojeni?

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   03.09.2019 20:54 Muž zervajs [336] - RostlinyRe: silviebaris
dnes jsem na akvaristiku 365 volal, někdo to položil a přišla sms "napište co chcete" :-O
...jel jsem se tam podívat ( cca z práce do Hlučína 9km)
Obchod Akvaristika je zaplněný :
www.zasilkovna.cz/…
Nejlepší stránky prý ( a aktualizované) jsou : www.akvaristika-24.cz/…
jde spíše o byznys všemi směry smich
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.09.2019 19:23 Muž Gupík [0] – Ryba
Myslíte že tenhle E-shop je dobrý? Mi se moc nezdá ale prodávají tam Bojovnici nebojovnou, kterou jsem nikde jinde neviděl. hmm www.kalaba.eu
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.09.2019 17:01 Muž Vevod [5] – Akvarijní rybičky
Můžete mi prosím doporučit prověřeného prodejce rybek v okolí Ostrava, Frýdek Místek, Frýdlant n/O a nebo kvalitní prověřený eshop....děkuji
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.09.2019 15:51 Silviebaris Jarry,Manuchavez,Blackie
Tak dnes se mi pán ozval,s omluvou,že vše ve středu vyřídí a zboží odešle,za odměnu mi dal 30kč slevu za nákup,bohužel,mám ve zvyku zboží platit převodem ihned.... ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   31.08.2019 10:18 Muž Planorbella [643] Re: Smetany
Už mají i stejný znak/logo u názvu.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   31.08.2019 10:15 Muž Smetany [1226] Re: Blackie89
No já jsem tam chodil i do kamenného obchodu a majitel byl moc fajn.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   31.08.2019 10:13 Muž Blackie89 [493] Re: Smetany
ahoj
někdy začátkem roku asi - v prosinci jsem nakupoval ještě při starém majiteli v pohodě a v březnu už to bylo všechno jinak...
byl jsem z toho strašně zklamaný ( protože jsem si toho všiml, až po té objednávce), nakupoval jsem tam rád a do té doby bylo vše v pohodě... hmm
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   31.08.2019 10:10 Muž Smetany [1226] Re: Blackie89
Ani jsem nezaregistroval že přírodní akvária změnila majitele. Kdy se to stalo?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   31.08.2019 10:05 Muž ManuChavez [1035] - Teď už hlavně krevetyRe: Blackie89
Souhlas, já při té poslední objednávce bral mech, kterej tu tenkrát nikdo jinej neměl, jenom údajně on.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   31.08.2019 09:52 Muž Blackie89 [493] Re: silviebaris
Ahoj,
Nemám zkušenost přímo s tímto obchodem akvaristika-365.cz, ale s jiným, který vlastní stejný člověk, což je dle mě v podstatě to stejné - pokud ne prosím OT.

Dřív jsem nakupoval rád na www.prirodni-akvaria.cz a vše bylo v pohodě. Pak aniž, bych si všiml, obchod přešel do vlastnictví stejnému člověku, který vlastní i tu akvaristiku 365 a katastrofa. Kupoval jsem tam tenkrát Eleocharis minima (byly jediní kteří jej tenkrát měli SKLADEM - což ve finále nebyla pravda ) x dní (dlouho) i po urgování objednávky ticho po pěšině ( protože nebylo skladem ), až jsem napsal, že tedy objednávku ruším ( mezitím naskladnily v aqua daho ) najednou velká komunikace a neodbytné nabídky jiných rostlinek které jsem nechtěl a jsou zaručeně skladem, čemuž jsem už tedy nevěřil a od smlouvy odstoupil, což proběhlo v pohodě... ano
Takže předpokládám, že tvůj problém je, že jsi objednávala něco co je v eshopu "skladem", ale ono ve skutečnosti není, tak ti asi nezbývá než počkat. já ale tenkrát objednával na dobírku... :-O
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   31.08.2019 09:16 Silviebaris Re: ManuChavez
No ta moje objednávka,bude asi stejny problem,ještě se uklidnuji tím,že je doba dovolenych....
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   31.08.2019 09:13 Muž ManuChavez [1035] - Teď už hlavně krevetyRe: silviebaris
Já jsem od nich nakupoval 4x a ok, pak při pátém nákupu bez odezvy, poté proběhly nějaké urgence, mazání medu kolem huby a nic z toho - po měsíci jsem na to hodil bobek, s objednávkou jsem se rozloučil a už si tam nikdy nic nekoupím.
Dost mě to mrzelo, nakupoval jsem tam rád.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   30.08.2019 14:50 Silviebaris Re: Jarry
Tak řikás,vydržet,no snad to dojde... hmm
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   30.08.2019 14:46 Muž Jarry [1442] Re: silviebaris
Jednou jsem objednával, nakonec dorazilo, co jsem objednal, chvilku to trvalo, komunikace žádná neproběhla:-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   30.08.2019 14:13 Silviebaris
Máte někdo zkušenost s tímhle obchodem...V uterý jsem objednala akvarijní testy,zaplatila převodem a odezva žádná,telefon neberou... www.akvaristika-365.cz

