Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Personál akvaristik

 

NápovědaFórum » Obchody  

Přejít na předchozí stránku 2 Žádná další stránka   1  
Personál akvaristik
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   28.06.2007 10:07 Žena Dorianna [2]
Tak, moje zkušenosti...
Zkušenost č. 1, frýdecká akvaristika (na Slezské) - šikovná milá paní (mám to nejblíž, kupuju tam jídlo pro naše hlodavce). Asi pře třemi lety jsem si tam koupila 50 litrové akvárko a hned si do něj zamluvila šest skalárů. Bez problémů, týden vám je podržíme. Nakonec jsem si je nevzala, na fůru mi bylo vynadáno do tyranů (já jsem ale fakt netušila, že ty skaláři můžou TAK moc vyrůst).
NA druhou stranu ale, byla jsem tam nedávno a někdo si kupoval akary (taky byly ještě malé) a paní toho člověka hned upozornila, že jsou dravější.
Bavila jsem se s ní kdysi a říkala, že jí samozřejmě trhá srdce, když si někdo ve stejný okamžik koupí akvárko, štěrk, rostlinku a ryby, ale že s tím nemůže nic dělat - celý den je tam sama, nemá žádnou prodavačku, nemá moc velký obchod, takže uživit se nějak musí. A když někomu prodá jenom akva a zbytek už ne, ten člověk si logicky zajde jinam.

Zkušenost č. 2, frýdecká akvaristika, náměstí - již profláklá, tuším nikdo s ní nemá negativní zkušenost. Kupovala jsem tam biomolitan, čerpací hlavu a svítidla a i když jsem o tom všem přečetla kvanta textu, i tak jsem poučena co a jak a proč...

Zkušenost č. 3, Tropic Ostrava - přišla jsem do obchodu a chtěla něco proti krupičce a deset teter krvavých, načež jsem byla okamžitě upozorněna, že pokud mám krupičku, neměla bych kupovat ryby. Potěšilo mě to, nicméně jsem musela říct, že krupičku mm jinde než kde chci dát tetry.
V Tropicu hledali prodavačku - skoro jsem obrečela, že práci mám, protože bych do toho hned šla. Bylo mi ctí mluvit s onou novou - chtěla jsem krmivo pro přísavníky. "Cože?" "Krmivo pro ryby žijící u dna" "Hanííí! Pocééém!"

Takže tak...chtělo by to vlastní téma, ať nenudím délkou svých příspěvků...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.06.2007 21:13 Žena Voloďka [59] - TetryRe: isamik
No jo, to už je na tom prodavači...ale já obsluhuju doufám dobře a vím co a jaké jídlo se dělá, takže když se mne někdo na něco zeptá, tak mu to řeknu s vědomím, že jsem to přeci ráno jedla a je to dobré. On si to objedná a až to ochutná, tak zjistí, že jsem mluvila pravdu a dá mi dýško a je spokojenej. Takové rychlejší prověření... Ale stejné pojednání. Je to prostě o tom prodavači... A když nevím, tak řeknu nevím a nebo se jdu zeptat kuchaře-a o tom to je.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   27.06.2007 21:07 Muž isamik [180] Re: Roman
Prave o to casto jde, ze misto slovicka nevim se vam hned snazi neco poradit. Aby nebyl rekneme za vo.a, a nema o tom ani paru. To je nejhorsi, a pak vas jeste ujisti ze je to tak spravne!
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.06.2007 21:05 Žena Voloďka [59] - TetryRe: Voloďka
"Stejne tak nesnasim restaurace, kde stale beha obsluha a pta se na prani a spokojenost..." Doufám, že to nemyslíš na mou osobu. smich To je snad slušnost abych se zeptala, zda jim nic nechybí. Často se pak stane, že právě na to čekají a pak jsou naštvaný, že si jich nevšímám... hmm No nic-mimo mísu :) A jsem jinak ráda, když tohle obsluha dělá mě-je jedno jestli v akvaristice nebo v restauraci. Znamená to, že se o Tebe zajímají, že není pro ně kupující pouze nějaká věc...toť můj názor!
