Ouklej obecná - rozmnožování
Ano souhlasim s gasgas. Ja sem to taky nekde cetl, ze to lze.
Bohužel,musím jen potvrdit,že ouklej se může skutečně reprodukovat s bolenem.
Pekne napisane. Ale aj tak tomu neverim.
Kde si cital, ze sa kryzi aj s bolenom? To sa mi nezda.
Inac aj ja mam v jednom z akvarok zo 4 jalceky plus dake hruziky, mrenky, beliceatd... A mal som aj ostrieze a pstruhy ale tie uz su v rybniku.
Edit: Akoze kedze belicka (okulej) je potrava bolena tak uz vobec nechapem ako by sa mohli kryzit. hmm
Jo kříží se z hodně rybama. A dokonce i z bolenem.
Pravou Ouklej většinou poznáš podle řitní ploutve.
No to vim. No fujtajbl. Nekde psali, ze na vyrobu jedny perly padne asi 100 oukelji nebo nejak tak. Ale jak sme tak koukal po netu, ja nemam asi uplne cistou ouklej, ptz tam pisou ze se krizi sama s jinejma rybyma. Tak je mozny ze tady v Usti se nejak nakrizily a ze to je proste nejakej novej druh treba LABUNY.
No dožily se do doby, než je čapl Štikovec. Když nebyly k ruce Gupky nebo Xify tak byly moc dobrý.
Jako krmivo je používá více lidí co znám. A v přírodě jsou podstatnou jídelní složkou pro dravé ryby. Jinak se z nich ještě vyráběly umělé perly.
Presne tak! Souhlasim. A jak dlouho se ti dozily? A nedal si ty tvoje na krmeni ne? Nebo si si nejaky nachytal a pka je dal?
Měl jsem je i nedávno a to jako živé krmení.
Ale fakt se mi líbili a jestli někdy v budoucnu budu dělat studeno vodní akvárium, tak je tam budu určitě mít. Protože svojím leskem a čilostí překonají hodně akvarijních ryb.
Ja do nich rvu ty gamaruse!
po tom se muzou utlouct a tabletky nalepovaci nejdou protoze ty blbky to strhnout a jedna z nich to narve cely do huby a pak si s tim plave jako kralovna!
ale ja se chci zeptat jak dlouho ti zily? a kam si je pak dal?
Prostě je normálně krm. 1 denně stačí. Žerou naprosto vše od patentek až po suché/Tetramin. Jsou to naprosto normální ryby jako ty akvarijní.
Jo, mají rádi přilepovací granule pro sumce.
Ja bych jim to tam taky zkusil dat
To jde?
A to se nenafouknou?
No když jdou po rostlinkách což takhle vyzkoušet spařený salát, nebo okurku?
Bravo, kytka zije, a je tam už 4 hpdiny!
A jestli muzu este pro all001: Jestli tady nekdy budes prosim dej mi vedte potrebuju se te na neco poptat ohlkdne labun,
Ne, z toho by se clovek potento. 60 KORUN a ty mrchy nad tim ohrnujou nos!
Ale kytka ZATIM ZIJE. Hm ale jen ZATIM.
Oni ti to nezerou?
No ja sem nekde slysle, ze ty ryby nemaj pud sebeovladani. Že se proste furt cpou a muzou kldine prasknout.
To by se mi moc nelibilo. A nemate nekdo zkusenosti se susenyma LANGUSTAMA?
Ja sem o Labunam dal a oni nad tim ohrnujou nos, ze je to moc velky tak sem to nadrtil. Ale nevite nekdo, jestli je urcena deni davka? Abych je tim nezabil.
0 20.09.2007 06:51 Standa –
Re: :-( Jak to mylsis?
Moooc povedená prezentace....a frigidní jsou určitě v takovém akváriu.
A jak jako tu prezentaci? Já to moc nechapu. Mam to zalozeny teprve den (jako mylsis abych si vlozil nejaky fotky do profilu myho kavarka?).
No prostě si udělej prezentaci, tak jako to tu má většina uživatelů. Aby bylo na co kouknout.
Jo měl jsem je z řeky. Zkoušel jsem i Parmy. Teď mám jednoho Okounka.
Jednou bych si chtěl udělat akvárium jenom s tuzemskýma rybama. Máme tu krásné ryby. A na naší Štiku má jenom málokterá tropická ryba, i když neříkám, že tam nejsou nádherné ryby.
No to ja nevim. Ale tak proč by ne, když se ryby chovaj, jako transeksualove aby prezily a samec je nesezral, tak proc by nemohli bejt frigidni?
No tak to doufám, že opravdu tam snad nějakej ten samec a smaice je protože že bych se trefil do 8 samců nebo 8 samic se mi věřit nechce! No ale možný je všechno!
Ja mam jednu technicku otazku. Muzu byt vobec ryby frigidne?
V zajetí se asi dají odchovat. Mě se doma třeli ale ty jikry někdo sežral.
Pohlavně dospívají až ve 3 roce
života. Jikry lepily na sklo akvaria.
Edit: Máš studenovodní akvárko? Tak sem hoď prezentaci. Chtěl bych ho okouknout. Naše ryby se my moc líbí. palec A málokdo je chová. Tqkoví Okouni či Perlíni jsou moc hezké ryby o Parmě ani nemluvím.
A mas samce a smicu? Nemas npr. 2 samce alebo 2 samice?
0 19.09.2007 13:05 Standa – POMOC MAM ASI FRIGIDNÍ RYBY!!!
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 1565x