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.03.2019 20:53 Muž KMatteo [36] Re: Maq
Nepsal jsem, že je to velký pěstitel, ale že ta pěstírna je na to, kde funguje, velká a v Ústí patrně největší. ;-) Já jsem měl až na jednu výjimku zkušenost dobrou, ale pokud by se to mělo opakovat, budu nakupovat jinde.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.03.2019 20:48 Andaska Re: silviebaris, NHKG
Já jsem teď s rostlinkami od Rataje taky spokojená ano Čuměla jsem jak puk, když mi dorazily, fakt parádní kytky palec
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.03.2019 20:43 Silviebaris Re: NHKG
taky má poslední objednávka u Rataje byla super..polepšil se palec
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.03.2019 20:42 Muž NHKG [3901] - Hadohlavci
Mě teď potěšil mile Rataj. Bral jsem od něj dříve a kvalita rostlin byla mizerná, ostatní (komunikace, balení, ...) nic moc. Teď jsem mu dal zase šanci, protože měl rostliny co jsem chtěl skladem a kvalita rostlin byla super, ostatní taky. To se tak zlepšil, nebo to je náhoda?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.03.2019 20:36 Maq Re: KMatteo
V přízemí paneláku... to není velký pěstitel.
A Růžička zaměňuje bez ptaní a bez upozornění, takže u mě vyřízen.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.03.2019 20:25 Muž KMatteo [36] Re: vaclav
Pavel Růžička je pěstitel, má velkou pěstírnu v přízemí paneláku, ten e-shop jsem zkusil kvůli osobnímu odběru, reklamovat se náhrady ale daly, to, že dodavatel nebyl schopen dostát objednávce už je další věc.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.03.2019 18:03 R Muž vaclav [15085] - Echinodory + stonkové rostlinyRe: Zip
www.atzhoranek.cz Hodně i oni 3 v zimě dováží protože u nás to v zimě moc neroste ale poptávka je největší. :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.03.2019 17:56 Muž Zip [277] Re: vaclav
mohu se zeptat na tu velkou trojku?
Kdo patří ještě k Ratajovi a AquaDaho? nebo to je ještě někdo jiný?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.03.2019 17:12 R Muž vaclav [15085] - Echinodory + stonkové rostlinyRe: KMatteo
Problém je že kupuješ u překupníků a ne přímých pěstitelů. Splést se sice může každý a pokud schází označení můžou rostliny rozsazovat ale to už je spekulace. Všichni totiž nakupují hlavně od těch tří největších a pak přeprodávají. :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.03.2019 17:05 Muž KMatteo [36] Re: vaclav
Já se s náhradami setkal letos poprvé, e-shop, jak jsem zjistil, byl pouze zprostředkovatel od Rataje. Přišel jsem na to po rozbalení, rostlinky nebyly ani značené. Reklamoval jsem to, a protože jsem je v e-shopu vyzvedával osobně, dohodli jsme se, že je vrátím, až si pojedu pro nové. Z Rataje opět poslali náhradu a já mezitím zasadil ty došlé. U akvariumruzicka.cz jsem minule místo rotala walichii dostal stolístek při osobním odběru (!), čehož si všimla až z fotky tramtra :-D , ale jinak zkušenost dobra. Spokojen jsem byl vždy u prirodni-akvaria.cz, rychlé dodání, kvalitní rostlinky, rychle se chytly.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.03.2019 00:13 R Muž Guppy [2296] - Rostliny, paví očka, malé cichlidyRe: vlka
Některé věci tam nevypadají zle, ale zarazilo mně třeba u stonkovek - množství 3 ks? :-O
Co jsem dosud vyzkoušel, bylo vždy u stonkovek množství v rozmezí 6 až 10, někde i více stonků. Hodně záleží na druhu, levných bývá víc.
Když shrnu svoje zkušenosti:
p. Skácel - naprostá spokojenost, vřele doporučuji www.akvarijnirostliny.eu
p. Růžička - rovněž spokojenost www.akvariumruzicka-eshop.cz
p. Rodriguez - slabší, kytky sice dorazily, ale vázlo to
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   07.03.2019 23:02 Muž vlka [3529] – neznám?