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   27.06.2007 20:57 Muž filipsi [1295] Re: kittie, Vitekm
Upozornila si je na tu mrtvou skalaru a stale jim to bylo jedno? To bych se docela divil. Jestli ne, rybky proste v akvaristikach pomerne dost umiraji, a nejde cely den jen koukat do nadrzi, i v tech nejlepsich s velkou pozornosti se na mrtvou rybku da natrefit, kdyz clovek kouka dost dlouho.
"pozornost" obsluhy - ja mam rad (v podobnych obchodech), kdyz si me nikdo nevsima, tise me nenapadne ozoruje a sam vyciti (kontakt ocima, pokuvnuti hlavou), ze mam o jeho pomoc zajem a chci neco kupovat nebo se ptat. Stejne 90% navstev je jen pokoukani a kochani, to pak i proste "mate nejake prani" rusi. Stejne tak nesnasim restaurace, kde stale beha obsluha a pta se na prani a spokojenost. Nenapadnost, decentnost, zkusenost +++.
Vitekm - mystery shoping? :-D muhehe, zamestnanec nejakeho z mobilnich ci pevnych operatoru? Muzu te uklidnit, myslim, ze v petshopech to diky vlastnicke strukture a par dalsim vecem dloooouho nebude. Hlavnim rozdilem je to, ze v petshopech se prodava primarne "zbozi", kdezto v oborech, kde je mysteryshopping naplno zabydleny, primarne sluzby.
Celkove se mi zda, ze spis v obchode poradi dobre, kdyz se zakaznik dobre zepta, nebo reknou nevim, a ze vetsina toho prameni ze spatnych nebo zadnych otazek zakazniku. (treba muzu mit spolecne xx ryb A a yy B? Jiste, muzete, nebudou se napadat, jsou hodne, vyzaduji podobne podminky. Ale uz zakaznik nerekne, ze tam uz ma zz ryb C, ktere je vsechny sezerou).
Jee, to jsem se ale hezky rozepsal.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.06.2007 20:31 Muž A2C [25] - SumciRe: Voloďka
No takže pokiaľ tu Rex nie je tak máte smerovať vaše požiadavky na nás oficiálne ho zastupujeme a máme rovnaké právomoci takže tu žiadny Bordel nestrpíme aby bolo jasno a inak vám prajeme príjemný pobyt na našich stránkach X-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   27.06.2007 20:17 kittie Re: Josee
Vo se týče Hradce, tak je to pravda. Je taky pravda, že na náměstí je jim jedno co prodávaj. Včera jsem tam byla a bylo jim šumafuk, že jim tam plave jedna mrtvá skalára. Pak si tam něco kupte.
Edit: Já mám Sirius kousek. A párkrát jsem tam byla. Tam aby člověk mával cedulí halooo tady zákazník.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.06.2007 19:45 Žena Voloďka [59] - TetryRe: Vitekm
Pro Ty kteří nevědí je Rex dočasně nedostupný na týden...takže až po týdnu tu bude k mání. Ale chystá se co v nejbližší době tuto sekci "obchody" založit, takže mu pak řeknu co by tam tak mohlo bejt a kdyby na něco nového někdo přišel, tak ať mu pošle vzkaz... ahoj
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.06.2007 19:20 Muž Roman [100] - Cichlidy
Mě už ani nepříjde špatný, když mi na rovinu prodavačka řekne že tomu nerozumí že je tam přes krmení pro psy a kočky.Zrovna včera jsem takto dopadl,ale na druhou stranu vše naprosto čisté, zdravé!!!! a hnedle jsem si vzal několik rybek.Navíc jsem se optal jestli mi něco nevezmo a dostal jsem kontakt na šéfa akvaristu se kterým jsem si dnes sjednal odběr několika ryb.Pokud bude takto běžný přístup a úroveň, tak se to dá.Ceny jsou něco jiného.Pokud budu mít svůj krám někde doma v garáži, tak to bude za levno.Ale zkuste se uživit někde v pronajatém krámě a ještě uživit 2 a více prodavaček.Nevím jak ostatní,ale za zdravou rybu si klidně připlatím, pokud mnou sháněná nebude k mání jinde. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   27.06.2007 19:06 Vitekm – prodejny + personál
Tyhle stránky by nám všem mohli pomoct k lepšímu poznání prodejen. Pokud se tady jednou objedví třeba možnost hodnocení prodejen s rybami, pak to bude dobře hlavně pro nás. Když každý dá do placu svůj názor na prodejnu, nebo i dobrýho prodavače, pak se dá eliminovat spousta chyb při nákupu.
Správče stránek, dá se to nějako zařídit???
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   27.06.2007 19:03 Vitekm Re: filipsi, Voloďka
To Voloďka + Filipsi. Normálně se to v prodejnách s jiným sortimentem dělá. Říká se tomu "mystery shopping". A na základě toho se potom na školení prodejních dovedností vyhodnotí kvalita obsluhujícího personálu. Ve zverimexu jsem to ale ještě nezažil. Ale časem to přijít musí... ;-) . No a když jsem poslouchal prodavače v Hornbachu, tak jsem opravdu nabyl dojmu, že oni by často rádi poradili (a dobře), jenomže lidi je berou jenom jako obsluhu. Jenom málo nakupujících se ptalo a snažilo se získat informace. Kdo to udělal, koupil dobře, nebo koupil něco pro něj vhodnějšího. Kdo přišel, machroval, nebral ohled na dobrou radu, ten koupil cokoliv. No a pak se mezi sebou prodavači baví ve smyslu, že neví co s tou rybou bude onen zákazník doma dělat... (asi proto, že nožovec, který se běžně prodává může mít až 50 cm v dospělosti)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   27.06.2007 18:58 Žena sharon [126] Re: DJomber
Ne, ale znám 3 z 5 prodavačů osobně a vím, že ani jeden z nich by tohle neporadil.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.06.2007 18:50 DJomber Re: sharon
OMG tak to uz nevim. Uz to jsou asi 4 roky. Ale byla to zenska.
Proc jsi vedoucí oddelení? :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   27.06.2007 18:17 Žena sharon [126] Re: DJomber
Který prodavač nebo prodavačka v ostravském Hornbachu ti tuhle informaci dal? Konkrétně. :-) Jak vypadal(a)?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   27.06.2007 17:30 DJomber Re: Voloďka
Velmi zajímavé postřehy tady. Ja musím říct, že ve Frýdku-Místku, mé domovině, jsou co já vím asi 3 zverimexy a z toho 3 obstály v těchto zkouškách. palec Ale Hornbach v ostravě, to je hrůza. Prý můžu mít 3 tlamovce v 40 litrovém akva. coze Takže Hornbach v ostravě NE!!! rozzureny
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   27.06.2007 17:24 Muž Josee [23] Re: Voloďka
Jedna ze života:
"Dobrý den, co si budete přát?"
"Dobrý den, já se zatím mrknu na rybičky.."
"Určitě, podívejte se.."
za chvíli se vracím zpátky a ptám se:
"Slečno, máte lesknici?"