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.09.2018 10:45 R Muž vaclav [15085] - Echinodory + stonkové rostlinyRe: ZDRI
Tak pana Sýkoru také znám ale také používá náhrady, už jsem na jeho stránky dlouho nekoukal jestli to tam má ještě napsané. :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.09.2018 09:12 Muž ZDRI [1415]
Já bral většinu rostlin u pana Sýkory, zde:
www.fytosel.cz/…
Ale nemám zkušenost s posíláním poštou, zajel jsem si tam osobně.
S ohledem na jeho ceny se to i tak vyplatilo, člověk má navíc kontrolu, co si bere.
Není to překupník, vše sám pěstuje (malý akvaskleník, "přilepený" k domu).
Výhodou je, že drtivá většina jeho rostlin jsou submerzy, vyjma pár atypů (kelímky in-vitro).
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.09.2018 07:30 Muž Roger [1885] Re: vaclav
Tak to jsem netušil, ani mě to nenapadlo. Příště to tam napíšu
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.09.2018 22:55 R Muž vaclav [15085] - Echinodory + stonkové rostlinyRe: Roger
Náhrady jsou běžná praxe musíš vysloveně žádat že je nechceš. :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.09.2018 22:42 Muž Roger [1885] Re: LeRi
No, jelikož teprve stále začínám tak mi koukám dlouho potrvá než proniknu do praktik těchto eshopů s akvaristikou :-) jak jsem psal, co se týká kytek tak to byla asi poslední objednávka od nich :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.09.2018 21:42 Muž LeRi [316] Re: Hanumana
Většinu rostlin si www.rostlinna-akvaria.cz/… nechává dodávat z www.aqua-daho.cz/… proto je tam tak dlouhá dodací lhůta a ty rostliny cestují dvakrát tak po 14 dnech v balíku nečekejte zázraky, navíc mi přijde že raději napíši lístek s omluvou (výmluvou) než aby vše rozbalovali a kontrolovali. Ověřeno přímo u www.aqua-daho.cz měl jsem podobný problém ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.09.2018 21:34 Žena Hanumana [79] Re: Roger
Však já ti to neberu. Mám malého prcka a psala jsem tu zprávu na pokračování takže jsem si tvůj příspěvek přečetla až po odeslání. Reagovala jsem na Saru. Jojo četla jsem to už někde na tomto foru, že je to běžné že pošlou jinou kytky, když nemají tu kterou si chtěl a právě to jsem četla na jejich stránkách. Teoreticky skladem by ti měli poslat tu správnou a při označení dostupné ti pošlou co jim přijde pod ruku rozzureny
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.09.2018 21:12 Muž Roger [1885] Re: Hanumana
Mě nešlo ani tak o noviny jako o to že mi neposlali to co jsem chtěl a zaplatil. Bez varování mi pošlou náhrady a ještě k tomu jedna z nich náročná na podmínky. Přitom jsem chtěl rozšířit stávající kytky které mám o ty samé
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.09.2018 13:59 Žena Hanumana [79] – Rostliny
Chci zkusit Tiger Lotus, jinak nemám úplně rozhodnuto, ale stejně se mi příčí, že bych dostala něco jiného než objednám. Jsem totiž hrozně nerozhodná, když je něčeho moc a jsem schopná to vybírat a rozmýšlet dlouho, tak by mě to pak asi naštvalo. Rostlinna-akvaria jsem taky zvažovala, ale nabídka je podobná jako u aqua-daho a nelíbí se mi, že mají rostliny skladem a nebo dostupné ve více ks (což znamená právě to co nechci). Nedávno jsem vyhrála 5 kytek v soutěži a taky byli v novinách v jednom pytlíku a všechny byly v pohodě, to bych asi neviděla jako problém. A snažím se o kompromis mezi náročností a tím co se mi líbí ano , tak uvidíme jak to dopadne. Abych nezapomněla tak všem děkuju za postřehy.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.09.2018 13:29 Muž Roger [1885] – Eshop rostlinná akvária
Moje zkušenost s tímto eshopem skrz kytky je negativní, když překousnu že balí kytky do novin, tak na květenstvo jsem čekal skoro dva týdny, když jsem po asi 3 dnech psal email kde mám zboží odpověděli mi že jedna z kytek je prý v pěstírně a závaží 1x týdně v úterý tak aby zajistili co nejlepší kondici kytek. Říkám si ok, ve finále mi po necelých dvou týdnech dorazila krabička o rozměrech cca 25cmx15x10cm a v ní jednom pytliku zabaleny v novinách (každá zvlášť) košíčky a namačkané v krabici, říkám si ok ale po rozbalení 4 objednaných košíčků byly 3 jiné než jsem chtěl a u tohi jakýsi papírek že původní kytky nebyli buď v dobré kondici a nebo je dodavatel nedodal tak mi posílají náhradu, což mi vadí jelikož jsem chtěl rozšířit stávající druhy kytek a né tam dávat nové. Jedna z nich podle atlasu je náročná na co2 apod.. tak jsem jim odepsal že kytky v pondělí posílám zpět, nejde mi o ty drobný cca 130kč ale o princip jednání. Navíc samotná zasilkovna čekala skoro dva dny než jim dal eshop kytky k odeslání. Když jsem objednal kytky z Rataje tak dorazili nezmuchlaný a precizně zabalený. Jinak vše ostatní od nich krom kytek dorazilo ok.

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... 10 11

Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 17638x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/420-e-shop--?od=14