"Promiňte, já se v rybičkách nevyznám..."..... :-D :-D :-D
Stalo se mi to v HK, v Salve..ale i tak si o nich myslím, že v HK jsou nejlepší..teda ne v aqua, ale v přístupu k zákazníkům! Být všude jako tam, tak asi nedělám nic jiného, než vymetám aquaristiky..ale je vidět, že i ti nejlepší se můžou seknout.. smich
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.06.2007 16:22 Žena Somali [98] Re: filipsi
Bohužel, a nejde jen o zverimexy, lze většinou říct, že v řetězcích se kvalitní rady nedočkáte. Ono taky proč, když jejich strategií je prodat. Jim je jedno, jestli nějakého zákazníka ztratí, vždyť jim tam přijde hromada jiných. Lidi bohužel často neuvažují, jdou za tím, kde je to nejlacinější, a neuvědomují si, že jinde sice zaplatí o něco víc, ale dobrá rada jim kolikrát ušetří čas, trápení a v neposlední řadě i peníze. Malý obchůdek může mít sebelíp vzdělaný personál, ale dokud ten, kdo nakupuje, nezmění svůj přístup, tak se nic moc nezmění - malý obchodník nemůže cenově konkurovat řetězcům.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.06.2007 16:02 Žena Voloďka [59] - TetryRe: isamic
Nepleteš love
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   27.06.2007 16:01 Muž isamik [180] Re: filipsi
Tak nejaky ten blbce se najde vzdycky mezi temi co kupuji (presvedcen o svem nazoru ikdyz to neni vubec pravda), na druhe strane kdyz se mezi prodavajicimi vyskytne blbec (prodavajici za kazdou cenu), je to horsi. Nevim, ale prijde mi kdyz se zeptam prodavace na nejakou konkterni vec, tak by mel rict ze vim, nevim ci se zepta kolegy (neni v silach vsechno si sam pamatovat), coz uz jsem taky zazil. Ale rikat takove veci jako ze se ryba tomu malemu akvariu prispusobi (nedavno HK horbach a to nekolikrat), ci 3zavojnatky do 20litru to je v pohode. No to je trosku moc. Chapu, ze to chteji prodat, jsou za to placeny, ale prece spokojenej zakaznik je to nejlepsi pro obchod, nebo se pletu?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.06.2007 16:00 Žena Voloďka [59] - TetryRe: Wampi
Však jsem na začátku říkala, že nejlepší si něco naštudovat a pak teprv si "pokecat" s prodavačem-bez učení z knihy či nepokecání tady na stránkách i jinde se pak lehko nadává. Ale když už člověk něco ví a pak slyší prodavače jak básní o něčem nad čím lidskej rozum stojí, tak....víš co hmm Ale prodavač by měl přece něco základního znát!
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.06.2007 15:39 Muž Josee [23] Re: kittie
A co na staráči? Taky si připadáš, jako že je obtěžuješ, když po nich něco chceš? tone
o hyp nově a šupince ani nemluvim, ty jsou uplně ztracený.. Gajerky, podle toho jak se vyspěj a sirius je poněkuď z ruky (pro mě), no a vyber si pak..holt si moc nemůžu vybírat a musím se spokojit i s tou nouzí..takže ten Hornbach mi zas tak špatnej (na Hradec)nepřijde..řekl bych, že jsou spíš v té lepší polovině, i když je to hrozné zjištění.. :-|
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.06.2007 15:33 Žena Wampi [54] Re: filipsi
Plně s tebou souhlasím Filipsi, běžný zákazník by se měl nejprve obtěžovat si sám nějaké informace sehnat ,než potom jednoduše hodit vinu na prodávajícího. Z vlastní zkušenosti mohu dodat jen toto , měla jsem zverimex a v něm živá zvířata , četla jsem a studovala vše co se živých mnou nabízených tvorů týkalo, takže jsem byla schopná tak nějak poradit. ( Nejsem totiž ráda za vola). Co jsem nevěděla jsem dohledala v knihách. Mezi zákazníky se i navzdory tomu vyskytlo pár blbů co mělo svůj ničím nevyvratitelný názor. Proti těm jsi Voloďko fakt bezmocná. Ovšem párkrát se mi stalo, že se spokojený zákazník vrátil a světe div se jeden mě podaroval bonboniérou a jeden starší pán s manželkou dokonce i kytičkou. Strašně mě to potěšilo a musím říct, že díky těmto lidem jsem byla schopná oponovat i těm "chytřejším ", např. pánovi co cpal zakrslému králíčkovi kuřecí maso. Jo se zákazníkama je to občas peklo. Kdo neprožil, nepochopí.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.06.2007 15:30 Žena Voloďka [59] - TetryRe: kittie
No jo, sice jsem v Hornbachu nidky nebyla, ale ty Vaše postřehy ze života mě fakt děsí... smich
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   27.06.2007 15:28 kittie Re: Voloďka
No v hornbachu by ti prodali i piraňu s tvrzením, že je to velmi mírumilovná rybička, která se perfektně hodí do společenskýho akva, hlavně k neonkám. Těm je to úplně jedno, tedy alespoň u nás v Hradci Králové jsou toho schopní.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.06.2007 15:26 Žena Voloďka [59] - TetryRe: filipsi
Jo to chápu, že by mohl prodavač rozdávat rady až po tom co ho k tomu vyzve kupující. Ale něco jiného je kecat o psovi (o kterým snad každej člověk na světě něco ví) a něco o rybě, která je němá. Když se kočce něco nelíbí, tak prská, kňourá, drápe a já nevím co ještě vůbec když ji zavřeme do krásné, ale malinkaté přenosné klícce. A co ryba? Ta nanejvíš vyskočí z akvárka aby to měla rychlejc za sebou hmm Takže kdyby nějakej člověk na mě hrdě prohlásil, že chce do 20litrového akva dát dvě závojnatky, tři betty a jednoho ancistruse, tak mu určitě něco řeknu coze hmm (kdybych jako byla prodavačka)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   27.06.2007 15:06 Muž filipsi [1295] Re: Voloďka
Prodavace timhle neomlouvam, ale uvedomte si jedno - vetsinou jsou to kombinovane petshopy, kde maji vselijakych zvirat a pomucek spousty, a neni snad ani silach cloveka obsahnout vsechno vedeni o tom, co prodava. Navic, pokud prijde zakaznik a chce tohle a tamhleto, a vypada pri tom sebejiste, bylo by blbe, aby se prodavac aktivne vyptaval, jake mate akva, tohle vsechno fakt chcete dat do jednoho, atd atd. Pak se treba snazi idealisticky parkrat dobre poradit, a zakaznik ho sproste posle do p..l, ze on je prece pan, a chce to tak. Takze toho radeji necha, a rozumy a rady rozdava, jen pokud je primo tazan. (nemam cas to uplne dokoncit, ale zamyslete se, ze chtit rady v obchode je pozde).
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.06.2007 14:45 Žena Voloďka [59] - TetryRe: Polo
Ale není zase takovej rozdíl. Kdyby mi dávali dobré rady (o kterých vím, že jsou dobré), viděla bych, že v akvárcích není velké procento chcíplých ryb a že tam není krupička, že mají velký výběr ryb, starají se o zákazníka, tak bych si i tu drahou rybu koupila!!! No, nejhorší je přijít s tím že nic o rybce nevíš...toho pak mohou využít. Ale když člověk aspoň něco ví, tak se s tím prodavačem dá mluvit-řekne Ti, že je dováží až z Moravy, protože tady v královehradeckém kraji je asi jiná voda, protože tu žádný jiný chovatel neprodává, takže víš, že s chovem taky nemůžeš počítat...atd atd. Viz z mé zkušenosti...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   27.06.2007 14:40 Polo Re: Voloďka
Obávám se, že mezi akvaristou a prodavačem je velký rozdíl. Akvarista chce koupit co nejlepší ryby za co nejnižší ceny. Zatímco prodavač chce prodat jakýkoliv ryby za co možná nejvižší ceny. Je mu jedno jaky rybky prodá jeho živí obchod a ne solidarita. Taky bych ale chtel dojít do krámu kde by mi dali krásný zdravý ryby dovezli by mi je domu a pak se postarali o správné začlenění do kolektivu. Posadili by mne do koženího křesla a zapálili by mi doutníček nalili aperitivek a dlouze semnou diskutovali o mém akvárku. :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.06.2007 14:28 Žena Voloďka [59] - TetryRe: oldkiwina
Však bych to zkusila třeba jen tam kde bych si stejně raději nic nekoupila. Třeba v Hornbachu by si člověk asi užil, když čtu vaše vzrušivé zážitky. Ale třeba v tom Liberci, tam nemám snad asi ani jednu vítku. hmm
Edit: Kdepak asi bydlí kiiki, že ji tak rádi prodávají ty terčovce a já nevím co ještě... Ty už ji asi dost dobře znají. Buď si myslej, že je velká chovatelka s dvaceti akvárky a nebo.... Nevíte o ní něco? Je nějaká ztichlá hmm
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   27.06.2007 14:26 oldkiwinka Re: Voloďka
Prostě ti budem držet palečky. Ale pak už ti tam málo kdo něco prodá. :-D :-D
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.06.2007 14:25 Žena Voloďka [59] - TetryRe: A2C
Vždyť se tu teďka paní či slečna s novým akvárkem dost sekla. Sice na jednu stranu-měla si něco o akvaristice přečíst, ale na druhou stranu když ji prodali 12litrové akva a prodala ji závojnatku a ještě betu nebo co, tak....však víte. Takhle tam ještě jednou přijít s tím nahrávačem a zkusit to smich
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.06.2007 14:25 Muž A2C [25] - SumciRe: Voloďka
Ak ti to vyjde, tak potom to urobím aj ja tu. :-) palec
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.06.2007 14:24 Žena Voloďka [59] - TetryRe: A2C
Hej, kdybych měla ten nahrávač tak bych to i zkusila To by byla prdééél smich Pardon, nechci bejt sprostá, ale....bylo by to fakt zajímavý.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.06.2007 14:22 Muž A2C [25] - SumciRe: Voloďka
Som za to X-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.06.2007 14:22 Žena Voloďka [59] - TetryRe: oldkiwina
Z nudy bych to podnikla. Teda jen v „mém revíru“, někam do Ostravy se trmácet nebudu. Nejlepší by prostě bylo aby tu už byla sekce „obchody“ a tam, bych popsala, jak si tam žijou rybky. A jací jsou prodavači a bylo by. hmm
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.06.2007 14:19 oldkiwinka Re: Voloďka
No možná dobrej test. Ale nevím, co na to ostatní. A ještě to natočit na kameru. A je to! :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   27.06.2007 14:14 Žena Voloďka [59] - Tetry – Zkouška
Nějak jsem to tu ani nezahlédla, ale zajímalo by mě, jestli skoro všichni prodavači jsou takový jak se o nich píše. Jo, vyjímky se asi najdou, ale proč tomu tak je? Prostě jen zisk? Vždyť se snad ví, že dobrej prodavač přitáhne lidi i z velké vzdálenosti. Nejsou nějaké kurzy nebo něco takovýho? Nebo nemají dostatek lidí na tohle? Kdybych o něčem věděla v blízkosti, tak bych do toho šla hned. Ale na druhou stranu, někteří lidé si zase myslí své a hoděj si do pytliku deset druhů a po jednom kuse a ještě si myslej jak si dobře vybrali. A kdybych jim to rozmlouvala ještě by se nas... a už by nikdy nepřišly. Asi je to možná hnusný, ale chtěla bych si jednou vyzkoušet tu věc, že přijdu do akvaristiky a budu se tvářit jako největší blbec a budu si chtít pořídit mini akvárko s pěti závojnatky...a pak čekat co mi na to řeknou. A když řeknou že to je v pohodě, tak si na nich smlsnout a zdrbat je :-D Taková tajná akce smich smich A pak jim říct, že jsem redaktorem akva stránek. Třeba by je to nakoplo a začaly by se chovat lépe k rybkám hmm No, zatím taková teorie...co si o tom myslíte? Jestli jsem jen zabrala váš drahej čas, tak to smažte. Pa ahoj
Edit: Takovej dodatek-nechtěla jsem se samozřejmě s tím titulem vytahovat, ale kdyby to zabralo, tak proč ne? Třeba by si uvědomili, že se na stránkách o nich normálně drbe (viz dnešní téma-pražské akvaristiky) a že si i takhle natáhnou klientelu když se o nich bude dobře mluvit...

+ Přidat reakci


Přejít na předchozí
Žádná další stránka

1 ...... [2]

Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 2520x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/3380-personal-akvaristik?od=51